Advanced SystemCare PRO

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
54,512 TOPLAM İNDİRME
37.6 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın bakımını otomatik ve düzenli olarak yapmak, gizliliğinizi korumak ve hızdan ödün vermemek istiyorsanız denemeden geçmemeniz gereken bir program.

Advanced SystemCare PRO’yu kullanarak, bilgisayarınızın bakımını çok kolay bir şekilde bir kaç tıklamayla yapmanız mümkün hale geliyor. Programın sağladığı otomatik bakım araçlarının temel işlevleri spyware koruması, gizlilik koruması, performans ayarları ve sistem temizleme kapasitesi gibi pek çok alanda yer alıyor.

Özellikle bilgisayarınızda nereden geldiğini bilmediğiniz dosyalara sahipseniz, sebebi belirlenemeyen performans düşüklükleri seziyorsanız ve uzun zamandır iyi bir bakım yapmadıysanız programı denemenizi öneririm.

Ayrıca bilgisayarınızı kullanarak internette gezerken bıraktığınız izleri otomatik olarak temizleyen program kişisel gizliliğinizin korunmasına da yardımcı oluyor.

Programın içerisinde 20’den fazla bakım aracı bulunuyor ve dilerseniz hepsini dilerseniz de teker teker deneyebiliyorsunuz. Bilgisayarınızın arka planında sessizce çalışan uygulama hem az sistem kaynağı tüketiyor hem de herhangi bir rahatsızlığa sebep olmuyor.

Programı satın almak isterseniz %5 indirim kuponu kodunuz: tamindir

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced SystemCare

    Advanced SystemCare, bilgisayar bakımı ve bilgisayar hızlandırma konusunda alanında en başarılı programlar arasında yer alan bir sistem optimizasyon programıdır. 
  • Advanced SystemCare Ultimate

    Advanced SystemCare Ultimate programı ile Windows bilgisayarınız hem güvenli hem de hızlı!
  • Advanced Registry Doctor Pro 8.8 Build 08.21

    Kayıt Düzenleme Programı...
  • Advanced Driver Updater

    Advanced Driver Updater sayesinde bilgisayarınızda hiç eski sürücü kalmasın!
  • Advanced Task Manager

    Advanced Task Manager, sisteminiz üzerinde çalışmakta olan tüm uygulamaları gösteren kullanışlı bir programdır.
  • Advanced Registry Optimizer 1.2.9

    Advanced Registry Optimizer programı Windows Registry kayıtlarında ki eski ve boş bağlantıları siler, ve daha farklı bir çok işlem yapar
  • Advanced System Optimizer

    Advanced System Optimizer birden fazla özelliğe sahip, günümüz bilgisayarları için gerekli olan koruma, güncelleme ve bakımı bir arada yapabilen ve bilgisayarınızın performansını maksimum düzeyde tutup dışarıdan gelebilecek veya içerid
  • Advanced Shutdown Timer

    Bilgisayarınızın zamanlanmış bir şekilde kapanmasını, yeniden başlamasını ve uyku moduna girmesini isterseniz bu program size göre.