A Knights Dawn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

A Knights Dawn eğlenceli bir Android oyunudur.

A Knights Dawn kule savunma tipindeki oyun yapısını farklı bir şekilde sunan başarılı bir strateji oyunudur.

Ücretsiz bir Android oyunu olan A Knights Dawn'da kalemizi savunmak için farklı yeteneklere sahip 6 birimimizi haritanın farklı noktalarına stratejik bir şekilde yerleştirmemiz gerekmektedir. Sürekli üstümüze saldıran düşman birliklerini doğru strateji ile alt ederek tecrübe puanı kazanmaktayız.

A Knights Dawn'da birimlerimizin kullanabileceği 60 tip farklı silah bulunmaktadır Kazandığımız tecrübe puanlarıyla hem birimlerimizi hem de bu silahların özelliklerini geliştirerek daha zorlu düşanlara karşı avantaj kazanabiliriz. Birliklerimiz kendilerine has özel saldırı şekillerine de sahiptir.

A Knights Dawn farklı zorluk seçenekleriyle her oyuncuya yönelik farklı mücadele sunabilmektedir. Böylece oyuncular oyundan sıkılmadan yeni maceralara atılabilirler. Endless mod sayesinde üzerinize durmadan gelen ve giderek zorlaşan düşman akınlarına karşı yeteneklerinizi ve tecrübenizi test edebilirsiniz.

Oyunun el çizimi HD kalitedeki hoş grafikleri oyuna özel bir hava katarak atmosferi pekiştirmektedir. Bunun yanında başarılı ses efektleri ve orkestra tarzındaki müzikler bu yapıyı tamamlayarak oyuna kalite kazandırmaktadır.

Not: Oyun ilk açılışta dosya indirmek ve yüklemek için WiFi bağlantısı gerektirmektedir.

Can Erdil Şentürk

A Knights Dawn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

A Knights Dawn ücretsiz ve kaliteli bir iOS oyunudur.

Eğer kule savunma tarzı strateji oyunlarını seviyorsanız ve bu oyunların RPG öğeleri ile birleşimi hoşunuza gidiyorsa A Knights Dawn tam da size göre olan ücretsiz bir iOS oyunudur.

A Knights Dawn kule savunma oyunlarındaki tecrübeyi farklı bir şekilde yansıtmaktadır. Oyunda birliklerimizi kuşbakışı görüş açısının yerine platform oyunlarındakine benzer bir şekilde kontrol etmekteyiz. Kontrolümüze sunulan 6 farklı birliğin kendilerine has yetenekleri ve savaş sistemi bulunmaktadır. Bu birlikleri stratejik bir şekilde yerleştirmeli ve üzerimize gelen düşman akınlarını savuşturarak tecrübe puanı kazanmalıyız. Birliklerimizin her biri için 60 farklı silah seçeneği bulunurken oyunda kazandığımız tecrübe puanlarıyla birliklerimizi ve silahlarımızı geliştirebilmemize imkan tanınıyor. Bu sayede daha güçlü düşman akınlarına karşı ayakta durabiliyoruz.

A Knights Dawn oldukça kaliteli el çizimi grafiklerle bezenmiştir. Bu görsel kalite oyunun dramatik sesleri ve orkestrasal müzikleri ile birleşiyor. Eğer bağımlılık yaratacakk ücretsiz bir iOS oyunu arıyorsanız A Knights Dawn denemeniz gereken başarılı bir yapımdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knights & Dragons

    Knights & Dragons eğlenceli bir strateji - rol yapma oyunudur
  • Lords & Knights

    Lords & Knights, çevrim içi ve çok oyunculu bir strateji oyunu.
  • The Onion Knights

    The Onion Knights ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • RPS Knights

    RPS Knights, Android platformunda retro görsellere sahip rpg strateji oyunu.
  • Dawn of Steel

    Dawn of Steel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Dawn of Titans

    Dawn of Titans, konsol kalitesinde grafikleriyle öne çıkan titanların savaşı üzerine kurulu online strateji oyunu.
  • The Knights of Mira Molla

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Heroes of War: Orcs vs Knights

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.