Acoola Pro 1.4

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,435 TOPLAM İNDİRME
0.01 MB DOSYA BOYUTU

Acoola Pro, güzel görünümlü geçiş efektleriyle bir döngü içerisinde bir resimler/bannerlar setini gösteren bir Java appletidir.

Acoola Pro, güzel görünümlü geçiş efektleriyle bir döngü içerisinde bir resimler/bannerlar setini gösteren bir Java appletidir. Her resim bir URL ile ilişkilendirilmiştir ve bir kez resme tıklandığında yeni konumda yeni bir pencere açılır. Applet sitenizin banner etkisini ve giriş sayısını artırmakta kullanılabilir. Çok-hatlı applet yapısı bannerların, diğerleri yüklenirken aynı zamanda sürekli görüntülenmesine olanak tanır. Acoola GIF canlandırmanızı gizler ve daha az CPU kullanımıyla daha hızlı oynatır. Kurulum kolay ve kullanım etkin ve hoştur. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Javascript Obfuscator 1.0

    Javascript Obfuscator 1.0
  • JavaScript Collector

    JavaScript kullanıcıları için güzel bir veri tabanı. JavaScript Collector, Java scriptleri depolamak ve önizlemek için kullanılabilen bir programdır.
  • Chutzpah

    Chutzpah, JavaScript ünite testini web sitenize entegre etmenize yardımcı olan bir açık kaynaklı JavaScript ünitesi test etme programıdır.
  • 1 Awesome Java Tree 2.0

    1 Awesome Java Tree, Windows Explorer tipinde bir ağaç görünümü sağlayan, fakat bundan başka seçilebilecek birçok değişik etkileri olan bir Java appletidir.
  • Voralent WEBmini

    Voralent WEBmini programını kullanarak JavaScript ve CSS kodlarınızı sıkıştırabilir, temizleyebilirsiniz.
  • JRun Studio 3.0.1

    JRun Studio , Java Web uygulamalarını JSP kullanarak geliştirin Macromedia JRun Studio, JSP ve Java Servlet'lerle seri Web uygulamaları geliştirimini sağlayan bir ortamdır.
  • DS Applets 0.87

    DS Applets, 68 mükemmel Java efektinden oluşan bir paket
  • Arachnophilia

    Java tabanlı ücretsiz bir HTML editör olan Arachnophilia, gelişmiş özellikleri ve CGI, Perl, C++, Java ve JavaScript desteğiyle tercih edilen bir uygulama.