Advanced World Clock

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,238 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Advanced World Clock uygulaması ile dünya üzerindeki bir şehirde saatin o an kaç olduğunu öğrenebilirsiniz.

Advanced World Clock, dünyanın farklı bölgelerindeki zamanları izlemenize yardımcı olan kullanışlı bir programdır. Seçtiğiniz her şehirdeki geçerli zamanı gösterecektir.

Harita üzerinde bulunan butonlar sayesinde haritayı gezebileceğiniz gibi, klavyenin yön tuşları ve mausunuz ile de harita üzerinde gezinme ve şehir seçme işlemini rahatça yapabilirsiniz. Eğer bir şehir bulmak istiyorsanız programın içerisindeki arama bölümünü de kullanabilirsiniz.

Şık arayüzü ve kolay kullanımıyla Advanced World Clock gerçekten başarılı bir dünya saatleri uygulaması olarak göze çarpıyor. Hemen sitemizden indirerek programı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Clock

    World Clock, dünya üzerinde yer alan farklı ülkelere veya şehirlere ait saatleri görüntülemenize olanak sağlayan dünya saatleri programıdır.
  • Sharp World Clock

    Sharp World Clock istediğiniz sayıda ülkeye ait saatleri masaüstünüz üzerinde takip edebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Atomic Alarm Clock

    Windows için Atomic Alarm Clock programı, farklı alarmlar ile önemli olayları size hatırlatan masaüstü saat uygulamasıdır.
  • Digital Clock

    Digital Clock, masaüstünüzde kullanabileceğiniz bir saat aracıdır. Bu programda saatin dışında başka fonksiyonlar da yer almaktadır.
  • Free Alarm Clock

    Free Alarm Clock, birden çok alarm oluşturup tüm alarmları kolayca yönetmenizi sağlayan ücretsiz ve faydalı bir alarm programıdır.
  • Talking Desktop Clock

    Talking Desktop Clock programı sayesinde masaüstünüzde konuşan ve saati gösteren hoş bir programa sahip olabilirsiniz.
  • Clock Tray Skins

    Windows için Clock Tray Skins programı, standart Windows saatiniz ile yer değiştirebilen gelişmiş bir masaüstü saati ve tasarımı programıdır.
  • NotfyMe

    Bilgisayarınızda açılan pencereler ve animasyonlar, sesler ile alarmlar ve hatırlatmalar kurabilmek için bu programı kullanabilirsiniz.