Agar.io

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
10,433 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

Agar.io oyununu Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda web tarayıcınızı açmadan da oynayabiliyorsunuz.

Agar.io oyunu, son dönemin en çok oynanan oyunları arasında ve mobil, web hatta Windows cihazlarda dahi oynanabiliyor. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilen aksiyon dozu yüksek oyun resmi olmasa da Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarlardan web tarayıcıyı açmadan oynanabiliyor. Çevrimiçi çok oyunculu bir oyun olarak adından söz ettiren Agar.io, oyun geliştiricisi Matheus Valadares tarafından geliştirildi ve ücretsiz olarak yayınlandı. 2D grafik açılarına ev sahipliği yapan başarılı oyun ilk kez 2015 yılında lansmana çıkmıştı. Windows ve Web platformlarının yanı sıra Android ve iOS platformlarında da ücretsiz olarak yayınlanan Agar.io günümüzde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

Agar.io Özellikleri

  • Gerçek zamanlı oynanış,
  • Eğlence yüklü bir yapı,
  • 2D grafik açıları,
  • Renkli içerikler,

Agario oyununun oynanışından kısaca bahsetmem gerekirse; Dünya genelinde oynanan bir oyun olduğundan olabildiğince geniş bir harita üzerinde oynanan top yeme oyunu diyebiliriz. Oyuna oldukça ufak bir top olarak başlıyorsunuz. Etrafınızdaki topları yedikçe büyüyor ve haritanın en büyüğü olmak için önünüze geleni seçim yapmadan yiyorsunuz. Tabii ki siz bunu yaparken etrafınızdakiler de boş durmuyor. Onlar da büyüme çabası içerisindeler ve sizi yiyip eski halinize döndürmek için can atıyorlar. Karşılıklı mücadele içerisinde geçen oyunun bir sonu yok; dilediğiniz zaman ara verip devam edebiliyor veyahut arenayı terk edebiliyorsunuz. Tabii ki bunu yaparsanız tekrar oyuna döndüğünüzde rakipleriniz arasında oldukça küçük kalacağınızı unutmayın.

Agario oyununun Windows tablet ve bilgisayarlarda oynanabilir sürümü resmi olmadığından internet tarayıcısı ve mobil sürümünden bazı farklılıklar içeriyor. Örneğin; normalden çok daha hızlı bir oynanış sunuyor ve görsel olarak biraz geride diyebilirim.

Agar.io İndir

Eğence yüklü yapısı ile günümüze kadar oyuncuları tatmin eden Agar.io ücretsiz olarak hem mobil hem de bilgisayar platformunda oynanmaya devam ediliyor. 

Erkan Calp

Agar.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16,480 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Agar.io'da rakiplerinizi Android cihazlarınızı kullanarak yemek ve büyümek istiyorsanız bu mobil versiyonunu kaçırmayın derim!

Agario son dönemlerin ortalığı kavuran online oyunları arasında yer alıyordu ancak maalesef oyunu mobil cihazlardan oynamaya devam etmek için herhangi bir uygulama mevcut değildi. Mobil web tarayıcılardan da kullanışlı olmadığı için kullanıcılar bir beklenti içerisindeydiler ve sonunda Agar.io'nun Android sürümü yayınlanarak herkesi sevindirdi diyebiliriz. Mobil cihazlara uygun bir kontrol mekanizmasıyla birlikte gelen oyunu hemen oynamaya başlayabilir ve rakiplerinize karşı büyümenin keyfini sürebilirsiniz.

Oyun temel olarak bildiğimiz Agar.io arayüzüne sahip ve oyundaki hedeflerimiz de tamamen aynı. Sahip olduğumuz renkli küreyi diğer küreleri veya ekranda yer alan yemleri yiyerek büyütmemiz ve sunucuda yer alan en büyük küreye sahip olmamız gerekiyor. Bunu yaparken maalesef rakiplerimiz de boş durmuyorlar ve zaman zaman bizi yiyerek oyuna en küçük halimizle yeniden başlamamıza neden oluyorlar. Dolayısıyla heyecanın bir an bile son bulmadığını, her an yenilme ve yenme şansının olduğunu belirtmek gerekiyor.

Oyunun kendine has grafiklerinin ve seslerinin korunması, ancak kontrollerin mobilde daha etkili bir şekilde kullanıma olanak sağlayacak şekilde hazırlanmış olmaları sayesinde Agar.io keyfini daha da rahat bir şekilde sürebileceğinizi söyleyebilirim.

Oyundaki küremizin şeklinin özel temalarla daha renkli hale gelmesi için varolan bazı özel kullanıcı adlarını seçerek o temaların aktif olmasının sağlandığını da belirtmek gerek. Örneğin, Turkey kullanıcı adını aldığınızda Türk bayrağına sahip bir küreyi yönetebiliyor, rakiplerinize kendinizi daha iyi bir şekilde gösterebiliyorsunuz. Ancak büyüdükçe daha yavaş hareket ettiğinizi ve daha kolay bir şekilde yem haline geldiğinizi de aklınızdan çıkarmayın.

Agario'nun heyecan dolu dünyasına bu oyunla adım atmayı sakın unutmayın. Oyunu aktif olarak oynayabilmek için internet bağlantınızın da aktif olması gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

Agar.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
846 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Agar.io, iPhone ve iPad cihazlarda da oynanabilen son dönemin en çok oynanan online mobil oyunu.

Agario, ilk olarak web tarayıcılar üzerinde çıkış yaparak dünya genelinde milyonları toplamayı başaran bir strateji – aksiyon oyunu. Açık dünyaya benzetebileceğimiz bir alanda renkli topların birbirini yemesine dayanan oyunu artık iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazlarımızdan da oynayabiliyoruz. Siz de bu oyuna kapılıp gidenlerdenseniz mobil sürümünü indirerek nerede olursanız olun bu keyfi yaşayabilirsiniz.

Basit görsellerle gelen bağımlılık yaratıcı online mobil oyunlar arasında yer alan Agario oyununu web tarayıcı üzerinden oynamak çok daha basit ancak dışarıda olduğunuz vakit, oyalanmak adına mobil sürümünü de indirmenizi öneririm.

Oyunun görselleri gibi oynanışı da web sürümünen farklılık göstermiyor. Yine olabildiğince geniş bir alanda büyüme çabası içerisindeyiz. Sıfırdan başladığımızda küçücük bir topuz ve dişimize göre olan rakiplerimizi yiyererek büyümemizi sürdürüyoruz. Bu noktada çok basit bir oyunmuş gibi görünüyor ancak ilerleme aşamasında böyle olmadığını anlıyorsunuz. Siz büyürken rakipleriniz de büyüyor ve de en kötüsü sizi yemek için etrafınızda dolanıyorlar. Tabii ki küçük olmanın avantajını kullanarak aralarından sıyırabilmeniz mümkün ancak hep aynı boyutta kalmadığınızdan bir noktadan sonra strateji uygulama aşamasına geçmeniz gerekiyor.

Oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorsanız mobil sürümde biraz zorlanabilirsiniz. Hem oynanış hem de seçenek yönünden farklılıklar var. Örneğin; web sürümde fareyle topları yemek ve toplardan kaçmak oldukça basitken mobilde sürükleme hareketiyle aynı basitlikte yapamıyorsunuz. Oynanışa alışma evresi dışında oyunun can alıcı yönü olan çoklu oyuncuda da bir eksik var. Ülke seçimi yapamıyorsunuz. Oyununuza sadece bulunduğunuz ülkeden değil, tüm ülkelerden oyuncular katılıyor. Bunlar tabii ki ufak bir güncellemeyle çözülebilecek pürüzler.

Erkan Calp

Agar.io

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
91,217 TOPLAM İNDİRME

Agar.io kendinizden küçük topları yemeniz gereken heyecanlı bir multiplayer aksiyon oyunu.

Agario, son zamanlarda karşılaştığım en basit, eğlenceli ve heyecan dolu oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Web tarayıcınız üzerinden oynanabilen oyundaki amacınız sahip olduğunuz topu diğer topları yemek için kullanmak ve bu esnada beslenerek büyümek. Ne kadar büyük bir topunuz olursa o kadar güçlü olduğunuzu ve daha büyük topları yiyebildiğinizi de belirtmek gerekiyor.

Oyun tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor ancak üreticisi reklamları kapatmanız halinde daha zor öleceğinizi belirtiyor. İlk başta sahip olduğunuz küçük küreniz, oldukça hızlı hareket edebiliyor ve ekran bulunan yemleri kolayca yiyebiliyor. Ancak küreniz büyüdükçe ve yemlendikçe hızı da giderek düşüyor ve daha kolay bir lokma olmanız mümkün hale geliyor. Diğer oyuncuları yedikçe daha da büyümeniz ve dev bir küreye dönüşmeniz de mümkün.

Oyun esnasında Space butonuna basarak ikiye veya daha fazla parçaya bölünerek rakiplerinizi yemeye devam etmeniz de mümkün. Bölünme sayesinde sizden hızla kaçan küçük rakipleri tüketmekte zorlanmayacağınızı söyleyebilirim. Fakat tabii ki bölünen parçaların fazla küçük olmamaları gerektiğini unutmamalısınız.

Dilerseniz W butonuna basarak bölünmeden küçük parçaları da rakiplerinize fırlatabilir, biraz büyümelerini sağlayarak sizden kaçmalarına engel olabilirsiniz. Oyunda ne kadar büyürseniz o kadar yüksek bir skor sahibi olabiliyorsunuz ve bu sayede listenin en tepesinde yer alabiliyorsunuz. Ancak haritada bulunan dikenlerin büyük küreler için çok daha tehlikeli olduklarını da belirtmek gerekiyor. W butonunu kullanarak bu küreleri büyük rakiplerin üzerine fırlatmak da mümkün.

Eğer bağımlılık yapıcı yeni bir oyun arayışındaysanız Agario’da aradığınızı kesinlikle bulabileceğinizi söyleyebilirim. Agar.io'nun Android ve iOS sürümlerini aşağıda yer alan bağlantılar yardımıyla mobil cihazlarınız üzerine indirebilirsiniz.

Agar.io Android

Agar.io iOS

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.
  • Blasphemous 2

    Blasphemous 2 size tövbe ettirmek için geldi. Hemen Blasphemous 2 indirin ve bu zorlu oyunu tecrübe edin.