Advanced Image Viewer and Converter 1.6

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,732 TOPLAM İNDİRME
0.82 MB DOSYA BOYUTU

Advanced Image Viewer and Converter, bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür.

Advanced Image Viewer and Converter bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür. 50'nin üzerinde popüler resim formatını destekler. Resim dosyalarınıza şifre koymanızı sağlar, böylece siz istemediğiniz takdirde başkaları bu dosyaları göremez. Programın tüm arayüzü animasyonlarla yapılmıştır, böylece eğlenceli bir şekilde sıkılmadan programı kullanabilirsiniz. Resimleriniz üzerinde boyut, ışık vb. gibi düzenleme yapabilirsiniz.

Desteklenen Formatlar:
*.AFI; *.ANI; *.AVI; *.BMP; *.BW; *.CEL; *.CIF; *.CUR; *.CUT; *.DCX; *.DIB; *.DXF; *.EMF; *.EPS; *.GIF(Animasyonlu GIF dahil); *.HG; *.HGL; *.HPG; *.ICO; *.IMG; *.JFIF; *.JPE; *.JPEG; *.JPG; *.MAC; *.PBM; *.PCC; *.PCD; *.PCX; *.PDD; *.PGM; *.PIC; *.PLO; *.PLT; *.PNG; *.PPM; *.PSD; *.PSP; *.PTF; *.RGB; *.RGBA; *.RLA; *.RLE; *.RPF; *.SCR; *.SGI; *.SLD; *.TGA; *.TIF; *.TIFF; *.UFO; *.VST; *.WBMP; *.WMF.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Right Click Image Converter

    Right Click Image Converter, amacı bilinen tüm resim formatlarını birbirine çevirmek olan bir resim editörü.
  • Image Viewer Enhanced

    Eğer çektiğiniz fotoğraflar ve bilgisayarınızdaki resimleri görmek istiyor, üzerlerinde ufak değişiklikler yapmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
  • PhotoSun Viewer

    PhotoSun Viewer, bilgisayarınız üzerindeki klasörler altında bulunan resimleri görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim göstericidir.
  • GIF Viewer

    Bilgisayarınızdaki GIF dosyalarını en kolay yoldan açmak ve ufak düzenlemeler yapmak için GIF Viewer'ı kullanabilirsiniz.
  • Free Picture Viewer

    Free Picture Viewer, bilgisayarınız üzerinde yer alan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.
  • CoffeeCup Free Image Viewer

    CoffeeCup Free Image Viewer ücretsiz resim dosyası görüntüleme ve düzenlemeye yardımcı bir resim editörüdür. Program içerisinde FTP,ZIP ve e-posta desteği bulunmaktadır.
  • FastStone Image Viewer

    Tüm grafik dosyalarınıza ayrıntılı bir şekilde bakabileceğiniz ve gerekli düzenlemeleri kolaylıkla yapabileceğiniz ücretsiz bir resim gezgini olan FastStone Image Viewer ile en çok kullanılan resim formatları arasında dönüştürme işlem
  • Maverick Photo Viewer

    Maverick Photo Viewer, bilgisayarınızdaki fotoğrafları görüntülemek ve organize etmek için kullanabileceğiniz basit, hızlı bir program.