Adobe Rome

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,997 TOPLAM İNDİRME
6.23 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Rome, grafikleri, fotoğrafları, videoları ve ses dosyaları tasarlıyıp düzenleyebileceğiniz etkili bir programdır.

Adobe Rome, küçük işler, genel kullanıcılar ve eğitimciler için mükemmel bir çözüm olarak, içerisinde güçlü içerik oluşturma araçları barındıran başarılı bir programdır.

Amatör bilgisayar kullanıcılarına yönelik olarak tasarlanan programı kullanmak çok kolay. Amatörler için tasarlanmış olmasına rağmen, program ile ürettiğiniz içerikler oldukça etkileyici olabiliyor.

Program içerisindeki araçları kullanarak grafik tasarımı, fotoğraf düzenlemesi, poster tasarımı, video, yazı ve klip entegre işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca interaktif dökümanlar da hazırlayabilirsiniz. Adobe Rome, elektronik ve yazılı dökümanlar hazılrmanız için gerekli tüm araçları tek bir program içerisinde size sunuyor.

Programı kullanırken tek limitiniz hayal gücünüz. Ücretsiz olaak indirebileceğiniz programı kullanarak projelerinizi oluşturabilir, tasarlayabilir ve entegre edebilirsiniz. Programın desteklediği formatlar arasında PDF, SWF, PNG, JPG, FXG ve SVG gibi popüler formatların çoğu bulunuyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Illustrator CC

    Windows bilgisayarınızda Adobe Illustrator CC ile logo, simge ve çeşitli tasarımlar yapabilirsiniz.
  • Adobe Photoshop

    Adobe Photoshop ücretsiz - Adobe Photoshop tam sürümü Photoshop CS6 yükleme linki ile burada! En iyi fotoğraf düzenleme programını edinin.
  • Adobe Photoshop CC

    Adobe Photoshop CC dünya üzerinde en çok kullanılan profesyonel resim düzenleme ve tasarım programıdır.
  • Adobe Photoshop CS6 Update

    Adobe Photoshop CS6 için piyasaya sürülen ilk indirilebilir güncelleme paketi olan 13.0.1'in Windows sürümüdür.
  • Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

    Photo Editor
  • Adobe DNG Converter

    RAW formatındaki fotoğraflarınızın standart haline gelen DNG formatlı RAW dosyasına dönüştürülmesi için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • Project ROME

    Adobe'nin ücretsiz içerik yönetim platformu Project ROME grafik, animasyon, web tasarım ve metin düzenleme araçlarını bir araya getirerek, deneyimsiz kullanıcıların bile basit adımlarla yaratıcı projelere imza atmasını amaçlıyor.