Advanced System Protector

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,127 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınıza izniniz olmadan giren, zarar vermek için üretilmiş yazılımları karantinaya almak, temizlemek ve güvenliğinizi sağlamak için hizmetinize sunulmuş ücretsiz bir kötü niyetli yazılım temizleme programıdır.

Bilgisayarınıza isteğiniz dışında giren ve zarar vermeyi amaç bilen kötü niyetli yazılımları Advanced System Protector programı ile kolayca temizleyebilirsiniz. Ücretsiz anti-casus ve anti-virüs yazılımları çoğu zaman programların içerisine gizlenmiş kötü niyetli yazılımları tespit edemezler. Sürekli güncellenen veritabanı özelliği sayesinde internette bulunan en yeni virüs ve casusları tanıyarak, bilgisayarınızı bu zararlı yazılımlara karşı korur. Ayrıca bilgisayarımıza daha önceden girmiş olup kendisini dosya, klasör, kayıt girdisi, bellek ve kişisel verilerinizde saklayan kötü casus yazılımlarını da bulup, silebilirsiniz.Tarama, karantinaya alma, güncelleme gibi özellikler için zaman belirleyerek otomatik başlamasını sağlayabilirsiniz. Programın arayüzü basit olup, kullanımı kolaydır.

Behlül Göktepe

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Protector Plus Internet Security

    Protector Plus Internet Security ile bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz
  • Protector Plus

    Antivirus yazılımı.
  • Advanced System Optimizer

    Advanced System Optimizer birden fazla özelliğe sahip, günümüz bilgisayarları için gerekli olan koruma, güncelleme ve bakımı bir arada yapabilen ve bilgisayarınızın performansını maksimum düzeyde tutup dışarıdan gelebilecek veya içerid
  • Advanced Cleaner

    Advanced Cleaner, sisteminizi bilinen virüslere karşı korur ve sisteminiz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları siler.
  • Avira Rescue System

    Avira Rescue System ile açılmayan Windows'unuzu tamir edebilirsiniz
  • ArcaVir System Protection

    Antivirüs Programlarının en iyisi denebilir.
  • System Shield

    System Shield, bilgisayarınızda performans kaybı yaşamadan virüs ve casus yazılımlara karşı koruma sağlar.
  • WinMend System Doctor

    WinMend System Doctor, sisteminizi spyware, adware, trojan ve virüs gibi tehlikelere karşı koruyan gelişmiş bir güvenlik programıdır.