Acoustica Mixcraft

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
145,048 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

Acoustica ailesinin yeni elemanı Mixcraft geniş kanallı mixeriyle Dj adaylarına çalışma olanağı sunuyor..

Acoustica Mixcraft kullanıcılara çok kanallı ses kaydı yapma imkanı tanıyan profesyonel bir ses kayıt programı.

Eğer stüdyo kalitesinde ses kaydı yapmak istiyorsanız ihtiyacınız olan ilk şey bu işi gerçekleştirebilmenize yardımcı olacak mikrofon gibi ekipmanları bir araya getirmektir. İşin donanım kısmı çözüldükten sonra sıra dijital kısma geliyor. Yapacağınız ses kayıtlarını dijital ortama aktarabilmeniz, ses kayıtlarının üzerinde oynama ve düzenleme yapabilmeniz için gelişmiş bir ses kayıt yazılımına ihtiyaç duymaktasınız. İşte Acoustica Mixcraft bu tür ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Acoustica Mixcraft çok kanallı ses kaydı yaparken kayıtlarınıza düzinelerce ses efekti seçeneğinden birini eklemenizi mümkün kılıyor. Bunun yanında sanal enstrümanları kullanarak parçalarınızın arkasına farklı enstrüman sesleri ekleyebilmektesiniz. Yazılım içerisinde yer alan detaylı mixer sayesinde ses üzerinde ince ayarlamalar yapabilir, master işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Acoustica Mixcraft yazılıma biraz alıştıktan sonra size oldukça büyük özgürlükler sunan bir yazılım. Programı kısaca özetlemek gerekirse detaylı ve profesyonel araçlarıyla kaliteli ses kayıtları oluşturmanıza yardımcı olan bir araç olarak nitelendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Acoustica

    Acoustica, ses ve müzik dosyaları üzerinde profesyonel düzenlemeler ve farklılıklar gerçekleştirebileceğiniz güçlü bir programdır.
  • Acoustica MP3 Audio Mixer

    Şarkılarınızı düzenleyip aralarında mixler yapabileceğiniz kolay bir program
  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Anvil Studio

    Anvil Studio ev ortamında kayıt için ihtiyaç duyulacak araçları ücretsiz olarak sunuyor.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.