Adobe Illustrator Draw

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,618 TOPLAM İNDİRME

Adobe Illustrator Draw uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca vektörel çizimler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Adobe Illustrator Draw uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak vektörel çizimlerini yaratabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Direkt olarak Adobe tarafından hazırlanmış olması ise elbette hem diğer Adobe ürünleri ile yüksek uyumluluğa sahip olmasını sağlıyor hem de pek çok bilindik aracın uygulamaya dahil edilmesini sağlamış.

Oldukça kolay kullanılır bir arayüzle birlikte gelen uygulama, yüksek yakınlaştırma desteği ve pek çok kalem ucu seçimine destek sunmasıyla çizimlerinizde kullanabileceğiniz yöntemlerin olabildiğince genişletilmesine yardımcı oluyor. Elbette cihazında S-Pen gibi kalem araçları bulunanlar çizimleri yaparken daha da rahat edeceklerdir.

Çoğu Adobe ürününde olduğu gibi katmanlı (layer) çalışma imkanı sunan Adobe Illustrator Draw, bu katmanların ayrı ayrı düzenlenmeleri ve yerleştirilmeleri gibi olanakları oldukça kolay kullanılır hale getiriyor. Eğer kendinize bir fotoğrafı referans almak istiyorsanız, tek fotoğraflık ek katman ise oldukça işinizi görecektir.

Eğer çizim yapmaya yeni başladıysanız ve telif hakkı olmayan fotoğraflardan faydalanmak istiyorsanız, Adobe Stock adlı servisi direkt olarak Adobe Illustrator Draw içerisinden kullanabiliyorsunuz. Böylece her türlü alanda kullanımı serbest fotoğraflara en kolay yoldan erişim sağlanabiliyor. Tabii ki çizimlerinizi tamamladıktan sonra bilgisayarınızdaki programlarla düzenlemek isterseniz bunu gerçekleştirebileceğiniz paylaşım butonlarına da ulaşabiliyorsunuz.

Çok sayıda renk seçeneği, hızlı çalışması ve internet gerektirmeyen yapısıyla (bazı özellikler için yine de gerekiyor), kesinlikle denemeden geçmemeniz gereken çizim araçlarından birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

Adobe Illustrator Draw

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Illustrator Draw uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca vektörel çizimler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Adobe Illustrator Draw uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında vektörel çizimler yapmak için kullanabilecekleri resmi Adobe ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle kalemli çizimler yapanların tercih edebileceklerine inandığım uygulama, çizimlerinizi daha iyi hale getirebilmek için faydalanabileceğiniz tüm araçları da içerisinde barındırıyor. Fakat bu esnada arayüzünün de oldukça kolay olduğunu, tüm araçların saniyesinde erişilebilir olduklarını belirtmek gerek.

Uygulamanın en dikkat çekici yanı, çok sayıda katman kullanımına izin vermesi ve çizim katmanlarının yanında bir tane de fotoğraf katmanı sağlayabilmesi. Böylece kendinize kılavuz olarak almak istediğiniz bir fotoğrafı çizimlerinizin altına yerleştirebiliyorsunuz. Kalem seçimleri, renkler ve diğer düzenleme seçeneklerinin de mobilde yüksek bir çizim kapasitesine olanak sağladığı kesin.

Adobe'un hem masaüstü hem de mobil diğer uygulamalarıyla da uyum içerisinde çalışabildiği için gerçekleştirdiğiniz çizimlerinizi hemen o programlara aktarabiliyor, onlarda yapılması gereken değişiklikleri de tamamlayabiliyorsunuz. Fakat bu tip paylaşım imkanlarını kullanmak için aktif bir internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmayın.

Adobe Stock adlı servisi de içerisinde barındıran uygulama, böylelikle telif hakları kullanımı serbest olan stok görsellere erişerek onlar üzerinde değişiklikler ve çizimler yapmanıza da izin veriyor. Eğer öğrenme amaçlı olarak kendinize kullanımı serbest resimler arıyorsanız bunun çok faydasının dokunacağı kesin.

Eğer yeni bir vektörel çizim ve grafik uygulaması arıyorsanız Adobe Illustrator Draw uygulamasına göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • How to Draw - Easy Art Lessons

    How to Draw uygulamasıyla nasıl çizim yapılacağını, çizim yapmanın tekniklerini kolayca öğrenebilirsiniz.
  • Adobe Photoshop Sketch

    Adobe Photoshop Sketch, dijital çizim kalemlerini destekleyen eskiz, boyama, çizim uygulaması.
  • Adobe Edge Inspect

    Hazırladığınız web tasarımlarını farklı cihazlar üzerinde test etmek için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • Draw Cartoons 2 Pro APK

    Draw Cartoons 2 Pro APK Android telefonlar için animasyon yapma uygulamasıdır. Kolay bir şekilde çizgi film yapmak, animasyon oluşturmak isteyenlere önerilir.
  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Sand Draw Free

    Sand Draw Free ile Android cihazınızda kuma yazı yazabilirsiniz