8Stream

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME
0.9 MB DOSYA BOYUTU

8Stream ile Twitch yayınlarını ister görüntülü isterseniz de sesli olarak tablet ve bilgisayarınızda takip edebilirsiniz.

8Stream, Windows ve Windows Phone platformu için hazırlanmış üçüncü parti Twitch uygulamaları arasında yer alıyor ve resmi uygulamayı aratmayacak kadar başarılı.

Canlı video oyun oturumlarını yayınlayan kanallardan biri olan Twitch TV’yi takip eden biriyseniz yayınları web tarayıcınızı açmadan izlemenize izin veren 8Stream’i kesinlikle denemelisiniz.

Twitch’de yayınlanan tüm videoları gösteren uygulama ile popüler turnuvaları, oyun şirketlerinin etkinliklerini, bireysel oyuncuların kayıtlarını dilediğiniz görüntü ve ses kalitesinde donmadan ve sınırsız izleyebiliyorsunuz. Yayınları görüntülü olarak izleyebilmenin yanı sıra sadece ses olarak takip etme şansına da sahipsiniz. Ayrıca Twitch hesabınıza giriş yaparak beğendiğiniz kanalları takibe alabiliyor, canlı yayın esnasında yayıncı ile sohbet edebiliyorsunuz.

Bir yandan çalışırken diğer yandan Twitch yayınlarını izlemenize izin veren snap özelliğini de sahip olan 8Stream, ücretsiz ve reklam destekli. Reklamları görmek istemiyorsanız 1.99 dolar ödemeniz gerekiyor.

8Stream Özellikleri:

  • Canlı yayını düşük, standart ve yüksek kalitede izleme
  • Canlı yayını sadece dinleme, arka planda dinleme
  • Kanalları takibe alma, takipten çıkarma
  • Oyun, kanal, yayın arama
  • Twitch TV’ye giriş yapma
  • Sohbet etme
  • Snapview desteği
Erkan Calp

8Stream

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

8Stream, Windows Phone için en iyi Twitch istemcisidir.

E-spor karşılaşmaları ve etkinliklerin yanı sıra en yeni oyunların oynanış videolarını canlı olarak izleme imkanı tanıyan Twitch’in Windows Phone platformu için hazırlamış resmi bir uygulaması bulunmuyor. Hal böyle olunca neredeyse her hafta yeni bir Twitch istemcisi ile karşılaşıyoruz. Bunlardan birisi de 8Stream.

LiveGaming, Twitchy gibi Windows Phone için ücretsiz yayınlanmış Twitch istemcilerinden biri olan 8Stream, Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefonlar için destek veriyor. Dolayısıyla hala Windows Phone 7.5 kullanan bir cihaza sahipseniz uygulamayı kullanamıyorsunuz.

Sürekli güncellenmesiyle benzerlerinden ayrılan Twitch istemcisi ile web tarayıcınız üzerinde kullandığınız pek çok fonksiyonu mobil cihazınızda kullanabiliyorsunuz. Twitch yayınları ister düşük ister yüksek kalitede izleyebiliyor, yayıncı ile sohbet edebiliyor, kanalları takibe alabiliyor ve takipten çıkarabiliyorsunuz. Ayrıca Twitch hesabınıza giriş yaparak takip ettiğiniz akışlara hemen ulaşabiliyorsunuz. Hangi yayını izleyeceğinize karar verememeniz durumunda ise öne çıkan akışlar yardımınızı koşuyor.

8Stream, aldığı güncellemelerle kendisini sürekli yenileyen bir Twitch istemcisi. Windows Phone telefonunuz için Twitch uygulaması arıyorsanız 8Stream’e kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • 35mm

    Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.
  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • Digiturk Play

    Digiturk Play ile dilediğinizi dilediğiniz yerde izleyin.