Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30,746 TOPLAM İNDİRME
5.58 MB DOSYA BOYUTU

Photo Editor

Adobe firmasına ait Photoshop uygulamasını bilmeyen yoktur. İmaj işleme konusunda akla ilk gelen programlar arasında gelen Photoshop'u kullanarak fotoğraflar ve diğer imaj türleri üzerinde oynama yapılabilir, sonuç dosyaları istenilen formatta saklanılabilir. Uygulamanın sahip olduğu seçim, yapıştırma araçları ve fırçalar, katman yeteneği ile bir araya getirildiğinde yapılabilecek işlemler hayal gücünüz ile sınırlıdır.Öte yandan tam adı Adobe Photoshop Album Starter Edition olan bu yeni uygulamanın Photoshop ile fazla ortak yönü olmadığını belirtmemiz gerekiyor. Uygulama dijital fotoğraf makinesi, tarayıcı ve yerel klasörlerden topladığı imajları bir araya getirerek toplu halde gösteriyor. Bu özelliği ile ACDSee'yi hatırlatan Photoshop Album'ün en çarpıcı özelliği, RAW ve JPEG dosyalarını kayıpsız olarak döndürebilmesi. Uygulama bunun dışında imajların renk dağılımını, parlaklık / kontrast oranını ve gamma değerlerini tekrar ayarlayabiliyor. Bu işlemleri gerçekleştirmek için hiçbir grafik bilgisine sahip olmanız gerekmiyor, tek tuş ile imajları gözle görülür derecede iyileştirebiliyorsunuz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Photoshop

    Adobe Photoshop ücretsiz - Adobe Photoshop tam sürümü Photoshop CS6 yükleme linki ile burada! En iyi fotoğraf düzenleme programını edinin.
  • Adobe Photoshop CC

    Adobe Photoshop CC dünya üzerinde en çok kullanılan profesyonel resim düzenleme ve tasarım programıdır.
  • Adobe Photoshop CS6 Update

    Adobe Photoshop CS6 için piyasaya sürülen ilk indirilebilir güncelleme paketi olan 13.0.1'in Windows sürümüdür.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • Web Album Generator v.1.8.2

    Resimler üzerinde düzenleme, albüm oluşturma ve sunum hazırlayıp sanal ortamda paylaşabilme gibi her türlü işlemlerinizi yapabileceğiniz resim editörü programı.
  • Free Picture Resize Starter

    Resimlerinizin boyutlarını, ebatlarını küçültmek için kullanabileceğiniz bu kolay kullanım özelliklerine sahip ve tamamen ücretsiz olan yazılım ile resimlerinizi kolayca küçültüp paylaşabilirsiniz.
  • digiKam

    digiKam programını kullanarak bilgisayarınızda yer alan fotoğraflarla albüm oluşturabilir, onları düzenlemeye başlayabilirsiniz.
  • Sanduz Studio

    Kendi fotoğraflarınızla albüm, kitap, kartvizit vs. gibi herşeyi yapabilir daha sonra ücretli olarak baskı siparişi verebilirsiniz.