Advanced Registry Doctor Pro 8.8 Build 08.21

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,758 TOPLAM İNDİRME
4.82 MB DOSYA BOYUTU

Kayıt Düzenleme Programı...

Advanced Registry programı sayesinde kayıt defterinizdeki hataları onarıp düzeltebilir , sisteminizin düzelmesini ve performansının yükselmesini sağlayabilirsiniz.

Program kayıt defterinizdeki hataları tamamen gidererek bilgisayarınıza daha önceden kurup kaldırdığınız programlardan kalan izleri tamamen siler.Sisteminizdeki hataları çözerek bilgisayarınızın performansını artırarak daha verimli çalışmasını sağlar.

Program oldukça sıkı ve güvenilir bir tarama yapma , hataları bularak kesin çözüm üretmesi ve sisteminizi düzeltmesi yönünden oldukça başarılı bir program olarak ön plana çıkıyor.

Yenii versiyonda programın kullanıcı arayüzü geliştirildi ve herhangi bir özel program bilgisi gerektirmeyecek şekilde değiştirildi.Hataların çözüm sonuçları ile ilgili ayrıntılı rapor oluşturma özelliği eklendi.Program daha da güçlendirilerek hataları bulması ve kesin bir çözüme ulaştırması amaçlanarak güncelleştirildi.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced Registry Optimizer 1.2.9

    Advanced Registry Optimizer programı Windows Registry kayıtlarında ki eski ve boş bağlantıları siler, ve daha farklı bir çok işlem yapar
  • Advanced SystemCare PRO

    Bilgisayarınızın bakımını otomatik ve düzenli olarak yapmak, gizliliğinizi korumak ve hızdan ödün vermemek istiyorsanız denemeden geçmemeniz gereken bir program.
  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • CleanMyPC Registry Cleaner

    CleanMyPC Registry Cleaner, işletim sistemindeki kayıt defterini düzenleyip gereksiz girdileri silen bir sistem aracıdır.
  • Registrar Registry Manager

    Registry arızalarını düzeltir
  • Registry Workshop

    Registry Workshop oldukça başarılı bir windows registery(kayıt) düzenleyicisidir...
  • WinMend Registry Cleaner

    WinMend Registry Cleaner, Windows kayıt dosyalarını temizleyebileceğiniz, optimize edebileceğiniz ve yedekleyebileceğiniz bir programdır.
  • Registry Life

    Registry Life kayıt defterini temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.