Adensoft Audio MP3 Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19,546 TOPLAM İNDİRME
6.08 MB DOSYA BOYUTU

Adensoft Audio MP3 Converter programı ile ses formatları (WAV, MP2, MP3, WMA, OGG Vorbis, VOX, RAW, MPC, AVI, G.721, G.723, G.726 ve AIFF) arasında dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.

Adensoft Audio MP3 Converter programı ile ses formatları arasında geçiş yapabilirsiniz. Değiştirebildiği formatlar ise; WAV, MP2, MP3, WMA, OGG Vorbis, VOX, RAW, MPC, AVI, G.721, G.723, G.726 ve AIFF formatlarıdır. Örnek olarak mikrofonla kaydettiğiniz sesi .mp3 dosyalarına çevirebilirsiniz. Ayrıca ses dosyalarını çevirirken ses kalitesini de düşürmüyor.
Özcan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Audio to MP3 Converter

    Audio to MP3 Converter ile farklı ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürebilirsiniz
  • Easy Video to Audio Converter

    Easy Video to Audio Converter ile tüm video ve ses dosyalarını MP3, WAV, WMA ve OGG formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • FairStars Audio Converter V1.52

    FairStars Audio Converter ile WAV, APE, OGG, MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF formatları arasında çeviri yapabilirsiniz.Serial Mevcuttur.
  • Free Audio to Flash Converter

    Bilgisayarınızdaki mp3 formatlı ses dosyalarınızı websitenize eklemeniz için flash mp3 oynatıcısının içine aktaran basit format dönüştürme programıdır.
  • Audio MP3 WAV WMA OGG Converter

    MP3, WAV, WMA ve OGG formatlarındaki müziklerin formatlarını dönüştürebilmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Free Audio CD To MP3 Converter

    Müzik diskinizin içinde bulunan dosyaları tek bir tuşla popüler müzik sıkıştırma formatlarına özellikle MP3'e dönüştürmenizi sağlayan programdır.
  • YoGen Audio Converter

    MP3, WMA, WAV ve AIFF ses dosya formatları arasında hızlı bir şekilde çoklu dönüşüm yapabilmenize olanak sağlayan basit ve kullanımı kolay bir program.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.