Air Keyboard

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,058 TOPLAM İNDİRME
0.58 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın klavyesini tablet cihazlarınızı kullanarak yönetmek için bu programı indirebilirsiniz.

Air Keyboard programı bilgisayarınızı kontrol etmek için mobil cihazlarınızı kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir program. Tabletinizde yer alan klavyeyi kullanarak direkt olarak PC'nizde yazıların yazılmasını sağlayabiliyorsunuz. Özellikle bilgisayarının başında oturmak istemeyenler ve kablosuz bir klavyeye sahip olmayanlar için oldukça kullanışlı olduğuna inanıyorum.

Elbette programın bilgisayarınızda etkin olabilmesi için mobil cihazlarınızda da uygulamanın kurulu olması ve ayarların yapılmış olması gerekiyor. Hem iOS hem de Android için gerekli uygulamalar mevcut olduğu için bunları atlamamanızı öneriyorum.

Uygulamanın kullanımı oldukça basit ve klavyedeki tüm işlemleri direkt olarak cihazınızın ekranında beliren klavye üzerinden yapmanıza izin veriyor. Böylece bir yandan tabletinizi kullanabiliyor, bir yandan da tabletinizde yapmak istediklerinizi yapmaya devam edebiliyorsunuz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak mobil sürümlerini de yükleyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Air Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
700 TOPLAM İNDİRME

Bilgisayarınızın klavyesini Android cihazınızdan en kolay şekilde yönetebilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Air Keyboard uygulaması Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz PC kontrolü uygulamalarından bir tanesi. Hem Windows hem de Mac işletim sistemli bilgisayarınızı en kolay şekilde uzaktan kullanmanın yolu Air Keyboard uygulamasından geçiyor diyebilirim. Zira uygulamayı yükledikten sonra bilgisayarınızın klavyesini direkt olarak tabletinizde çıkan klavyeden yönetebiliyorsunuz.

Sunumlarınızı ve oyunlarınızı bile yönetmenize imkan tanıyan uygulama oldukça kolay bir kullanıma sahip ve kurulması da zahmet gerektirmiyor. Ancak bilgisayarınızda kullanabilmek için bilgisayarınıza da Windows yahut Mac programını yükleyerek açmanız gerekiyor. Aksi taktirde maalesef mobil cihazınıza kurulu olan Air Keyboard uygulamasının bağlantı kurması mümkün olmuyor.

Sık sık klavye sorunları yaşayanlar veya dokunmatik ekranda daha rahat edenlerin denemesi gerektiğine inanıyorum. Aşağıda bilgisayarınızda kurmanız gereken sürümleri de bulabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Air Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,684 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'inizi kullanarak bilgisayarınızı kolayca yönetebilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Air Keyboard uygulaması Windows ya da Mac bilgisayarınızın klavyesini tabletiniz üzerinden kullanmanıza izin veriyor ve böylece bir kablosuz klavye uygulaması haline geliyor. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan uygulama böylece bilgisayarının başında durmak istemeyenler tarafından tercih edilebilir uygulamaların başında geliyor.

Tabletlerin yanında iPhone'a da destek veren uygulama sunumlarınızı telefondan yönetmenize, oyunlarınızı daha kolay oynamanıza ve ev sinema sisteminizi en konforlu şekilde kullanmanıza olanak tanıyor.

Özellikle sık sık sorun çıkaran ve pilleri biten kablosuz klavyeleri sevmiyorsanız tabletinizin bu iş için de uygun olduğunu size hatırlatan uygulamayı kullanırken muadili olan programı da bilgisayarınıza yüklemeyi unutmamalısınız. Aşağıda bilgisayar için gereken uygulamalara da hemen erişebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Air Keyboard

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
714 TOPLAM İNDİRME
1.12 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarınızı mobil cihazlarınız ile kolayca yönetebilmek için bu uzak klavye kontrolü uygulamasını kullanabilirsiniz.

Air Keyboard uygulaması Mac bilgisayarınızı kullanırken iPhone, iPad ya da Android mobil cihazınızı klavye haline getirerek uzaktan da yönetebilmenize imkan tanıyor. Uygulama dokunmatik cihaz ekranlarını fare haline getirmek için de kullanılabiliyor ve aynı zamanda sunum yönetme gibi işlevlere de sahip.

Kablosuz klavye gibi ekipmanlara para vermek istemeyenler için ideal olan uygulama dokunmatik ekranlarda kendini daha rahat hissedenler için de biçilmiş kaftan denilebilir. Özellikle uzaktan film izlemek, resim galerileri gezmek ve oyun oynamak için en uygun uygulamalardan bir tanesi.

Programı kullanabilmek için hem Mac'inize bu uygulamayı yüklemeli, hem de mobil cihazlarınıza sizin cihazınıza uygun olan Air Keyboard uygulamasını kurmalısınız. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak sizin için uygun olan sürümü indirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Keyboard Collector 2.16

    Keyboard Collector programi klavyeden yapilan her türlü hareketi sizin belirleyeceginiz bir yere kay...
  • Air Display

    Air Display isimli bu program kişisel bilgisayarınıza fazladan bir ekran sağlıyor. Bu sayede çalışma alanınızı genişletip daha verimli çalışabilirsiniz.
  • OneStart

    OneStart ile Windows 8'e başlat menüsü ekleyebilirsiniz
  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.