Advanced Task Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,439 TOPLAM İNDİRME
2.74 MB DOSYA BOYUTU

Advanced Task Manager, sisteminiz üzerinde çalışmakta olan tüm uygulamaları gösteren kullanışlı bir programdır.

Advanced Task Manager, ilk bakışta Windows Görev Yöneticisi ile aynı işlevlere sahipmiş gibi görünüyor olsa da çok daha gelişmiş ayarları içerisinde barındıran ve sisteminiz üzerinde çalışan tüm uygulamaları görüntülemenize olanak sağlayan güçlü bir yazılımdır.

Programın sade ve iyi organize edilmiş kullanıcı arayüzü üzerinde başlangıç, dll, performans, internet bağlantıları, dosya kullanımı, sürücüler ve gelişmiş dosya yöneticisi gibi ana başlıklar altında çeşitli uygulamalar yer almaktadır.

O an çalışmakta olan uygulamalarla ilgili şüpheleriniz varsa doğrudan karantinaya alabilir veya görevi sonlandırabilirsiniz. Uygulama listesi üzerinde yer alan tüm uygulamalar için işlemci ve bellek kullanımı, hizmet durumu, dosya adı, boyut ve benzeri bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca karantinaya almış olduğunuz dosyaları tekrar geri alabilir ve program tarafından kullanılan DLL dosyalarının tamamını görüntüleyebilirsiniz. İsterseniz Google üzerinde uygulama ile ilgili arama yapmanıza da olanak sağlayan program ile sonuçları panoya kopyalayabilirsiniz.

Sistem gereksinimlerini oldukça düşüş seviyede kullanan Advanced Task Manager, gerçekleştireceği tüm görevleri sorunsuz ve hızlı bir şekilde yerine getirmektedir.

Windows Görev Yöneticisi'ne gelişmiş bir alternatif olarak kullanabilecek olan Advanced Task Manager'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SterJo Task Manager

    SterJo Task Manager ile Windows'ta çalışan uygulamaları yönetebilir ve aktivitelerini denetleyebilirsiniz
  • Task Manager DeLuxe

    Task Manager DeLuxe, Windows Görev Yöneticisi yerine kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir görev yöneticisidir.
  • AnVir Task Manager Free

    AnVir Task Manager Free ile internet bağlantınızı kontrol altına alabilir, çalışan uygulamaları takip edebilir, CPU ve bellek kullanımı hakkında bilgi alabilir ve başlangıç uygulamalarını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • Auslogics Task Manager

    Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.
  • Task ManagerX

    Task ManagerX alternatif bir görev yöneticisidir
  • Task ForceQuit Pro

    Task ForceQuit Pro ile tüm çalışan uygulamalarınızı listeleyebilir ve gerekirse tek bir tıkla sonlandırabilirsiniz.
  • Advanced Access Manager

    WordPress tabanlı web sitelerinizde kullanıcı gruplarınıza çeşitli yetkiler verebileceğiniz başarılı bir kullanıcı yönetimi eklentisi.
  • Task Manager

    İşlerinizin, projelerinizin veya görevlerinizin takibini yapamıyormusunuz? Task Manager ile artık herşey yoluna giricek.