ACDSee Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
31,567 TOPLAM İNDİRME
12.37 MB DOSYA BOYUTU

ACDSee Free, popüler resim gösterme programlarının başında gelen ACDSee'nin ücretsiz versiyonudur.

ACDSee Free, popüler resim gösterme programlarının başında gelen ACDSee'nin ücretsiz versiyonudur. Program BMP, GIF, JPEG, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PCX, PIC, WMF ve EMF uzantılı resim dosyalarını desteklemektedir ve kullanıcıların bu resimleri en hızlı şekilde görüntülemelerini sağlamaktadır.

Açılan resmin üzerine çift tıklayarak tam ekran modunu aktif hale getirebilirsiniz. Ayrıca o an gördüğünüz resmi anlık olarak mevcut ekran kağıdınız olarak ayarlayabilirsiniz.

ACDSee Free'nin en güzel özelliği resim formatı ne olursa olsun, herhangi bir gecikme olmadan görüntülemesidir. Program ile görüntüler arasında hızlıca geçiş yapabilir ve isterseniz yakınlaştırma, uzaklaştırma, döndürme gibi özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ACDSee Pro

    Profesyonel olarak fotoğrafçılık ile uğraşan kişiler için, gelişmiş özelliklere sahip ACDSee Pro ile artık fotoğraflarınız çok daha güzel gözükecek.
  • Free Picture Viewer

    Free Picture Viewer, bilgisayarınız üzerinde yer alan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.
  • ACDSee Video Converter Free

    ACDSee Video Converter Free ile video dosylarınızın formatını hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.
  • ACDSee Photo Manager

    Resimlerinizi düzenleyebileceğiniz, görüntüleyebileceğiniz, resim arşivlerinizi düzenleyebileceğiniz, müzik efektli slayt gösterileri hazırlayabileceğiniz favori resimlerinizi email adreslerine yollayabileceğiniz, çok kaliteli resim çıkt
  • JPEGView

    JPEGView, ücretsiz bir resim görüntüleme ve aynı zamanda resim düzenleme programıdır.
  • Fotobounce

    Fotobounce, fotoğraflarınızı arşivleyip düzenleyebileceğiniz kullanışlı bir program.
  • ViewPic

    Alternatif olarak resim gösterme programı.
  • Picaview

    Sağ tuşta resim görüntüsü