Air Display

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,916 TOPLAM İNDİRME
14.85 MB DOSYA BOYUTU

Air Display isimli bu program kişisel bilgisayarınıza fazladan bir ekran sağlıyor. Bu sayede çalışma alanınızı genişletip daha verimli çalışabilirsiniz.

Kişisel bilgisayarınızla çalışırken fazladan bir ekrana ihtiyaç duyuyorsanız Air Display tam size göre bir program. Bu programı kullanarak iPad, iPhone, iPod touch veya Mac cihazınızı hiçbir kabloya gerek duymadan ikinci bir ekran olarak kullanabilme imkanına sahip oluyorsunuz. 

Programın en ilgi çekici tarafı ikinci ekranınız için hiçbir kabloya ihtiyaç duymuyor oluşu. Buna ek olarak ikiden fazla ekrana ihtiyaç duyuyorsanız Air Display ile bunu da gerçekleştime imkanına sahipsiniz. Programı kullanarak çoğalttığınız ekranları ihtiyacınıza ve beklentinize uygun olarak ister yatay ister dikey olarak kullanabiliyorsunuz. 

Uygulamayı Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızı Mac ile çoğaltmak için kullanabileceğiniz gibi direkt olarak Mac bilgisayarınıza başka bir Mac eklemek için de kullanabilirsiniz. 

Emircan Erdoğan

Air Display

x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3,242 TOPLAM İNDİRME

Air Display, Android tablet cihazın ikinci monitör olarak kullanılmasını sağlayan mobil uygulamadır.

Air Display, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarın yanı sıra, Android cihazı monitör olarak kullanmak isteyen kullanıcılar için hazırlanmış bir mobil uygulamadır.

Air Display ile Android işletim sistemi yüklü mobil cihazınızı küçük bir monitöre dönüştürmeniz mümkün. Bilgisayarınızın ve Android cihazınızın aynı ağ bağlantısı üzerinden buluşması ve bilgisayarınızda da Air Display'in PC ya da Mac için hazırlanmış programlarının yer alması gerekiyor. Adı geçen programın bilgisayara kurulmasının ardından ağ üzerinden Android akıllı telefonu ya da tableti tanımlayan bilgisayarınızın görev çubuğu bölümünde Air Display programına dair simge çıkıyor. iPad'inizin adını görebilir ve onu seçmeniz halinde iPad ekranının bir monitöre dönüşmenisini sağlayabilirsiniz. 

Windows kullanıcılaır için önemli olan nokta, kullandığınız Windows temasının Aero sınıfında olması gerekiyor.

Onur Şendere

Air Display

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,752 TOPLAM İNDİRME

Air Display, iPad'i monitör olarak kullanmak isteyen kullanıcılar için hazırlanmış mobil uygulamadır.

Air Display, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarın yanı sıra, iPad'i monitör olarak kullanmak isteyen kullanıcılar için hazırlanmış bir mobil uygulamadır.

Air Display ile iPhone, iPod Touch ve iPad'inizi küçük bir monitöre dönüştürmeniz mümkün. Bilgisayarınızın ve iPad gibi Apple iOS cihazınızın aynı ağ bağlantısı üzerinden buluşması ve bilgisayarınızda da Air Display'in PC ya da Mac için hazırlanmış programlarının yer alması gerekiyor. Adı geçen programın bilgisayara kurulmasının ardından ağ üzerinden iPad'i tanımlayan bilgisayarınızın görev çubuğu bölümünde Air Display programına dair simge çıkıyor. iPad'inizin adını görebilir ve onu seçmeniz halinde iPad ekranının bir monitöre dönüşmenisini sağlayabilirsiniz. Uygulamanın yeni iPad ile gelen retina ekran desteğini sunduğunu da belirtelim.

Windows kullanıcılaır için önemli olan nokta, kullandığınız Windows temasının Aero sınıfında olması gerekiyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Keyboard

    Bilgisayarınızın klavyesini tablet cihazlarınızı kullanarak yönetmek için bu programı indirebilirsiniz.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • ZMover

    ZMover, masaüstü düzenini yönetmenize, Windows uygulamalarının dizilişini, boyutunu ve konumunu ayarlamanızı sağlayarak yardımcı olan bir programdır.
  • Folder Colorizer

    Folder Colorizer, Windows işletim sisteminiz üzerinde yer alan klasörlerin renklerini değiştirebileceğiniz ücretsiz bir yardımcı programdır.
  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.