Adam Asmaca+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18,456 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Adam Asmaca+ eğlenceli bir Windows 8 bilgi oyunudur

Adam Asmaca+ klasik adam asmaca oyununu Windows 8 işletim sistemine sahip cihazlarımıza taşıyan ücretsiz bir bilgi oyunudur.

Adam asmaca oyununda bize çeşitli kelimeler sunuluyor ve bu kelimeleri tahmin etmemiz isteniyor. Oyunun başlangıç aşamasında kelimelerin sadece harf sayısını görebiliyoruz ve harfler gizli halde geliyor. Bize sunulan harf seçeneklerinden dilediğimizi tercih etmemiz isteniyor. Harf seçimimizi yaptıktan sonra eğer harf sorulan kelime içerisinde yer alıyorsa o harfin olduğu bölümler açılıyor. Fakat harfler kelime içerisinde yer almıyorsa adım adım bir adam asılmaya doğru yol alıyor. Bu nedenle kelimeleri en az harf seçimi yaparak doğru bir şekilde tahmin etmeli ve adamı asılmaktan kurtarmalıyız.

Adam Asmaca+ oyunu oyunda bize sorulacak kelimeleri farklı kategoriler altında sunmuş. Bu kategoriler arasında kendimize güvendiğimiz kategorileri seçebiliyoruz ve oyunu oynayabiliyoruz. İstersek bize rastgele bir soru sorulmasını da tercih edebiliriz ve oyunu daha heyecanlı hale getirebiliriz. Adam Asmaca+'da yer alan kategoriler şunlardır: 

  • Film isimleri
  • Ülke isimleri
  • Başkent isimleri
  • Hayvan isimleri
  • Spor dalları
  • Meslek isimleri
Can Erdil Şentürk

Adam Asmaca+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,787 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

Adam Asmaca, okul sıralarında hemen hemen her çocuğun mutlaka oynadığı klasik kelime oyunlarından bir tanesinin Android uygulamasıdır.

Adam Asmaca, Android cihazlarınız üzerinde adam asmaca oyununu oynayabilmeniz için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır. Online bir skor tabelasına sahip olan oyunda, bu tabelanın üst sıralarında yer almak istiyorsanız, 90 saniye içerisinde en fazla sayıda kelimeyi bulmalısınız.

Google+ üzerindeki arkadaşlarınız ve diğer online oyuncular ile kıyasıya puan yarışına girebileceğiniz oyunu, dilerseniz offline olarak da oynayabilirsiniz. Fakat offline modda oynayadığınız oyunlarda elde edeceğiniz yüksek puanlar Google Play sıralamalarında gözükmeyecektir.

Adam asmaca oyununun kurallarına göre, adamınızın asılmaması için kelimeyi doğru olarak bilmeniz gerkemektedir. Eğer kelimeyi bilemezseniz malesef adam asılır ve kaybederseniz. Asılmadan önce bilmeniz durumunda ise bir sonraki kelimeye geçerek daha yüksek puan kazanabilirsiniz. Adamın asılmasını engellemek için 7'den fazla hata yapmamalısınız.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde keyifli vakit geçirmek ve ufak molalarınızda yada iş çıkışlarında stres atmak isterseniz adam asmaca oyununu mutlaka ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hangman

    Hangman, adam asmaca oyununu tek başınıza veya arkadaşınızla birlikte oynamanıza izin veren popüler bir Windows 8.1 oyunu.
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.