Aero Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Aero Drive, reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz kaliteli bir uzay yarışı oyunu.

Aero Drive, kurallarla sınırlayan araba yarışı oyunlarından sıkılanlar için uzayın derinliklerinde geçen hız ve süre limitinin olmadığı, kimseyi geçme derdinin olmadığı kaliteli bir oyun. Tasarımlarıyla büyüleyen uzay gemileriyle engellerle dolu sonu gelmeyen pistte yarışa katıldığımız oyunda durma şansımız yok.

Sadece tek başımıza yarıştığımızdan kendi rekorumuzu kırmaktan başka seçeneğimizin olmadığı uzay oyununda farklı araçlar kullanabiliyoruz ancak ilk etapta hiçbiri açık değil. Oyun esnasında hareketli ve durağan engellerin aralarına serpiştirilmiş objelere dokunarak kazandığımız puanlarla kilitlerini kaldırıyoruz. Uzay aracımızı yükseltmemiz mümkün olmadığından oyunun başında olmasa da ilerlemek için farklı uzay gemilerine atlamamız gerekebiliyor.

Oyunda başarılı olabilmenin iki yolu harika refleksler ve odaklanma. Pistteki engeller çok sayıda ve nereden çıktıkları belli olmadığından ekrana çok iyi odaklanmanız gerekiyor. Engellerden sıyrılabilmek için de hızlı karar vermeniz önemli.

Uzay aracımızın kontrolünü sağlamak için ekranın sağ ve sol yanına dokunuyoruz. Uzay aracının sadece sağ/sol yapması, alçalıp yükselememesi ve kontrolleri değiştiremiyor olmamız oyunun beğenmediğim yanlarından biri. Bana göre bir diğer eksi yanı ise sadece kendimizle yarışabilmemiz. Pistte diğer uzay gemileri de karşımıza çıksaydı ve arkadaşlarımızla birlikte yarışabilseydik harika olurdu. Tabii ki bu haliyle de platformu da dikkate aldığımız en iyi seçeneklerden biri diyebilirim.

Erkan Calp

Aero Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Aero Drive, uzay araçlarıyla farklı boyutlarda yarışlara katıldığınız bir Android oyunu.

Aero Drive, uzay aracımızla farklı boyutta yolculuğa çıktığımız bir yarış oyunu. Hızlı düşünüp hareket etme ve odaklanma yeteneğimizi test eden oyunda uzay gemisi kullandığımızdan durma gibi bir lüksümüz yok ve yapacağımız en ufak hata hayatımıza mal olabiliyor.

Puan odaklı ve sadece tek başımıza oynayabildiğimiz yarış oyunları arasında olan Aero Drive’da birbirinden hızlı uzay araçlarını kullanıyoruz. Dünyada yapmamızın mümkün olmadığı hareketleri gerçekleştirmemiz için bize fırsat sunan oyun oynanış olarak kolay gözüküyor ve ilk başladığımızda bu hissettiriliyor ancak puan toplamaya başladıkta arasından büyük ustalıkla sıyrılmamız gereken hareketli platformlarla karşılaşıyoruz. Platformların hareketli olması dışında kırmızı renkte tasarlanması ve pistin farklı noktalarından çıkması kolaylıkla ilerlememizi engelliyor.

Uzay aracımızı kontrol etmek için ekranın iki yanına dokunmamız kafi olsa da engellerin fazlalığı dikkatimizi dağıtabiliyor, parmaklarımızın karışmasına neden olabiliyor. Bu noktada hızlı refleksler kadar konsentrasyon da öne çıkıyor. Ekrana yeterince kilitlenmezseniz saniyeler içerisinde en başa dönmeniz muhtemel. Öte yandan puan toplamak için engelleri geride bırakmamız yeterli olmuyor. Yer yer çıkan objeleri de toplamamız kaldığımız yerden başlayabilmemiz açısından önemli. Bu objeler arasında belli süreliğine de olsa koruma sağlayan objeler de olduğundan kesinlikle es geçmemenizi öneririm.

Erkan Calp

Aero Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Aero Drive, farklı uzay gemileriyle sonsuz pistte yarıştığınız bir Windows Phone oyunu.

Aero Drive, klasik kuralların geçerli olduğu araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız harika bir alternatif. Windows Phone telefonunuzda ücretsiz başlayıp hiç para harcamadan bitirebileceğiniz uzay yarışı oyununda dünyada yapamadığınız şeyleri yapma şansına sahipsiniz.

Windows Phone platformunda tek başınıza oynayabileceğiniz en iyi uzay gemisi kullanma oyunlarından biri olan Aero Drive’da hepsi birbirinden güçlü uzay araçlarıyla uzayın derinliklerinde bir yerlerde sonsuz yarışlara katılıyoruz. Puan topladıkça farklı uzay gemileriyle yolumuza devam edebiliyoruz.

Odaklanma ve sağlam refleks gerektiren oyunda tek bir pistte yarışıyoruz ancak pistin yapısı sürekli olarak değişiyor ve ilerledikçe geçilmesi çok daha zor engellerle karşılaşıyoruz. Oyunun başlangıcında sadece sağ ve sol yaparak ilerlediğiniz basit bir uzay yarışı oyunu hissine kapılabilirsiniz ancak ilerlediğinizde böyle olmadığını anlıyorsunuz. Sabit engeller yerini hareketli, nereden çıkacağı belli olmayan, üstünüze doğru gelen engellere bırakıyor.

İşin kötüsü oyun puan odaklı olduğundan başlı başına engelleri atlatmak yeterli olmuyor. Engeller arasına dizilmiş nesneleri de almanız gerekiyor. Bu nesneler genellikle + puan kazandırıyor. Arada sırada da olsa koruma sağlayan, güç veren yardımcı öğeler de çıkabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aero 8.1 Theme

    Aero 8.1 Theme ile Windows 8.1 bilgisayarınıza Windows 7 görünümü kazandırabilirsiniz.
  • Pacific Drive

    Pacific Drive ile eşi görülmemiş bir dünyaya adım atın. Pacific Drive indirin, aracınızı geliştirin, eşya toplayın ve etrafı keşfedin.
  • Deer Drive

    Deer Drive, zorlayıcı oynanışı ve gelişmiş mekanikleriyle eğlenceli bir avcılık simülasyonudur.
  • Aero Style 1.0

    3 boyutlu bir savaş uçağı oyunudur.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Google Drive Touch

    Google Drive Touch uygulaması ile Google Drive dosyalarınıza erişebilir, dosyalarınızı organize edebilir ve cihazınıza indirebilirsiniz.
  • Save To Drive

    Save to Drive Google Chrome eklentisi ile web sayfası içeriklerini Google Drive'a kaydedebilirsiniz.
  • Save to Google Drive

    Save to Google Drive web sayfası içeriklerini Google Drive'a kaydetmenize imkan tanıyan bir Google Chrome eklentisidir.