AirDroid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26,865 TOPLAM İNDİRME
58.7 MB DOSYA BOYUTU

AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.

Android cihazınızda olan biten her ayrıntıyı bilgisayarınızın ekranından görüntülemenizi sağlayan AirDroid, Android kullanıcılarının uzun zamandır tercih ettikleri favori uygulaması. Milyonları aşan indirme sayısıyla gün geçtikçe yeni özellikleri bünyesine katan bu uygulama ile telefonunuza gelen mesajları cevaplamanız, sosyal medya hesaplarını görüntülemeniz ve telefon fonksiyonlarına dair aklınıza gelen her şeyi kontrol etmeniz mümkün. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan ve basit bir yapıya sahip olan AirDroid kullanıcılara Android akıllı telefon ve tabletlerini bilgisayardan yönetme fırsatı veriyor. Sade arayüzü ile kullanıcılarını tatmin eden başarılı uygulama, ülkemizde ve dünya da oldukça popüler bir konumda yer alıyor.

AirDroid Özellikleri

  • Güvenilir yapı,
  • Dosya aktarma,
  • Düzenli güncellemeler,
  • İngilizce dil desteği,
  • Akıllı telefon ve tablet mesajlarına erişme ve yönetme,
  • Mobil cihazları yansıtma,
  • Ücretsiz,

Şarj cihazına bağladığınız telefonunuz sizin erişemeyeceğiniz bir noktadaysa, WhatsApp mesajlarınızı bilgisayar klavyenizden cevaplamak istiyorsanız, dosya aktarımı veya benzeri senkronizasyon ayarlarını telefonunuza dokunmadan gerçekleştimrek istiyorsanız AirDroid bu işlemleri gerçekleştirmenizi sağlıyor.

AirMirror güncellemesi ile mobil cihazınızın görüntüsüni PC için en ideal şekilde sunan AirDroid bu işi gün geçtikçe daha iyi yapmaya başladı. Android kullanıcısıysanız bu uygulamayı indirmeniz size ciddi bir kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Ücretsiz yapısı ile kullanıcı kitlesini genişletmeye devam eden uygulama, kullanıcılara mobil cihazlarını bilgisayar platformunda yönetme fırsatı veriyor.

AirDroid İndir

Android, iOS, Web, Windows ve Mac platformunda ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen AirDroid basit yapısı ile her kesimden kullanıcıya hitap ediyor. İngilizce dil desteği ile milyonlarca kullanıcıya sahip olan yapım, ne yazık ki bünyesinde Türkçe dil desteğine yer vermedi. Yıllar önce piyasaya sürülen ve ücretsiz olarak karşımıza çıkan uygulama, sade arayüzü ve basit kullanımı ile yüzleri güldürdü. Düzenli güncellemeler ile kullanıcılarına yepyeni özellikleri deneyimleme fırsatı veren uygulama, güvenilir yapısı ile dosya aktarmaya olanak tanıyor. Tüm platformlarda kullanılan başarılı uygulama sayesinde kullanıcılar hızlı ve pratik bir şekilde dosya aktarma işlemlerini yapabilecekler. Uygulamayı hemen indirip ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Alper Çetiner

AirDroid

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
74,157 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

AirDroid Apk, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.

Android mobil cihazı bilgisayar üzerinden kontrol etmek ve iki cihaz arasında dosya aktarımı gerçekleştirmek hemen her Android kullanıcısının ihtiyaç duyabileceği bir şeydir. AirDroid apk bu ihtiyacı en iyi karşılayan uygulamalardan biri. Yıllar önce Android, iOS, Web, Windows ve Mac platformlarında ücretsiz olarak yayınlanan AirDroid apk indir milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

Ülkemizde ve dünya da milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapmaya devam eden uygulama, güvenilir yapısı ile başarılı gidişatına devam ediyor. Kullanıcılarına hızlı ve güvenli bir şekilde Android akıllı telefon ve tabletlerindeki dosyaları bilgisayar platformuna aktarma fırsatı veren uygulama düzenli olarak güncellemeler de alıyor. Aldığı güncellemeler ile kullanıcılarına yepyeni özellikleri deneyimleme fırsatı veren yapım, İngilizce dil desteğine sahip.

AirDroid Apk Özellikleri

  • Güvenilir yapı,
  • Ücretsiz,
  • Android, iOS, Web, Mac ve Windows sürümler,
  • Dosya aktarma,
  • Mobil cihaz yönetimi,
  • Sade arayüz,
  • Basit kullanım,

AirDroid apk yükle uygulaması ile hızlı bir şekilde bilgisayarınız ile Android cihazınız arasında bağlantı kurabilir ve birçok konuda mobil cihazınızı yönetme imkanına sahip olabilirsiniz.

AirDroid apk indir uygulamasının nasıl kullanılacağı ve neler yapabileceği ile ilgili detaylı bilgiye Airdroid ile Android Cihazınızı Bilgisayarınızdan Kontrol Edin isimli yazıyı okuyarak erişebilirsiniz.

Son güncellemelerle artık AirDroid apk uygulaması akıllı telefon ya da tablet üzerinde çok daha etkili ve yetenekli konuma geldi. Bu uygulama ve uygulamanın kullandığı bağlantı sayesinde arama yapabilir, mesajlara cevap verebiliyor ve ekran görüntüsünü anında bilgisayarınızda görebiliyorsunuz. Kamerayı çalıştırarak görüntüyü bilgisayardan takip etme şansına da sahip oluyorsunuz.

AirDroid Apk Özellikleri

Ücretsiz yapısı ile günümüzde milyonlara ulaşan AirDroid apk yükle başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor. Hemen hemen tüm platformlarda kullanıcıları tatmin eden uygulama, düzenli olarak aldığı onlarca güncelleme ile daha pratik bir yapıya ulaştı. İngilizce dil desteği ile kullanılan başarılı mobil uygulama, Android akıllı telefon ve tabletlerin yanı sıra iOS akıllı telefon ve tabletlerin ekranlarını  Windows ve Mac platformuna yansıtma fırsatı veriyor. Uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Onur Şendere

AirDroid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
75.3 MB DOSYA BOYUTU

AirDroid sayesinde iPhone ve iPad’inizdeki dosyaları bilgisayarda yedekleyebileceksiniz.

Akıllı telefon ve tablet üretimi her geçen gün artmaya devam ederken birbirinden farklı cihazlar da piyasada boy göstermeye başladı. Yepyeni akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar birbirinden farklı özellikler ile karşımıza çıkarken, yeni yazılımlara da ihtiyaç duymaya başladık. Android, iOS, Windows ve Mac platformlarında ücretsiz olarak yayınlanan ve günümüzde milyonlarca kullanıcıya sahip olan AirDroid indir pek çok işlevsel özelliği ile kullanıcılardan tam puan almaya devam ediyor. Android ve iOS tabanlı akıllı telefon ve tabletleri bilgisayardan yönetmeye imkan veren AirDroid ücretsiz yapısı ile de kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Oldukça başarılı bir yapıya sahip olan AirDroid indir kullanıcılara cihazlar arasında hızlı dosya alışverişi sağlarken buna ek olarak da cihazlara gelen mesajları bilgisayardan erişme fırsatı veriyor.

AirDroid Özellikleri

  • Ücretsiz kullanım,
  • Sade ve basit bir yapı,
  • Hızlı ve pratik dosya alışverişi,
  • Farklı platformlar arası dosya aktarma,
  • Mobil cihazları bilgisayar ekranına yansıtma,
  • Mobil cihazları uzaktan kontrol etme,
  • Bilgisayardan mobil cihaz mesajlarına ulaşma ve bu mesajları yanıtlayabilme,
  • İngilizce dil desteği,
  • Güvenilir yapı,
  • Android, iOS, Windows ve Web sürümler,

Ülkemizde ve dünya da güvenle kullanılan AirDroid indir her geçen gün kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Kullanıcıların mobil cihazlarını bilgisayar ortamına aktaran ve bu cihazların tüm işlevlerine erişme fırsatı veren AirDroid başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor. Kullanıcılara akıllı telefon ve tabletlerindeki mesajlara bilgisayarlardan cevap verme fırsatı veren yapım, sade arayüzü ve basit kullanımı sayesinde her kesimden kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Yıllar önce piyasaya çıkan ve günümüze kadar düzenli güncellemeler alarak kitlesini genişleten yapım, güvenilir yapısı ile de dikkat çekiyor.

Türkçe dil desteğinin bulunmadığı uygulama da kullanıcılar güvenle akıllı telefon ve tabletlerindeki dosyaları bilgisayarlarına aktarabilecekler. Kullanıcılara hızlı dosya transferi yapma fırsatı veren uygulama, günümüzde marketlerdeki varlığını da korumaya devam ediyor.

AirDroid İndir

Android için Google Play üzerinde, iOS için App Store üzerinde, Mac ve Windows için ise resmi web sitesinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam edilen AirDroid milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Uygulamayı hemen indirip akıllı telefon ve tabletlerinizdeki dosyaları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

AirDroid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
928 TOPLAM İNDİRME
11.98 MB DOSYA BOYUTU

AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.

Android cihazınızın var olan tüm işlevlerini Mac üzerinden kontrol etmenizi mümkün kılan AirDroid, Android kullanıcıların uzun zamandır tercih ettikleri en sevilen uygulamalarından bir tanesi. Milyonlarca kullanıcı arasında kanıksanmış bir kullanımı olan olan bu uygulama, güncellemeler sayesinde bünyesine birçok yeni özellik katarak gelen mesajları cevaplamanızı, bildirimleri kontrol etmenizi, sosyal medya hesaplarınızı yönetmenizi sağlarken telefona dair birçok fonksiyonu da kolayca kurcalayabiliyorsunuz. Yayınlandığı günden bu yana milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan AirDroid hızlı dosya transferi ile kullanıcılarından tam puan almaya devam ediyor.

Ülkemizde de geniş bir kitle tarafından kullanılan AirDroid güvenilir yapısı ile kitlesini genişletmeye devam ediyor. Android akıllı telefon ve tabletlerin yanı sıra iOS akıllı telefon ve tabletlerdeki verileri bilgisayara aktarma fırsatı veren yapım, mobil cihazları adeta bilgisayara aktarıyor. 

AirDroid Özellikleri

  • Android, iOS, Web, Mac ve Windows sürümler,
  • İngilizce kullanım,
  • Şık ve sade tasarım,
  • Basit yapı,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Güvenilir,
  • Hızlı dosya aktarma işlemi,

Diyelim ki şarj cihazına bağlı Android telefonunuz size uzak ve WhatsApp üzerinden yağan mesajları cevaplamak istiyorsunuz. Mac klavyesinden bunu yapmanız mümkün. Dosya aktarımı ve birçok farklı senkronizasyon ayarlarını yaparken bu işleri tek ekran ve tek cihaz üzerinden gerçekleştimeniz mümkün. AirDroid bu anlamda piyasa içerisinde rakipsiz bir uygulama.

AirMirror güncellemesiyle her zamankinden daha kullanışlı bir görüntü aktarımı sağlayan uygulama, Mac için en ideal ebatlarda görüntü almanızı sağlıyor ve cihazınızı sanki yanınızdaymış gibi kontrol etmenize imkan tanıyor. Android bir cihaz kullanıyorsanız bu uygulamayaı indirmek verimliliğinizi ciddi bir ölçüde artıracaktır.

AirDroid İndir

Window ve Mac platformu için resmi web sitesi üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmaya devam edilen AirDroid, Android platformu için Google Play üzerinde, iOS platformu için ise App Store üzerinde dağıtılıyor. Yıllardır ücretsiz olarak kullanılan uygulama, aldığı güncellemeler ile yepyeni özelliklere de erişti. Kullanıcılarına birbirinden farklı özellikleri deneyimleme fırsatı veren yapım, sade ve kullanıcı dostu arayüzü ile geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan yapım, her kesimden kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AirDroid Cast

    Windows kullanıcıları AirDroid Cast ile güvenli bir şekilde ekran paylaşımı yapabilecekler.
  • AirDroid Business

    İşletmeler için cihaz yönetimi yapabilmenin en ideal yolu: AirDroid Business.
  • AirDroid Remote Support

    Ekran paylaşımı için en ideal programlardan biri olan AirDroid Remote Support birçok özellik ile birlikte gelmektedir.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır