Advanced Anti Keylogger

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,450 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

Sisteminize sızmış olan ve güvenliğinizi tehtit eden keyloggerlara karşı önlem alabilirsiniz.

Keylogger basitçe sizin klavyeden yaptığınız her vuruşu kaydeden ve bu kayıtları kişisel bilgilerinizi çalmak isteyen kişilere gönderen programlardır. Bu kişiler istedikleri zaman bunlara ulaşıp yazdığınız her tür bilgiyi görebilirler. Ayrıca internette hızla yayılmaktadırlar.

 

Ama elbette bunlardan korunmanın bir yolu var. Keyloggerlara karşı Advanced Anti Keylogger ile hat safhada güvenlik sağlayarak gizlilik ve güvenliğinizi elinizde tutabilirsiniz. Programda özel güvenlik modu ve yüksek güvenlik modu mevcut. Ayrıca program başlangıcında şifre koruması da mevcut. Program kendini güncellmeye ihtiyaç duymamayla beraber sistem beleğinden fazla kullanmayarak yaptığınız diğer işlemlere engel olmuyor. Yani kısaca bilgisayarınızı kasmıyor.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Emsisoft Anti-Malware

    Trojan, spyware ve keylogger gibi zararlı yazılımları temizleyerek, bilgisayarınızı güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlar.
  • Anti-Keylogger

    Kişisel bilgilerinize erişilmesine olanak tanıyacak şifrelerinizi ele geçirebilen keylogger yazılımlarını bilgisayarınızdan uzak tutmak için kullanabileceğiniz gelişmiş bir araç.
  • Kompas Antivirus

    Bilgisayarınızı malware, spyware, keylogger ve diğer virüslere karşı korumak için bu antivirüs programını deneyebilirsiniz.
  • Keylogger Killer

    Şifreleriniz çalınıyor mu;o zaman Kelogger Killer 1.5 sizi bekliyor!
  • Kaspersky Anti-Virus

    Kaspersky Anti-Virus 2017, Windows PC kullanıcıları için en iyi antivirüs programlarından biri.
  • Dr.Web CureIT

    Dr.Web CureIt işletim sistemizde bulunan virüs, trojan, spyware, spybot, adware, riskware, keylogger, malware ve birçok zararlı yazılımı kurulum gerektirmeden bulup, temizleyen ücretsiz bir program.
  • Spyware Doctor with AntiVirus

    Virüs, spyware, adware, trojan, keylogger ve benzeri kötü niyetli yazılımlara karşı bilgisayarınızı koruma altına alabileceğiniz profesyonel bir güvenlik yazılımı.
  • a-squared Free

    Klasik programların sildiği spyware, solucan, backdoor, keylogger, dialer ve daha bir çok zararlı yazılımı bilgisayarınızdan tamamen silerek güvenliğinizi sürekli sağlamış oluyor.