Adobe Muse

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,998 TOPLAM İNDİRME

Adobe'un geliştirdiği ve Muse adıyla tanıttığı yazılım, kodlama gerektirmeden web siteleri tasarlamanızı sağlıyor.

Güncel web standartlarına uygun HTML web siteleri tasarlamak için hazırlanmış olan Adobe Muse kullanıma açıldı. Profesyonel ve tasarımsal açıdan güçlü web siteleri tasarlarken kod yazma mecburiyetini kaldırmayı amaçlayan yazılım, güçlü araçlarla tanıtıldı.

Adobe AIR ortamında geliştirilen Muse, web site araçlarıyla tasarımsal açıdan kısıtlanmadan çalışmanızı sağlıyor. Hazırlanması kolay ve hızlı düzenlenebilir bir site haritasıyla web site tasarımına başlatan Adobe Muse, pek çok farklı tasarım alternatifine imkan sağlıyor. Muse günümüzün olmazsa olmazı haline gelen interaktif araçları unutmamış. Google Maps, sosyal medya butonları, beslemeler, slayt şovlar web sitelerine kolayca entegre edilebiliyor. Site tasarımını tamamladıktan sonra, dışarı aktararak dilediğiniz bir barındırma servisinden hizmet alabilir veya Adobe'un sunduğu ücretli barındırma servisinden yararlanabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe GoLive 7

    Adobe'un web dizayn programı, gösterişli siteler bile yapabilirsiniz...
  • Adobe Fireworks Creative Suite (CS) 6

    Adobe'un web ve mobil uygulama tasarımına yönelik hazırladığı profesyonel dizayn programı Adobe Fireworks, her versiyonda daha da güçlenen yapısıyla web tasarımcıların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.
  • Adobe Dreamweaver CC

    Adobe Dreamweaver CC, kod karmaşası içine girmeden kendi web sitelerinizi hazırlayabileceğiniz profesyonel bir web tasarım programıdır.
  • Adobe PageMaker 7.0.1

    Web tasarımcıları için Adobe firmasının ürettiği bir html editörü. Programın a...
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • Adobe Dreamweaver Creative Suite (CS) 6

    Adobe Dreamweaver CS6, internet sitesi tasarlamak için gelişmiş programlama ve kodlama seçenekleri sunan, aynı zamanda hızlı ve verimli bir çalışma ortamıyla mobil ve internet uygulamaları hazırlayabileceğiniz güçlü bir yazılım.
  • 1 Cool Button Tool Java&Flash

    Web Dizayn
  • Adobe Edge

    Adobe Edge HTML5, JavaScript ve CSS3 tabanlı web animasyonları hazırlamanızı sağlayan yepyeni bir araç.