AE Lucky Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

AE Lucky Fishing, tehlikeli sularda yüzerek farklı türde deniz canlılarını yakalamaya çalıştığınız bir oyun.

AE Lucky Fishing, okyanusun derinliklerinde muhteşem balık türlerini yakalama deneyimi yaşayacağınız, su altı dünyasından hoşlananlar için süper eğlenceli bir Windows 8.1 oyunu. Hem dokunmatik tabletinizde hem de klasik bilgisayarınızda ücretsiz oynamak üzere hem de zengin görselli bir balık tutma oyunu arıyorsanız AE Mobile imzalı bu oyuna kesinlikle şans vermelisiniz.

Su dünyasına dalış yaparak köpek balığından deniz kızına 13 farklı türde deniz canlısını gördüğümüz oyunda amacımız tutmamız istenilen balıkları olabildiğince kısa sürede yakalamak. Balıkları yakalamak için ağ atabilen bir su altı makinesinden yardım oluyoruz. Basış hızımıza göre atışlar yapabilen bu makineyle irili ufaklı tüm balıkları birkaç atışta ağımıza alabiliyoruz. Birkaç atışta dedim çünkü hedef balığınıza göre atış hızınız farklılık gösteriyor. Bazı balıklar hemen ağa takılmıyor iken, bazı balıklar neredeyse hiç uğraştırmıyor.

Su altı dünyasının oldukça başarılı aktarıldığını düşündüğüm oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde üç farklı türde balığı ağımıza takmamız isteniyor. Su altının oldukça renkli olduğunu düşünürsek işimiz oldukça zor. Onca balık arasından hedefimizi gözümüze kestirmemiz zaman alabiliyor. Öte yandan hedefi kaçırmamak için olabildiğince hızlı olmamız gerekiyor. Aksi halde gözlerimizin önünde balık kaçabiliyor.

AE Lucky Fishing Özellikleri:

  • 13 farklı türde muhteşem deniz canlısı
  • 1 süper derin deniz torpidosu
  • 10 farklı seviye
  • Harika görseller, müzikler, ses efektleri
  • Ödüller içeren günlük bonus görevler
Erkan Calp

AE Lucky Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

AE Lucky Fishing, bizleri su altı dünyasının büyüleyici atmosferine sokan kaliteli bir Android oyunu.

AE Lucky Fishing, su altı oyunlarına ilgi duyanlar için özel hazırlanmış, Android telefon ve tablet kullanıcıları için ücretsiz bir oyun. Su altının göz kamaştıran dünyasına giriş yaptığımız oyunda adından da anlayacağınız üzere bir balıkçının yerine geçiyor ve türlü türlü balıkların ağımıza takılmasını sağlıyoruz.

Enfes animasyonlarla süslenmiş balık tutma oyununda onlarca görev boyunca su dünyasının canlılarını ağımıza düşürmeye çalışıyoruz. 13 türde balığı ağımıza atmak için balık topu makinesini kullanıyoruz. Başarıyla ağımıza takılan her balık sonrası hem altın kazanıyor, hem de top sayımızı artırıyoruz. Bu noktada rastgele atışlar yaparak oyunu sonlandırırım düşüncesine varabilirsiniz ancak oyun bu kadar basit tasarlanmamış. Her bölümde görevimiz farklı. Bazen büyük, bazen de küçük balıkları yakalamamız isteniyor. Su altı oldukça karmaşık yapıda olduğundan aralardan istenilen türü fark edip bulmamız odaklanmamız ile doğru orantılı. Oyunda ne kadar iyi odaklanırsanız balıkları fark etme hızınız da o kadar artar.

Oyunda odaklanmak kadar hızlı hareket etmek te son derece mühim. Balık topu makinesini ne kadar seri kullanırsanız o kadar iyi. Çünkü balıklar küçük dahi olsa tek atışta ağa yakalanmıyorlar. Büyük balıkları tutmak ise harika refleks gerektiriyor. Tabii ki bunca uğraşın bir ödülü var. Seriye bağladığımız vakit kullandığımız balık topu makinesine güçlendirici ekleniyor. Böylelikle köpek balıkları hatta deniz kızlarını dahi kolaylıkla yakalayabiliyoruz.

Su altının hayret verici dünyasına bir balıkçı olarak giriş yaptığımız eğlenceli bir oyun olan AE Lucky Fishing, ücretsiz ve de küçük boyutlu olmasına rağmen kaliteli ve kısa süreliğine kafa dağıtmak için ideal yapımlardan biri.

Erkan Calp

AE Lucky Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

AE Lucky Fishing, animasyonlarla süslenmiş görselleriyle öne çıkan eğlenceli bir balık yakalama oyunu.

AE Lucky Fishing, farklı türde yüzlerce canlının yaşadığı su altı dünyasında tehlikeli bir yolculuğa çıktığımız, görsellik ve oynanış açısından oldukça kaliteli bir yapım. iPhone ve iPad’imizde hiçbir ücret ödemeden oynayabildiğimiz su altı oyununda 13 türde deniz canlısıyla karşılaşıyor, bazılarını ağımıza düşürmek için uğraş veriyoruz.

Animasyonlarla desteklenmiş yüksek kalitede görsellerler su altı dünyasının başarılı bir şekilde yansıtıldığı balık yakalama oyununda muhteşem deniz canlılarını tek tek ağımıza düşürmeye çalışıyoruz. Oyunda bölüm bölüm ilerlediğimizden her bölümde farklı bir balığı yakalamamız isteniyor; genellikle de bunlar gözümüze ilk bakışta çarpmayan türler oluyor.

İrili ufaklı tüm balıklara rastladığımız oyunda balıkları balık su topu adı verilmiş ağ fırlatan bir makine aracılığıyla yakalıyoruz. Makineyi dilediğimiz şekilde yönlendirebilmenin haricinde atış hızımızı da ayarlayabiliyoruz. Ne kadar sıklıkla atış yapacağımız ise hedefimize bağlı. Köpek balığı gibi dev hedeflerde parmağımızı oldukça seri kullanarak olabildiğince çok ağ fırlatmamız gerekirsen, küçük balıklarda bu hızı ciddi anlamda düşürsek dahi hedefimiz ağa takılıyor.

Özel ödüller içeren günlük görevlerin de bulunduğu oyunda daha büyük balıkları daha kolay yakalayabilmemiz için güçlendiricilerden yardım alıyoruz. Seri yakalama sonucu balık su topu makinemiz güçleniyor, çok daha seri ve etkili atışlar yapabilir duruma geliyoruz.

Erkan Calp

AE Lucky Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

AE Lucky Fishing, okyanusun derinliklerinde farklı türde deniz canlılarını yakaladığınız bir Windows Phone oyunu.

AE Lucky Fishing, okyanusun derinliklerinde balık avına çıkmış bir balıkçı rolünü üstlendiğimiz rengarenk ve eğlence dozu yüksek bir Windows Phone oyunu. En güzeli de eski – yeni tüm Windows Phone cihazlarla uyumlu, ücretsiz ve ufak boyutlu olmasına rağmen kaliteli görseller sunuyor.

Windows Phone platformundaki en kaliteli balık tutma oyunlarından biri olduğunu düşündüğüm AE Lucky Fishing oyununda kendimizi ne olduğunu anlamadan binbir deniz canlısının hayatını sürdürdüğü renkli su altı dünyasında buluyoruz.

Türlü türlü balıkların gözümüze çarptığı oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde ağımıza atmamız gereken balık türü değişiklik gösteriyor. Genellikle bölüm başı üç farklı türde balık tutmamız gerekiyor. Rastgele seçilen balıkları yakalamak ise ciddi anlamda odaklanma ve refleks gerektiriyor. Renkli su dünyasında birçok canlı yaşadığından iyi odaklanmazsanız hedefinizi rahatlıkla kaçırabilirsiniz. Refleksleriniz de yeterince iyi değilse hedefinizi yakalama şansınız oldukça düşük diyebilirim. Her ne kadar ufak balıklar kolaylıkla ağa takılabilse de, köpek balığı gibi hedefler ağa uğraştırmadan takılmıyor. Bu zorluğu ortadan kaldırmak amacıyla tasarlanmış güçlendiricilerimiz mevcut ancak bunlar da belli kullanımdan sonra bitiyor.

Göze hoş gelen animasyonlarla desteklenmiş görselleriyle bizleri büyüleyen oyunda balıkları yakalamak için ağ fırlatan bir balık makinesini kullanıyoruz. Ağ fırlatan makineyi dilediğimiz yöne kolaylıkla çevirip atışımızı yapabiliyoruz. Tabii ki bu makine sonsuz topa sahip değil. Ağ fırlattıkça top eksiliyor, hedeflerimizi ağa düşürdükçe de top ekleniyor. Atışlarımızı olabildiğince yavaş veya seri yapabiliyoruz. Tamamen hedefe bağlı diyebilirim.

Su altında geçen beceri oyunlarından keyif alıyorsanız AE Lucky Fishing oyununu kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dynamite Fishing World Games

    Dynamite Fishing World Games, levrekten köpekbalığına farklı türde balıkları tutmanız gereken online balık yakalama oyunu.
  • AE 3D Motor

    AE 3D Motor, hem tablette hem de bilgisayarda keyifle oynanabilen ufak boyutlu ve ücretsiz bir motosiklet oyunu.
  • Trophy Fishing 2

    Trophy Fishing 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma simülasyonudur
  • Fishing Planet

    Fishing Planet kaliteli bir balık avlama oyunudur
  • Lucky in the Magic Forest 1.1

    Lucky in the Magic Forest 1.1
  • Ultimate Fishing Simulator 2

    Ultimate Fishing Simulator 2 ile bilgisayar platformunda balık tutmaya çalışacaksınız.
  • Real Fishing Ace Pro

    Real Fishing Ace Pro, Windows tablet ve bilgisayarınızda sonuna kadar ücretsiz oynayabileceğiniz gerçekçi balık tutma oyunu.
  • Fishing Barents Sea

    Fishing Barents Sea gerçekçi şartlarda tekneyle balıkçılık yapabileceğiniz bir simülasyon oyunu