7Burn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,286 TOPLAM İNDİRME
4.15 MB DOSYA BOYUTU

7Burn, bilgisayarınız üzerindeki dosyaları CD'lere yazabileceğiniz ve ISO dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir disk yazma programıdır.

7Burn, kullanıcıların sabit diskleri üzerinde yer alan resim, video, müzik, döküman ve benzeri içerikleri CD/DVD ve Blu-Ray diskler üzerinde yazdırmalarına olanak sağlayan ücretsiz bir CD/DVD-Blu-ray yazma programıdır.

Kullanıcılara birçok farklı seçenek sunan 7Burn, bu seçenekleri üç farklı başlık altında toplamıştır:

  • Dosya veya klasörleri yazma - Yeniden yazılabilir diskler üzerindeki verileri silme
  • ISO dosyalarını yazma veya ISO dosyası oluşturma
  • Müzik CD'si oluşturma

Sahip olduğu basit ve anlaşılır arayüzü sayesinde her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan uygulama içerisinde yer alan dosya gezgini yardımıyla, diskler üzerine yazdırmak istediğiniz tüm dosyaları kolaylıkla seçebilirsiniz.

Bana göre programın en güzel özelliklerinden bir tanesi de ISO uzantılı arşiv dosyalarını doğrudan diskler üzerine yazdırabilmeniz ve isterseniz diskler üzerinde yer alan verileri bilgisayarınız üzerine ISO uzantılı arşiv dosyaları şeklinde kaydedebilmeniz.

Sonuç olarak sabit diskiniz üzerinde yer alan verileri disklere yazdırmak, müzik CD'leri hazırlamak ve ISO dosyaları oluşturmak için kullanıcılara oldukça basit bir çözüm sunan 7Burn'ü denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • Virtual CD

    Virtual CD, CD veya DVD arşivlerinizi bilgisayarınızda yedeklemek ve bu yedekleri sanal sürücüler oluşturarak kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir gelişmiş sanal sürücü yaratma aracı.
  • WD SmartWare Virtual CD Manager

    WD SmartWare Virtual CD Manager, Western Digital harici diskler için geliştirilen küçük ve basit bir sanal CD yönetim programıdır.