Abyss Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME

Abyss Attack klasik atari oyunları tarzında eğlenceli bir Android oyunudur

Abyss Attack eğer zamanında Raiden tarzı retro stile sahip uçak savaşı oyunlarını oynadıysanız size tanıdık gelecek eğlenceli bir Android oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir denizaltı oyunu olan Abyss Attack'da denizin gizemli derinliklerine dalarak heyecan ve aksiyon dolu bir maceraya atılıyoruz. Oyun klasik uçak savaşı oyunlarının yapısını yanen koruyarak kontrol ettiğimiz savaş uçağını bir denizaltıyla değiştiriyor. Oyunda hem denizaltının büyüleyici dünyasını keşfedebiliyoruz, hem de farklı düşmanlarla karşılaşabiliyoruz.

Abyss Attack hızlı ve akıcı bir oyun yapısına sahip. Oyunda her an düşmanlarımızla çarpışmaktayız. Her bölümde denizaltımızın kullandığı silahları toplayacağımız bonuslarla geliştirebiliyoruz ve daha fazla ateş gücüne sahip olabiliyoruz. Bu geliştirilmiş ateş gücü bölüm sonu canavarları ile olan savaşlarımızda oldukça işimize yarıyor.

Abyss Attack'ın grafikleri yüksek kaliteye sahip ve görsel efektler renkli ve canlı bir yapıya sahip. 80'in üzerinde görevin yer aldığı oyunda bize 6 farklı denizaltından birini kullanabilme imkanı veriliyor. Eğer kolayca oynayabileceğiniz ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Abyss Attack'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Abyss Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
38.9 MB DOSYA BOYUTU

Abyss Attack aksiyon dolu bir mobil oyundur

Abyss Attack eğer bol zamanlarınızı değerlendirmek için eğlenceli bir oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyundsur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz ücretsiz bir denizaltı oyunu olan Abyss Attack aslında bize klasik atari oyunlarını hatırlatan retro bir havaya sahip. Raiden gibi arka arkaya jetonlarınızı harcadığımız uçak savaşı oyunlarını hatırlayacak olursanız bu tür oyunlarda kuşbakışı olarak uçağımızı yönetiyorduk ve dikey olarak haritada ilerlerken karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyorduk. Abyss Attack'ta da aynı şeyi yapıyoruz; fakat bu sefer deniz altının gizemli dünyasına açılarak özel yeteneklere sahip bir denizaltıyı kontrol ediyoruz.

Abyss Attack oldukça kaliteli grafiklere sahip. Özellikle görsel efektler canlı ve renkli yapısıyla göz alıyor. Oyunda bize 6 farklı denizaltından birini kullanabilme imkanı veriliyor. Bu denizaltılarıyla bölümler sırasında bonusları toplayabiliyoruz ve silahlarımızı daha gelişmiş hale getirerek devasa bölüm sonu canavarlarının karşısına çıkabiliyoruz.

Abyss Attack bize eski tarzda eğlenceyi başarılı bir şekilde sunan kaliteli bir mobil oyun.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • God of Attack

    God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Nun Attack: Run & Gun

    Nun Attack: Run & Gun, kontrol edeceğiniz rahibeler ile karanlık ve tehlikeli güçlere karşı savaş vereceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Tank Shooting Attack 2

    Tank Shooting Attack 2, size verilen tank ile birlikte düşman hedeflerini vurmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • METAL SLUG ATTACK

    METAL SLUG ATTACK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savunma - saldırı oyunudur