AeroBlend

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,027 TOPLAM İNDİRME
0.48 MB DOSYA BOYUTU

AeroBlend, Windows duvar kağıdınıza göre kullandığınız Windows renk düzenini değiştirmenize olanak sağlayan kullanışlı bir programdır.

AeroBlend, Windows işletim sisteminiz üzerindeki renk uyumunu sağlamak için kullanmakta olduğunuz duvar kağıdının renklerine uyumlu olacak şekilde Windows renk düzenini değiştirmenize olanak sağlayan kolay kullanımlı ve güvenilir bir masaüstü programıdır.

Eğer bilgisayarınızın duvar kağıtları sırasıyla değişiyorsa, AeroBlend tüm farklı duvar kağıtları için Windows renk düzenini de otomatik olarak değiştirerek, duvar kağıdınızın ve renk düzeninizin uyumlu bir şekilde kalmasını sağlayacaktır.

Sistem tepsisi üzerinde yer alan program ikonuna tıklayarak gerekli düzenlemeleri yapabilir ve isterseniz duvar kağıdınız üzerinde yer alan ağırlıklı renklere göre Windows renk düzenini, duvar kağıdınız üzerinde yer alan renklerden istediğinizi seçerek kolayca değiştirebilirsiniz.

Duvar kağıtlarının veya ikonların sahip olduğu renkleri algılamak için oldukça başarılı bir algoritma kullanan AeroBend, masaüstünüzde sağladığı renk uyumuyla sizi hayrete düşürebilir.

Windows masaüstünüzü renk uyumluluğu bakımından çok daha verimli bir şekilde kullanmak istiyorsanız, AeroBlend'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?