AE 3D Motor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,823 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

AE 3D Motor, hem tablette hem de bilgisayarda keyifle oynanabilen ufak boyutlu ve ücretsiz bir motosiklet oyunu.

AE 3D Motor, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz ufak boyutlu yarış oyunları arasında. Araba yarışlarından sıkıldıysanız akan trafiğe rağmen motosikletinizle çılgın hareketler yapabileceğiniz bu oyunu kesinlikle oynamanızı öneririm. Her ne kadar grafik olarak yerde sürünen bir oyun olsa da oynarken çok keyif veriyor ve bence boş zamanlar için oldukça ideal.

AE Mobile imzasını taşıyan popüler motosiklet oyununda 4 farklı motosiklet seçebiliyoruz. Tahmin edeceğiniz üzere oyunun ilk bölümlerinde tek bir motosikleti seçmemize izin veriliyor. Oyun esnasında kazandığınız puanları kullanarak yeni motosikletlerin kilidini açıyorsunuz. Oyunda puan kazanmanın yolu ise birbirinden tehlikeli hareketler yapmak. Araçları silme geçerek puanınızı ikiye hatta üçe katlayabiliyorsunuz.

Birbirinden ilginç mekanlarda motosikletinizle son hız yol aldığınız ve kaza yapma lüksünüzün olmadığı oyunda motosikletinizi yönlendirmek için tablet üzerinden oynuyorsanız cihazınızı sağa / sola eğiyor, klasik ekranlı bilgisayardan oynuyorsanız klavyedeki yön tuşlarını kullanıyorsunuz. Kontroller oldukça basit oynanış bir o kadar zor. Oyunun başlangıcında trafik yoğun olmadığından motosikletinizle kolaylıkla şov yapabiliyorsunuz ancak ilerledikçe trafik yoğunlaşıyor ve araçlar arasından sıyrılmak için hızınız kesmeniz gerekebiliyor.

Oyunlarda grafikten çok eğlenceye önem veriyorsanız kısa sürede saran AE 3D Motor oyununu indirip bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

AE 3D Motor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
945 TOPLAM İNDİRME

AE 3D Motor, Android cihazınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir motosiklet yarışı oyunu.

AE 3D Motor, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz motor yarışı oyunları arasında. Diğer yarış oyunları ile karşılaştırdığımızda görsel açıdan oldukça geride kalan oyunun oynanışı hakkında aynı şeyi söylemek son derece yanlış olur. Oyunu oynamaya başladığınızda çok kısa sürede bağımlısı olacağınızın grarantisini verebilirim.

Boş zamanlarda kafa yormadan oynanabilecek yarış oyunlarından biri olan AE 3D Motor’da hız yapmayı seven bir motosiklet sürücüsünü kontrol ediyoruz. Akan trafiğe aldırış etmeden son hız motosikletimizle ilerliyoruz. İlk bölümlerde trafik yoğunluğu fazla olmadığından araçlar arasından sıyrılarak geçmek son derece eğlenceliymiş gibi geliyor ancak diğer yolların kilidini açtığınızda oyunun düşündüğünüzden daha zor olduğunu görüyorsunuz.

Orta seviye görseller sunan oyunda motosiklet sürücüsünü iki farklı kamera açısından görebiliyoruz. Ancak kamera açıları otomatik olarak değişiyor. Keşke farklı kamera açıları ile oynayabilseydik ve de dilediğimiz açıda oynayabilseydik. Bu haliyle de zevkli ancak diğer yarış oyunlarından alıştığımdan mıdır bilmiyorum bu seçeneği aradım.

Oyunu eğlenceli kılan ve popüler yapan en önemli faktör bence kontrollerin basit tutulması. Motosikletimizle hızlanmak için ekranın herhangi bir noktasına basılı tutmamız, hızımı kesmek için parmağımızı kaldırmamız yeterli oluyor. Motosikletimizle kıvrak hareketler yapmak içinse cihazımızı sağa veya sola çeviriyoruz.

Gaza getiren müzikler yerine gerçek motosiklet motorunun sesini duyduğumuz oyunda puan kazanmak için araçların diplerinden sıyrılmamız gerekiyor. Araçlara ne kadar yakın geçersek o kadar fazla puan toplamış oluyoruz. Kazandığımız bu puanları sadece yeni parkurların kilidini açmak için kullanabiliyoruz.

Erkan Calp

AE 3D Motor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME
58.6 MB DOSYA BOYUTU

AE 3D Moto eğlenceli bir yarış oyunu olarak öne çıkıyor ve hızdan hoşlanan kullanıcılara hitap ediyor.

AE 3D Motor hızdan hoşlanan oyunseverlere hitap eden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyundaki amaç mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yol almak ve kaza yapmadan ilerlemek.

Yavaş giderken herhangi bir sorun yok fakat araç hızlandıkça ve önümüze çıkan araçlar fazlalaştıkça işimiz daha da zor bir hal alıyor. Oyunda yer alan grafikler ortalama seviyede. Çok iyi değil fakat çok kötü demek de haksızlık olur. Farklı çevrelerde yarıştığımız için oyunda çeşitlilik var ve tekdüze bir hale gelmiyor.

Oyunda motorumuzu hızlandırmak için ekrana dokunmamız yetiyor. Yavaşlamak içinse parmağımızı ekrandan çekmemiz gerekiyor. Eğer oyundan daha fazla puan almak istiyorsanız araçlara mümkün olduğunca yakın geçmek gerekiyor. Genel olarak ortalama bir motor oyunu olarak karşımıza çıkan AE 3D Motor, bu oyun kategorisinin beğenenler tarafından mutlaka denenmesi gereken alternatiflerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

AE 3D Motor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,083 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

AE 3D Motor, üç boyutlu grafiklere sahip bir motosiklet yarışı.

AE 3D Motor, motosiklet oyunları arasından grafikleri ve klasik oyun heyecanına kattığı olumlu özelliklerle sıyrılan bir Windows Phone yarış oyunu.

AE 3D Motor ile amaç, üç farklı senaryo daha doğrusu yarışma ortamının bulunduğu bölgelerde yüksek puanlar elde etmek. Tabii ki bu yüksek puanları elde etmek için hem olabildiğince hızlı gitmek hem de yolun ön kısımlarında yer alan araba ve büyük araçları geçmek gerekiyor. Söz konusu araçları geçmek pek de kolay değil zira oyunda sizi yanıltmak ve sizin onlara çarpmanızı sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

3D yani üç boyutlu olma özelliği ile kendini öne çıkaran oyun ücretsiz olmasıyla da tercihler arasında yer alıyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Motor Racing

    Mini Motor Racing, Xbox 360 kontrolcüsü desteği sunan popüler araba yarışı oyunudur.
  • F1 2018

    F1 2018, en çok seyredilen motor sporu olan F1'in Codemasters tarafından uzun yıllardır geliştirilen resmi yarış oyunu serisinin son oyunudur.
  • AE Lucky Fishing

    AE Lucky Fishing, tehlikeli sularda yüzerek farklı türde deniz canlılarını yakalamaya çalıştığınız bir oyun.
  • Racing 3D

    Racing 3D, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli ve ufak boyutlu bir yarış oyunu.
  • RIDE

    RIDE güzel grafikere sahip bir motor yarışı oyunudur
  • Super Motocross

    Super Motocross ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur
  • MotoGP 17

    MotoGP 17 kaliteli bir motor yarışı oyunudur
  • Motorcycle Club

    Motorcycle Club eğlenceli bir motor yarışı oyunudur