9MM

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9,342 TOPLAM İNDİRME
0.2 MB DOSYA BOYUTU

Elinizde 9MM ile ilerleyerek hedefleri vurmaya çalışıyorsunuz.

Bu oyun silahla oynanan bir oyun.Elinizde 9MM ile ilerliyorsunuz karşınıza çıkan farklı hedefleri hızlı bir şekilde vurmaya çalışıyorsunuz.Ayrıca silah sesleri çok gerçekçi.Stres atmak istiyorsanız mutlaka deneyinrn

Tamindir

9MM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,088 TOPLAM İNDİRME

GTA ve Max Payne karışımı olan 9mm oyununda şehirdeki çeteler ile kıyasıya çarpışarak takım arkadaşlarınızı koruyun.

GTA ve Max Payne karışımı olan 9mm oyununda John Kannon karakterini canlandırıyoruz. Uyuşturucu satıcısının kardeşini öldürdükten sonra milyonlarca doları çalan John'un peşini şehirdeki çeteler bırakmaz.

John'un bu beladan kurtulması için yapması gereken tek şey çete liderini yok ederek takım arkadaşlarını korumak. 

Efektler

Max Payne oyunundan tanıdığımız efektleri 9mm oyununda görebilmek mümkün. Özellikle çatışma içine girecekseniz veya birden fazla silahlı çete gruplarıyla karşılaşırsanız slow motion yaparak hepsini tek tek avlayabilirsiniz.

Oyun içi Kazanç Sistemi

Genelde 3D grafiklere sahip oyunlarda sık rastladığımız oyun içi eşya (item) satın alma yer alıyor. Birçok kişi zaten oyunun $6.99 olan ücretini ödedikten sonra bunun fazla olduğunu düşünebilir fakat kimi etaplar için gerekli olabiliyor.

Grafikler ve Kontroller

Gameloft'un genel olarak Android ve iOS için geliştirdiği yapımlarda konsol tadında grafikler hakim. Bunun yanında kontrol olayını ise dokunmatik ekranda oynamanının tadını yaşatmayı başarıyor. Ekranın sol tarafında yer alan hareketimizi sağlayan dokunmatik butonunun sabit olmaması bunun başlıca nedenleri arasında.

Orta kısımda seri koşmaması sağlayan buton, sol tarafta slow motin butonu ve üst kısımda silah seçeneklerimiz yer alıyor. Tuş kombinasyonları olması gerektiği gibi dizayn edilmiş.

Çoklu Oyuncu Desteği

Görev yapmaktan sıkılanlar için Çoklu oyuncu desteğiyle kıyasıya çarpışarak sıralamadaki yerinizi alın.  Aktif olan bir oyuna girebileceğiniz gibi en fazla 12 kişiye kadar kendinize yeni bir arena da kurabilirsiniz.

Android 9mm Özellikleri

  • Etkileyici 3D grafikler ve soundtrack
  • Çoklu oyuncu desteği (Multi-Player veya aynı ağ üzerinden Wi-Fi bağlantısıyla)
  • 8 dil seçeneği
  • 3 zorluk derecesi
  • Oyun içi kazanç sistemi
  • 12 bölüm
  • Leaderboards
Şükrü Erdem ÇETİNER

9MM

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
622 TOPLAM İNDİRME

GTA benzeri bir yapım olan 9mm oyunu, John Kannon'ın farklı hikayesini kaliteli grafikler ve sesler ile anlatarak iOS platformunda Gameloft tecrübesini konuşturuyor.

GTA benzeri bir yapım olan 9mm oyununda, John Kannon adlı bir karakteri yönetiyoruz. Bu karakter bir uyuşturucu çete liderinin kardeşini öldürmüş ve bu adamın milyonlarca dolarını çalmış bir kişi. İşin garip tarafı ise bizim karakterimiz, sokaklarda dönen karanlık ve illegal işleri temizlemek için işinden ayrılmış bir polis ekibini lideri. Bu şekilde karışan işler neticesinde artık karakterimiz, uyuşturucu liderinin gözünde hem katil hem de hırsız olarak niteleniyor ve artık 2 ekibin arasındaki amansız savaş başlıyor. Oyunda artık tek seçeneğimiz var hem kendimizi hem de ekibimizi korumak için legal ya da illegal bir şekilde çete lideri ile başa çıkmak zorundayız. Bunun yanında da normal polis görevimizi yaparak sanayi bölgesi, emniyet müdürlüğü, gece kulüpleri, zengin bölgeler gibi yerlerde dönen karanlık işleri engellemek durumundayız.

9mm oyunu güzel bir konu içeriyor ve konusuna göre grafikler ve sesler oldukça kaliteli kullanılmış. Farklı efektlerin bulunduğu oyunda, çatışma sahneleri için slow – motion hareketini kullanabiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamın bir kıvılcım ile birden patlayabildiği yapımda 12 farklı bölüm bulunuyor. Oyun içinde kullanabileceğiniz silahlar ise av tüfeği, tabanca, makineli tüfek, el bombası ve diğer bombalar gibi aletler.  9mm oyunu 12 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği veriyor ve bu şekilde 4 fraklı harita üzerinden oyun oynanabiliyor. Bunu dışında çevrim içi olarak da oynayabileceğiniz yapım, oyun içi satın alma sistemini de sunuyor.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Yakuza Kiwami

    Yakuza Kiwami ile eski oyun geri dönüyor. Bir yeniden yapım projesi olan bu oyun ile ilk Yakuza oyununu modern sistemlerde tekrar deneyimleyin.
  • Yakuza Kiwami 2

    Hikaye devam ediyor. Elden geçirilen Yakuza Kiwami 2 ile modern sistemlerde Yakuza oynamak artık çok daha keyifli.