a-squared HiJackFree

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,721 TOPLAM İNDİRME
1.97 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınız açılışını hızlandırmak istiyorsanız tek yapmanız gereken birkaç tane küçük ayar. Gereksiz yazılım ve servislerin açılış sırasında yüklenmesini engelleyebilir, bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını sağlaya

Çok sık yazılım kurup kaldırıyorsanız ya da yazılım kurarken fazlaca ayar yapmıyorsanız zaman içinde Windows'unuzun açılış süresinin uzadığını görürsünüz. Bu durum Windows'un başlarken birçok gerekli gereksiz yazılımı da yüklemeye çalışmasından kaynaklanıyor. Ancak bu yazılımlara ve servislere müdahale etmeniz mümkün.

Bu sayede gereksiz yazılım ya da servislerin açılış sırasında yüklenmesini engelleyebilir, Windows'unuzun daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz. Bu amaçla geliştirilmiş ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan 'a-squared HiJack' yazılımı başlangıçta yüklenen yazılım ve servislerin yanı sıra portlarınıza da hükmetmenize olanak veriyor. Bu tarz bir performans artırıcı yazılıma ihtiyacınız varsa mutlaka deneyin.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • a-squared Anti-Dialer

    Dial-Up bağlantınızın telefon numaralarını yüksek ücretli dış hatlar ile değiştiren küçük ama çok tehlikeli programları, A-Squared Anti-Dialer sayesinde basit ve kolay bir şekilde engelleyebilirsiniz.
  • a-squared Command Line Scanner

    Emsi Software tarafından profesyonel kullanıcılar için üretilmiş, anti-malware yazılımları ile aynı özelliklere sahip ücretsiz bir komut satır tarayıcısıdır.
  • a-squared Free

    Klasik programların sildiği spyware, solucan, backdoor, keylogger, dialer ve daha bir çok zararlı yazılımı bilgisayarınızdan tamamen silerek güvenliğinizi sürekli sağlamış oluyor.
  • Directx 9c

    3D uygulamalar ve Oyunlar için gerekli bir yazılım.
  • .NET Framework Version 3.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (x86)

    .NET Framework çalışma kitapları ve bağlantılı dosyalar için gerekli bir paket programdır. Kimi programlar buna ihtiyaç duymaktadır.
  • 123 Icon Hunter

    Bir İcon degistiricisi
  • Reg Doctor

    Bu program ile bilgisayarınızı geliştireceksiniz...
  • Regmon

    Kayıt defteri (Registry) programlarına bir alternatif daha.