Adblock Plus for Microsoft Edge

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,716 TOPLAM İNDİRME
0.59 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Edge için Adblock Plus, başarılı reklam engelleme eklentisi ve de ücretsiz.

Adblock Plus for Microsoft Edge, Microsoft’un Windows 10 işletim sistemiyle gelen modern internet tarayıcısı Edge ile uyumlu reklam engelleme eklentisi. Şu an için Insider programına katılanların kullanmına açılan eklenti, yüklendiği anda tüm web sayfalarındaki rahatsız edici reklamları ortadan kaldırarak hem çevrimiçi gizliliğinizi koruyor, hem daha hızlı gezinmenizi sağlıyor, hem de aniden çıkan reklamları kapatarak daha rahat gezinmenizi sağlıyor.

Microsoft Edge’in eklenti desteği kazanmasıyla ücretsiz indirilmeye sunulan Adblock Plus, her yerinden reklam çıkaran web sayfalarının yanı sıra gizlenmiş, tıkladığınızda ardı ardına sayfalar açan reklamları başarıyla engelleyebiliyor.

İlk olarak Windows Insider kullanıcılarına sunulan reklam engelleme eklentisinin kurulumu oldukça basit. Tüm Windows 10 uygulamaları gibi kuruyorsunuz. Kurulum tamamlandığında Edge’i açtığınızda uyarı çıkıyor ve etkinleştir dediğiniz anda reklamsız gezinmenin keyfini sürmeye başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AdBlock

    AdBlock, Microsoft Edge, Google Chrome, Opera ile uyumlu ücretsiz reklam engelleme eklentisi.
  • Adblock Plus for IE

    Internet Explorer için Adblock Plus eklentisi ile sörf halinde ekranınıza isteğiniz dışında çıkan reklamları engelleyebilirsiniz.
  • Adblock Edge

    Adblock Edge ile reklamsız internet gezintisi yapabilirsiniz
  • Enchancer for YouTube

    Enchancer for YouTube, Microsoft Edge üzerinde kullanabilen ve YouTube üzerinde çeşitli değişilikler yapan bir eklentidir.
  • Adblock Plus for Chrome

    Adblock Plus, Google Chrome tarayıcınızda rahatsız edici tüm reklamları bloke edebilen bir uygulamadır.
  • Adblock Plus

    Firefox internet tarayıcısı için geliştirilen bu eklenti sayesinde web sitelerinde görmek istemediğiniz reklam ve bannerları internet tarayıcınızdan uzak tutabilirsiniz.
  • Facebook AdBlock

    Facebook AdBlock, Facebook reklamlarından bunalan kullanıcıları rahatlatacak bir reklam engelleme uzantısıdır.
  • Adblock Fast

    Adblock Fast eklentisi sayesinde can sıkan reklamları kolayca engelleyebilirsiniz.