Adobe Premiere Rush

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,040 TOPLAM İNDİRME

Adobe Premiere Rush, mobil ve masaüstü için hepsi bir arada video düzenleme programıdır.

Adobe Premiere Rush, mobil (Android, iOS cihazlar) ve masaüstünde (Windows, Mac bilgisayarlar) kullanılabilen video düzenleme programı. Hareket halinde içerik oluşturmaya yönelik hepsi bir arada video düzenleme uygulaması ile ister telefonunuzda ister bilgisayarınızda istediğiniz yerden yüksek kaliteli videolar çekebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Adobe Premiere Rush İndir

Premiere Rush, videolarınızın başkalarından farklı olmasını sağlayacak yaratıcı esnekliğe sahiptir. Ses, hareketli grafikler ve daha fazlası için basit araçlar sayesinde istediğiniz videoları hiç olmadığı kadar kolay oluşturabilirsiniz. Geçiş eklemek için sadece tıklayın ve sürükleyin. Çok çeşitli yerleşik şablonlarla şık başlıklar ekleyin ve düzenleyin. Hızlı ayar ve elle renk düzeltme ile videolarınızı iyileştirin. Kullanıcı dostu arayüzdeki profesyonel hız kontrolleriyle hızı kolayca ayarlayın. Ses kısma ve kolay seslendirme ile sesi içe aktarın ve ayarlayın. Doğru en boy oranında istediğiniz sosyal medya kanalına aktarın.

Premiere Rush, iPhone, Android ve masaüstünde çalışır ve projeleriniz otomatik olarak bulutla eşitlenir. Uygulamayı her açışınızda, hangi cihazı kullanıyor olursanız olun en son düzenlemeleriniz karşınıza çıkar.

  • Nerede olursanız olun videolarınızı düzenleyin. Kolayca! İhtiyacınız olan tüm araçlara kolayca erişebileceğiniz bir mobil video düzenleme uygulaması. Dilediğiniz yerde herhangi bir cihazda sorunsuz bir şekilde düzenlemeler yapın.
  • Tüm araçlara mobil cihazınızdan erişmenizi sağlayan bir düzenleme uygulaması mı arıyorsunuz? Süper sezgisel arayüz, başlıklar ve hareketli grafikler eklemeyi ve renk, ses ve daha fazlasını ayarlamayı kolaylaştırır.
  • iPhone, iPad veya Android videolarını düzenlemek için hiç bu kadar senkronize olmamıştı. Projelerinizi mobil cihazlarda cilalayın, masaüstünde kaldığınız yerden devam edin ve her yerden paylaşın. Hepsi bulutla bağlantılı.
  • Premiere Rush’a dahil olan 100GB bulut depolama alanıyla gittiğiniz her yerde projelerinizi parmaklarınızın ucunda tutabilirsiniz.
  • Daha profesyonel bir görünüme ihtiyacınız olursa projenizi Premiere Pro’ya geçirmeniz yeterlidir. İçe aktarma kolaydır ve düzenlemeleriniz senkronize edilir.
Erkan Calp

Adobe Premiere Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
5,082 TOPLAM İNDİRME
147 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Premiere Rush (Android) indirerek, telefonunuzda en iyi video düzenleme uygulamasına sahip olursunuz.

Adobe Premiere Rush, profesyonel video düzenleme uygulaması arayan Android telefon kullanıcılarına önereceğim uygulamaların başında geliyor. Basit düzenleme araçlarıyla profesyonel kalitede videolar elde edebileceğiniz harika bir uygulama.

Adobe Premiere Rush Android İndir

iOS cihazlarda hem iPhone hem de iPad’de video düzenleme işlemini kolaylaştıran harika hem de ücretsiz bir uygulama bulunmasına karşın Android platformunda bulunmuyor. Telefonunuzla çektiğiniz videoları profesyonel bir şekilde işleyebileceğiniz, masaüstünden neredeyse farksız bir uygulama yok. Adobe, Android tarafındaki bu açığı kapatan bir video edit uygulaması ile karşımızda. Özellikle YouTube içerik üreticilerinin hayatını kolaylaştıracağını düşündüğüm Adobe Premiere Rush, çapraz platform desteğiyle telefon, tablet ve masaüstü PC arasında videolarınızı aktarıp düzenlemenize izin veriyor. Adobe hesabınızla giriş yaptıktan sonra istediğiniz cihazdan videolarınıza ulaşabiliyorsunuz. Tabii ki; sadece telefonda kullanma şansınız da var.

Video çekme, düzenleme ve online paylaşmaya izin veren Adobe Premiere Rush’ın öne çıkan özellikleri:

  • Profesyonel Kaliteli Video: Dahili kamera işlevi, uygulama içerisinden pro kalitede videolar çekip anında düzenlemenize izin verir.
  • Kolay Düzenleme: Ses ve görselleri sürükleyip bırakarak videoyu düzenleyin. Sezgisel araçlar, klipleri kırpmanıza, sesi ayarlamanıza, rengi iyileştirmenize ve video efektleri, başlıklar, geçişler, seslendirmeler ve fazlasını eklemenize izin verir.
  • Çok Parçalı Zaman Çizelgesi: 4 video ve 3 ses parçasını kullanarak yaratıcı videolar ortaya çıkarın.
  • Başlıkları Özelleştirme: Yerleşik şablonlara erişin (bazıları animasyonlu) ve renk, boyut, yazı tipi ve daha fazlasını değiştirerek benzersiz yapın. Adobe Stock’ta 100’den fazla ücretsiz hareketli grafik şablonuna göz atın.
  • Harika Ses: Müzik ekleyin, seslendirme kaydedin ve Adobe Sensei yapay zekası tarafından desteklenen gelişmiş araçları kullanarak sesi dengeleyin, gürültüyü azaltın, arka plan seslerini otomatik olarak kısın.
  • Paylaşın: Videolarınızı farklı paylaşım kanalları için kolayca dikey, yatay veya kare olarak yeniden boyutlandırın. Küçük resim ekleyin, paylaşım zamanını ayarlayın ve Instagram, Facebook ve YouTube’da yayınlayın.
  • Bulutla Senkronizasyon: Son video düzenlemeleriniz her zaman elinizin altındadır. Nerede olduğunuz veya hangi cihazı kullandığınızın bir önemi yok.
  • Çalışmanızı Aktarın: Videonuzda daha detaylı mı çalışmak istiyorsunuz? Rush projelerinizi Adobe Premiere Pro’da açıp detaylara girin.

 

Erkan Calp

Adobe Premiere Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,083 TOPLAM İNDİRME
446.8 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Premiere Rush iOS (iPhone/iPad): Mobil ve masaüstü için hepsi bir arada video düzenleme uygulaması

Adobe Premiere Rush, YouTuber ve influencer’lar için hepsi bir arada video düzenleme programı. Adobe’nin profesyonel yazılımlarının (Premiere Pro, AfterEffects, Audition) temel özelliklerini birleştiren video düzenleme uygulaması Premiere Rush, mobil ve masaüstü ile senkronize çalışıyor. Video içerik üreticisi olarak hem profesyonel hem kolay kullanımlı hem de ücretsiz bir video düzenleme uygulaması arıyorsanız tavsiye ederim.

Adobe Premiere Rush iOS İndir

Video düzenleme programı Adobe Premier, hareketli grafik ve görsel efekt oluşturma programı AfterEffects, ses düzenleme yazılımı Audition’ın özelliklerini alan Adobe Premiere Rush, video içerik üreticileri için geliştirilmiş. Video çekme, düzenleme ve paylaşma hepsi için tek bir uygulama… iOS işletim sistemli iPhone/iPad cihazınıza ücretsiz indirip Adobe hesabınıza giriş yaparak kullanmaya başlıyorsunuz. Uygulama üzerinde hazırladığınız video cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize oluyor. Bu uygulamayla neler mi yapabiliyorsunuz?

  • Pro kalitede videolar: Dahili kamera uygulamasıyla profesyonel kalitede videolar çekin ve hemen düzenlemeye başlayın.
  • Kolay düzenleme: Video, ses, grafik ve fotoğrafları sürükle bırak yaparak düzenleyin. Sezgisel araçlarla sesi ayarlayın, rengi iyileştirin, başlık, geçiş, ses ve daha fazlasını ekleyin.
  • Multitrack zaman çizelgesi: Dört video ve üç ses parçasıyla yaratıcılığınızı ortaya çıkarın.
  • Başlıkları özelleştirin: Yerleşik şablonlara (bazıları animasyonlu) erişin ve bunları benzersiz kılmak için rengi, boyutu, yazı tipini değiştirin. Adobe Stock’da yüzlerce ücretsiz şablona göz atın.
  • Harika ses: Adobe Sensei yapay zekası tarafından desteklenen gelişmiş araçları kullanarak müzik ekleyin, ses kaydedin, ses dengesini ayarlayın, gürültüyü azaltın.
  • Buluta otomatik senkronizasyon: Son düzenlemeleriniz her zaman elinizin altında. Hangi cihazı kullanıyor olursanız olun (iPad, iPhone veya masaüstü) en son düzenlemelerinize kolayca ulaşın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Premiere Pro

    Adobe Premiere Pro, her türden video düzenleme işlemini yapabileceğiniz profesyonel bir video düzenleme programıdır.
  • Adobe Premiere Elements

    Adobe Premiere Elements kullanıcıların video prodüksiyon işlemleri esnasında ihtiyaç duyabilecekleri her türlü fonksiyonu bir araya getiriyor.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.
  • Adobe After Effects

    Adobe After Effects, en iyi video efekt programıdır. Filmlerdeki efektler bu programla yapılıyor!
  • Adobe Lightroom CC

    Adobe Lightroom CC ile fotoğraf düzenleyebilir, görüntüleri istediğiniz hale getirebilirsiniz.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.