Adblock Fast

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Adblock Fast eklentisi sayesinde can sıkan reklamları kolayca engelleyebilirsiniz.

Adblock Fast, reklam engelleme eklentisi olarak kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Günümüzün en büyük problemlerinden olan beklenmedik zamanlarda ve aşırı sayılarda çıkan reklamlar, bu eklenti sayesinde artık problem olmaktan çıkıyor. Üstelik Adblock Fast tamamen açık kaynak kodlarıyla birlikte sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar tarafından beklentilere göre modifiye edilebiliyor.

Adblock Fast'i tamamen ücretsiz olarak Chrome tarayıcımıza ekleyerek reklamsız internete adım atabiliyoruz. Eklentinin tek amacı elbette ki reklamları engellemek değil. Bu amaca ek olarak internet hızımızı da dolaylı olarak artırmaya çalışıyor ki bize kalırsa bu konuda gayet başarılı.

Eklenti sürekli olarak ziyaret ettiğimiz sayfaları analiz ediyor ve olası reklamları engelliyor. Reklamlar engellendiği için sayfaların yüklenme hızları da gözle görülür bir şekilde artıyor. Genel olarak reklamlardan rahatsızsanız ve internet hızınızı artırmak istiyorsanız Adblock Fast'e göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Adblock Fast

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Adblock Fast, iOS cihazlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş bir reklam engelleme uygulaması.

Adblock Fast, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz, fonksiyonel bir reklam engelleme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Hiçbir ücret ödemesi yapmadan indirebileceğimiz Adblock Fast, internet gezintilerimiz sırasında karşımıza çıkarak keyfimizi törpüleyen reklamlara karşı mükemmel çalışıyor.

Kabul etmek gerekirse internet siteleri kazançlarının büyük bir kısmını yayınladıkları reklamlardan elde ediyorlar. Bir noktaya kadar kabul edilebilir olarak nitelendirebileceğimiz bu durum, tacize varan oranlara ulaştığı için artık güvenilir bir reklam engelleme uygulaması kullanmanın gereği iyiden iyiye hissediliyor.

Adblock Fast, bu noktada öne çıkıyor ve kullanıcılara daha konforlu bir internet gezinti deneyimi vaat ediyor. Bu uygulama sayesinde aniden beliren reklamları engelleyebiliyoruz. Bu sayede aynı zamanda sayfaların yüklenme hızlarını da hatırı sayılır ölçüde artırmış oluyoruz.

Başarılı bir çalışma karakterine sahip olan Adblock Fast, sık sık açılan reklamları engellemek ve internet performansını geliştirmek isteyen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken yapımlardan.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adblock Edge

    Adblock Edge ile reklamsız internet gezintisi yapabilirsiniz
  • AdBlock

    AdBlock, Microsoft Edge, Google Chrome, Opera ile uyumlu ücretsiz reklam engelleme eklentisi.
  • Facebook AdBlock

    Facebook AdBlock, Facebook reklamlarından bunalan kullanıcıları rahatlatacak bir reklam engelleme uzantısıdır.
  • Adblock Plus for IE

    Internet Explorer için Adblock Plus eklentisi ile sörf halinde ekranınıza isteğiniz dışında çıkan reklamları engelleyebilirsiniz.
  • Adblock Plus for Microsoft Edge

    Microsoft Edge için Adblock Plus, başarılı reklam engelleme eklentisi ve de ücretsiz.
  • Chrome AdBlock

    Chrome Adblock eklentisi, YouTube reklamları, pop-up'lar, banner'lar ve diğer tüm rahatsız edici reklamları engellemede iyi ve ücretsizdir.
  • Adblock Plus

    Firefox internet tarayıcısı için geliştirilen bu eklenti sayesinde web sitelerinde görmek istemediğiniz reklam ve bannerları internet tarayıcınızdan uzak tutabilirsiniz.
  • Fast Video Download

    Fast Video Download ile YouTube, Facebook, Vimeo gibi FLV ve MP4 videolar bulunduran tüm sitelerden video indirebilirsiniz.