Adblock Plus for Chrome

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55,013 TOPLAM İNDİRME
0.31 MB DOSYA BOYUTU

Adblock Plus, Google Chrome tarayıcınızda rahatsız edici tüm reklamları bloke edebilen bir uygulamadır.

Ünlü Firefox eklentisi Adblock Plus, şimdi Google Chrome için de kullanılabilir durumda. Bu uygulamayı kullanarak internette Chrome ile daha hızlı ve daha güvenli şekilde gezinebileceksiniz. 

Adblock Plus, Chrome tarayıcınızda rahatsız edici tüm reklamları bloke edebilen bir uygulamadır. Bu uygulama, tarama sırasında karşınıza çıkan tüm çevrim içi reklamları engeller. Ücretsizdir. 

Not: Adblock Plus, gizliliğinizi ihlal etmez. Google Chrome tarafından görüntülenen uyarı, Chrome tarayıcısının, web sayfalarını değiştiren tüm eklentilere uyguladığı bir uyarıdır. 

Chrome için Adblock Plus eklentisi üzerindeki geliştirmeler sürdürülmektedir. Üreticiler, eklentinin, Firefox tarayıcısında kullanılırken gösterdiği performansın Chrome'da da aynı düzeyde olması için çalışmakta.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adblock Plus for IE

    Internet Explorer için Adblock Plus eklentisi ile sörf halinde ekranınıza isteğiniz dışında çıkan reklamları engelleyebilirsiniz.
  • Adblock Plus for Microsoft Edge

    Microsoft Edge için Adblock Plus, başarılı reklam engelleme eklentisi ve de ücretsiz.
  • Chrome AdBlock

    Chrome Adblock eklentisi, YouTube reklamları, pop-up'lar, banner'lar ve diğer tüm rahatsız edici reklamları engellemede iyi ve ücretsizdir.
  • AdBlock

    AdBlock, Microsoft Edge, Google Chrome, Opera ile uyumlu ücretsiz reklam engelleme eklentisi.
  • Checker Plus for Google Drive

    Checker Plus for Google Drive, etkili ve başarılı bir Chrome eklentisi olarak tarayıcınız üzerinden Google Drive kullanımınıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
  • Checker Plus for Gmail

    Checker Plus for Gmail, Chrome tarayıcınız ı kullanarak Gmail hesabınızın kontrolünü sağlamak ve kendinize kolaylıklar sağlamak için tasarlanmış etkili bir eklentidir.
  • Adblock Fast

    Adblock Fast eklentisi sayesinde can sıkan reklamları kolayca engelleyebilirsiniz.
  • Adblock Plus

    Firefox internet tarayıcısı için geliştirilen bu eklenti sayesinde web sitelerinde görmek istemediğiniz reklam ve bannerları internet tarayıcınızdan uzak tutabilirsiniz.