Afterlight

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,206 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Afterlight, popüler fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ve hem tablette hem de bilgisayarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Afterlight, Pixlr , Adobe Photoshop Express gibi fotoğraflarınızı düzenlemek için yararlanabileceğiniz bir Windows uygulaması. Windows 8.1 ve üzeri hem tablet hem de masasüstünüzde rahatlıkla kullanabileceğiniz fotoğraf düzenleme ve efekt uygulaması Windows Phone platformunda olduğu gibi ücretsiz deneme sürümü olarak karşımıza çıkıyor, dilerseniz 1.99 TL ücret mukabilinde tam sürüme erişim sağlayabiliyorsunuz.

iOS platformunda oldukça popüler bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Afterlight, Windows Phone’un ardından Windows cihazlarda indirilmeye sunuldu ve Windows tabletler için de mutlaka olmalı dediğim bir daha Windows Mağazası’nda yerini aldı. Çok fazla araç ve filtre seçeneği sunan uygulamanın deneme sürümü olarak gelmesi beni şaşırtmadı ancak tüm özelliklerin kullanıma açık olduğu deneme süresinin sadece 3 gün olması ilginç geldi.

Afterlight’ın Windows 8 sürümünde mobildekinden farklı olmayan bir arayüz bizleri karşılıyor. Tablet veya bilgisayarınızdaki fotoğraflar üzerinde düzenleme yapmanıza veya alta konumlandırılmış çek butonu ile yeni çekeceğiniz bir fotoğrafı aktarmanıza izin veren uygulamada araçlardan çok dikkatimi ilk çeken Instagram entegrasyonu. Instagram hesabınızı bağlayarak fotoğraflarınızı Afterlight’ta düzenleyebiliyor ve Instagram fotoğraflarınızı doğrudan uygulama içerisinden beğenebiliyorsunuz.

Afterlight’ı öne çıkaran özelliklerin hepsi Windows uygulamasında da karşımızda. Kırpma ve döndürme araçlarından tutun da filtre ve kenarlıklara kadar onlarca seçenek yer alıyor ve en güzeli de bunları kullanmak profesyonellik istemiyor.

Afterlight Özellikleri:

  • Instagram kullanıcılarının aşina olduğu 14 adet, toplamda 27 adet orijinal filtre
  • 35mm film ile oluşturulmuş gerçek ve doğal ışık sızıntısı efekti verebileceğiniz adet 66 kaplama
  • Instagram fotoğraflarınızda kullanabileceğiniz 79 adet ayarlanabilir kenarlık
  • Satın alarak kullanabileceğiniz yazı tipleri, kenarlıklar, duvar kağıtları
  • Instagram fotoğraflarını görüntüleme ve beğenme
  • Kırpma ve döndürme araçları
Erkan Calp

Afterlight

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,480 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Afterlight, akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilen popüler fotoğraf düzenleme ve efekt uygulamasıdır.

Afterlight, iOS platformunun 1 numaralı fotoğraf düzenleme ve efekt uygulamasıdır. Kullanımı rahat ve etkili araçlarla fotoğraflarınızı saniyeler içerisinde sanat eserlerine dönüştürebilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletinizle sık fotoğraf çeken biriyseniz, göz alıcı fitreler, desen kaplamaları, kenarlıklar içeren Afterlight adlı uygulamaya bayılacaksınız.

Yüksek çözünürlükteki fotoğrafları da destekleyen uygulama, 59 farklı filtre seçeneği ile geliyor. Bunlardan 27 tanesi tamamen ayarlanabilir, 14 tanesi Instagram’dan tanıdığımız, 18 tanesi de tamamen yeni filtrelerden oluşuyor. Fazla sayıda filtre seçeneğinin yanı sıra fotoğraflarınıza gerçek ve doğal ışık sızıntısı verebileceğiniz 35mm film ve instant film ile oluşturulmuş 66 adet desenli kaplama kullanımınıza sunuluyor. Uygulama ayrıca farklı şekil ve boyutlarda ve Instagram ile uyumlu 77 adet çerçeve içeriyor. Ayrıca 15 çeşit düzenleme aracı elinizin altında. Fotoğraf uygulamalarının olmazsa olmazlarından hızlı ve kolay kırpma aracı ve fotoğraflarınızı ters düz yapabileceğiniz yön verme aracı da emrinize amade.

Afterlight ile düzenlediğiniz fotoğraflarınızı 3 farklı çözünürlükte kaydetme şansına sahipsiniz. Small 800x600, Medium 1600x1200, MAX ise 2048x1536 çözünürlükte kaydetmekte. Tabii ki fotoğraflarınızı Instagram, Facebook ve Twitter’da paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Afterlight

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,960 TOPLAM İNDİRME

Afterlight, fotoğraflarınıza farklı bir görünüm kazandırmak için özel olarak hazırlanan ve bunun için gerekli tüm araçları içerisinde barındıran iOS fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Afterlight, içerisinde fotoğraflarınız üzerinde değişiklik ve düzenlemeler yapabilmeniz için gerekli onlarca araç barındıran geniş kapsamlı bir fotoğraf editörü uygulamasıdır. Uygulamayı kullanarak fotoğraflarınızın üzerine hızlı ve kolayca farklı efektler ekleyebilirsiniz. Ayrıca düzenleme ve değişiklik işlemleriniz bittikten sonra fotoğraflarınızı en popüler sosyal medya platformları olan Facebook, Instagram, Twitter ve Flickr üzerinden paylaşabilir, dilerseniz e-posta aracılığı ile arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Uygulamanın sahip olduğu tüm özellikler tek bir pencereden ulaşılabilir durumda. Bu nedenle uygulamayı zorlanmadan kullanarak fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.

Afterlight içerisinde 15 farklı fotoğraf düzenleme aracı bulunmaktadır. Bu araçları kullanarak fotoğraflarınızı güzelleştirebiliyorsunuz. Kullanabileceğiniz araçlar dışında, uygulama içerisinde 56 farklı filtre bulunmaktadır. Ayrıca resimleriniz üzerinde kullanabileceğiniz 66 farklı doku bulunmaktadır. Tüm bu araçları kullanarak fotoğraflarınıza daha güzel ve daha farklı bir görünüm katabiliyorsunuz.

Fotoğraflarınız üzerinde kesme işlemleri de yapablirsiniz. Kimi zaman çektiğimiz bazı fotoğrafların kenarları veya bazı bölümleri istediğimiz gibi olmaz. Afterlight ile hemen bu istenmeyen bölümleri kırpabilirsiniz. Fotoğraflarınıza çerçeveler eklemeyi seviyorsanız Afterlight içerisinde bulunan 75 farklı çerçeveden birini seçerek hemen fotoğraflarınızın üzerinde uygulayabilirsiniz.

Bir fotoğraf editörü uygulamasından beklenebilecek tüm özelliklere sahip olan Afterlight uygulamasını, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte kullanabilmek için 0.99 $ ücret ödeyerek hemen satın alabilirsiniz.

Barış YANIK

Afterlight

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Afterlight, mobil platformda en çok tercih edilen fotoğraf düzenleme uygulamaları arasındadır.

Afterlight, Windows Phone telefonunuzla yakaladığınız fotoğrafları hızlıca düzenleyebileceğiniz bir mobil uygulamadır. Etkili araçlarla donatılmış basit arayüz ile gelen uygulama ile fotoğrafları ters düz yapmaktan kırpmaya, çerçeve eklemekten filtre uygulamaya kadar pek çok işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Afterlight, fotoğraflarınızı şekilden şekile sokan çok sayıda güçlü araç sunuyor. Instagram kullanıcıları tarafından kullanılan 14 adet filtre, 35mm film ve anlık film ile oluşturulmuş gerçek ve doğal ışık sızıntısı havası verebileceğiniz 66 adet desenli kaplama, Instagram ile uyumlu 79 adet ayarlanabilir çerçeve seçeneklerinin yanı sıra döndürme aracı, dikey ve yatay çevirme aracı, kırpma aracı elinizin altında.

Fotoğraflarınızı iyileştiren ve farklı gösteren kullanımı basit ancak etkili araçları bir araya getiren uygulamanın Windows Phone sürümü de oldukça başarılı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • CropiPic

    CropiPic, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz pratik ve ücretsiz bir uygulama.
  • PhotoFunia

    PhotoFunia, yüzlerce efekt sunan bulut tabanlı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Video Diary

    Video Diary, tüm Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz video düzenleme ve efekt uygulaması.