ABB Trafik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

ABB Trafik, Ankara'nın trafik durumunu anlık olarak takip edebileceğiniz resmi bir uygulama.

ABB Trafik, Ankara’da yaşıyorsanız kesinlikle Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda bulunması gereken bir trafik durum uygulaması. Gün içerisinde trafiğin ne kadar yoğun olduğunu üstelik canlı olarak gösteren uygulama gideceğiniz yere ulaşmanızda da yardımcı oluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından ücretsiz sunulan ABB Trafik uygulaması özellikle arabanız varsa oldukça işinize yarayacak bir uygulama diyebilirim. Hafta sonu sevdiklerinizle bir yerlere gitmek istediğinizde trafiğin ne denli canlı olduğunu bu uygulama ile görebiliyorsunuz. En güzeli de sadece harita üzeri üzerinden değil, farklı noktalara yerleştirilmiş trafik kameralarından canlı olarak izleyebiliyorsunuz.

Güzergahınız üzerinde kazı vb. yol çalışması olup olmadığını da gösterebilen ABB Trafik uygulamasında yol tarifi almanız da mümkün. Gideceğiniz yere en kısa yoldan nasıl varacağınızı öğrenmek için tek yapmanız gereken adres satırına adresi girmek oluyor. (Konumuz otomatik olarak algılanıyor.)

ABB Trafik uygulaması, toplu taşıma araçlarını kullananlara da seçenekler sunuyor. Kaç numaralı otobüsün nereden geçtiğini, ne kadar mesafe ve ne kadar süre yol kat ettiğini Otobüs Hatları sayfasından rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz.

ABB Trafik, özellikle hafta sonunu dışarıda geçirenler için harika bir trafik uygulaması. Trafiğin durumunu yerinizden kalkmadan bildiğinizden trafiğe çıktığınızda sürprizlerle karşılaşma riskinizi en aza indiriyorsunuz.

ABB Trafik Özellikleri:

  • Trafik yoğunluğu haritası (Trafik yoğunluğu renklerle gösteriliyor.)
  • Canlı kameralar (Belli noktalarda trafiği canlı olarak izleyebiliyorsunuz.)
  • Yol bilgileri, yol çalışma bilgileri (Nerelerde kazı, onarım ve bakım var görebiliyorsunuz.)
  • Otobüs hatları (Bulunduğunuz duraktan kaç numaralı otobüsler geçtiğini öğrenebiliyorsunuz.)
  • Rota belirleme (Bulunduğunuz konumdan varacağınız yer arasında rota çiziliyor, rahatlıkla varacağınız yere varıyorsunuz.)
  • Adres arama (Detaylı adres arama tamamen yabancısı olduğunuz şehirde oldukça işinize yarayacak.)
Erkan Calp

ABB Trafik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
874 TOPLAM İNDİRME
0.65 MB DOSYA BOYUTU

ABB Trafik, Android kullanıcıları için hazırlanan, Ankara'nın trafik durumunu kontrol edebileceğiniz bir mobil uygulamadır.

ABB Trafik, Android kullanıcıları için geliştirilen Ankara trafik yoğunluğu kontrol uygulamasıdır. Anayol, bulvar ve caddelerdeki anlık trafiği görebilir, ve diğer birçok noktadaki kameraları canlı olarak izleyebilirsiniz.

Uygulamada harita üzerinde trafik yoğunluğu Çok Yoğun, Yoğun, Akıcı ve Açık şeklinde belirtiliyor. Ayrıca, harita üzerinde kamera olan noktaları da görebilir, kamera simgesine tıklayarak canlı olarak seyredebilirsiniz. Alt tarafta bulunan Adres Ara butonuyla, istediğiniz adrese ulaşabiliyor, Yol Çalışmaları butonuya da trafiğe kapalı olan yerleri görebiliyorsunuz. Kameralar bölümünde, birçok noktaya konulan kameraları canlı olarak seyredebiliyorsunuz. Yola çıkmadan önce kontrol etmenizde fayda var. Hatlar kısmında da tüm otobüs hatlarına ulaşabilir, güzergahlarını harita üzerinde görebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak, harita üzerinde yer alan simgeleri kaldırabiliyorsunuz. Bunu da Ayarlar'a girip, Paneller ve Simgeler bölümünden gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamada sunulan özellikler ile:

  • Kameraları canlı seyredebilir,
  • Konumunuzu belirleyebilir,
  • Noktaları favorilerinize ekleyebilir,
  • Trafik yoğunluğu haritasını görebilir,
  • Yol çalışması yapılan yerleri takip edebilir,
  • Otobüs hatlarına ve güzergahlarına ulaşabilirsiniz.
Volkan Yılmaz

ABB Trafik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
315 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

ABB Trafik, Ankara trafik yoğunluğu hakkında bilgi veren bir mobil uygulamadır

ABB Trafik eğer Ankara'da trafiğe çıkmayı düşünüyorsanız oldukça işinize yarayacak bir mobil trafik uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz ABB Trafik uygulaması Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış resmi bir Ankara trafik yoğunluğu durumu uygulamasıdır. ABB Trafik kullanarak nerede olursanız olun cep telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak Ankara'nın trafik yoğunluk bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Uygulama kullanıcılara anayolların, sokakların, caddelerin ve bulvarların anlık olarak ne kadar yoğun olduklarını izleyebilme imkanı veriyor. Bu iş için Ankara'nın farklı noktalarındaki kameralara bağlanılarak canlı olarak görüntüler mobil cihazınıza aktarılmakta.

ABB Trafik içerisinde yer alan trafik yoğunluğu haritasının yanısıra yol bilgileri, yollar üzerinde yürütülen kazılar ve çalışmalar hakkında bilgiler, otobüs hatları ve hatlar üzerindeki otobüsler hakkındaki bilgiler de kullanıcılara sunuluyor. Dilerseniz ABB Trafik kullanarak gitmek istediğiniz yere sizi götürecek rotayı belirleyebiliyorsunuz. Adres aramamodülüne sahip olan ABB Trafik sizi adres sorma derdinden de kurtarabilmekte. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karayolları Genel Müdürlüğü

    Karayolları Genel Müdürlüğü uygulaması ile yol tarifi alma, şehirler arası mesafeyi ölçme, otoyol geçiş ücretlerini öğrenme gibi pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Yandex.Haritalar

    Yandex.Haritalar uygulaması ile aradığınız yeri kolayca bulabilir, anlık trafik akışını görebilirsiniz.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.
  • Battery Monitor

    Battery Monitor sayesinde bataryanızı en iyi şekilde kullanmanıza ve ne kadar süre şarjı gideceğini gerçek zamanlı olarak görmenize yardımcı bir Windows bileşenidir.
  • Share to Speech

    Share to Speech, yazıyı sese çevirip daha sonra dinleten ödüllü bir yardımcı uygulamadır.
  • gMaps

    gMaps, Google'ın popüler Haritalar uygulamasını Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza taşıyor.