Advanced Lines 2.11

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,435 TOPLAM İNDİRME
2.18 MB DOSYA BOYUTU

Advanced Lines bağımlılık yapıcı bir renk eşleştirme oyunudur.

Advanced Lines bağımlılık yapıcı bir renk eşleştirme oyunudur. Oyun içinde bulunan onlarca ses efektleri ve hoş animasyonlar sizi oyuna bağımlı edecek. Oyunda üç farklı oynama seçeneği var: Çizgiler, kareler ve bloklar. Oyun renkli objelerle donatılmış, 9X9 boyutlarında bir düzlem üzerinde oynanıyor. Oyunun amacı ise; aynı renkleri kullanarak çeşitli şekiller ortaya çıkartmak. Renkleri kullanarak gizlenmiş figürü ortaya çıkarın ve skor tabelasına adınızı gururla yazın! Gizli figür ortaya çıktığında oyunu bitirmiş olursunuz. Oyunda iki farklı obje türü mevcut; Statik (renkli toplar) ve dinamik(animasyonlu eğlenceli karakterler) Dinamik objeler özellikle çocuklar ve yeni başlayanlar için önerilebilir. Oyunda hemen hemen istediğiniz her ayarı yapabiliyorsunuz: grafik ayarları, arka plan müziği gibi ayarlamalar oyunu sizin için daha eğlenceli hale getirecek. Hoş arayüzü ise sizi kendisine alıştıracak ve oyunu kapatmak istemeyeceksiniz. Bu oyun tüm yaş aralığındaki kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca oyunun düşündürücü yapısı, mantıklı ve sağlıklı düşünme gücünüzün artmasına yardımcı olacak. Neden denemeyesiniz ki!!!
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced Keywords Brainstorm 2.11

    Advanced Keywords Brainstorm, web geliştiricileri için Meta Tag hazırlayıcıdır. Program; arama motorlarında hangi kelime kaç sitede bulunuyor, mantığı ile hareket ederek, hangi kelimeleri daha fazla kullanmanız gerektiğini size söylüyor.
  • Advanced RAR Repair

    Advanced Rar Repair prgoramı ilen bozulan ".rar" dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.
  • Advanced Clicks

    Özellikle görsel açıdan oldukça geliştirilmiş, eğlenceli bir same oyunu.
  • Advanced Popup Killer

    İnternette gezinirken açılan rahatsız edici popupları engeller...
  • WebCompiler 2.11

    WebCompiler; hazırlamış olduğunuz web sayfalarını herşeyiyle .EXE dosya haline çeviren bu programla artık şaheserlerinizi başka arkadaşlarınıza da tek dosya halinde gönderebilirsiniz...
  • Advanced Access Manager

    WordPress tabanlı web sitelerinizde kullanıcı gruplarınıza çeşitli yetkiler verebileceğiniz başarılı bir kullanıcı yönetimi eklentisi.
  • Advanced Installer

    Advanced Installer ile kendi kurulum dosyalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.
  • Advanced XP Tweak

    Advanced XP Tweak Güçlü ve Kolay Bir Sistem Aracıdır.