A4 Image Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16,796 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

Resim dosyalarınızı video haline getirerek video formatında slayt gösterileri hazırlamak ya da video dosyalarınızı ses dosyalarına dönüştürerek mp3 çalarınızda da dinlemek istiyorsanız bu programı kullanabilir ve bu 3 farklı dosya tür

Image Video Converter ile resimlerinizi videolara dönüştürebilir ve slayt gösterilerini müzikli bir şekilde video formatlarında kaydedebilirsiniz. Ayrıca videolardaki bazı kareleri de resim kareleri şeklinde çıkartabilir ve önemli kareleri paylaşabilirsiniz. Tüm bu özelliklerin dışında videolarınızı ses formatlarına da dönüştürebilir ve sadece sesleri kaydedebilirsiniz.

Gelişmiş özellikleri ile kullanım kolaylığını birleştiren A4 Image Video Converter sayesinde resimlerinizi videolara, videolarınızı seslere dönüştürebilirsiniz.

Desteklenen resim formatları: JPG, JPEG, GIF, BMP, PNG, PCX, TIFF, TGA, PGM, PPM, PAM, SGI

Desteklenen müzik formatları: WAV, MP3, WMA, AAC, AC3, FLAC, M4A, MKA, MP2, OGG, RA, AIF, AIFF, AIFC, AU, AVI

Desteklenen video formatları: AVI (DivX, XviD, MPEG4, Uncompressed, Cinepak) MPG, MPEG, WMV, MP4, M4V, 3GP, RMVB, RM, FLV, SWF, MKV, MOV, VOB, IFO, YUV, AVM, ASF, AVS, DAT, OGM, TS, TP, NSV, AMV, ASV, FFV, H261, H263, H264, GIF(Animated GIF)

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AVS Image Converter

    AVS Image Converter ile resim dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Pixillion Image Converter

    Pixillion Image Converter programı ile resim dosyalarınızın formatlarını hızlı ve doğru bir şekilde değiştirebilceksiniz. Kolay kullanımı ve üstün özellikleri ile programı çok beğeneceksiniz.
  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • Power Video Converter 1.5.43

    Power Video Converter, yüksek hız ve kalitede video dönüşümü yapabilen, kullanışlı bir video format dönüşüm programıdır.
  • Miro Video Converter

    Miro Video Converter video formatlarını istediğiniz formata dönüştürebilmek için tasarlanmış çok sade ve ücretsiz bir video format dönüştürücü.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Absolute Video Converter

    Absolute Video Converter, kolay kullanımlı, sade bir arayüze sahip video format dönüştürme uygulamasıdır.
  • AV Video Converter

    AV Video Converter bilinen tüm ses ve video dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürebilmeniz için tasarlanmış başarılı bir format dönüştürücüdür.