AirPhotoServer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
1.28 MB DOSYA BOYUTU

AirPhotoServer, iOS cihazlar üzerinden bilgisayarında bulunan fotoğraflarınıza ulaşabileceğiniz kolay kullanımlı bir fotoğraf web sunucusudur.

Kullanıcıların iOS işletim sistemine sahip cihazları üzerinden bilgisayarlarında yer alan resimlere kolayca erişim sağlayabilmesi için geliştirilen AirPhotoServer, bilgisayarınızda yer alan fotoğrafları adeta bir web fotoğraf sunucusu gibi yayınlar ve böylelikle AirPhotoViewer uygulamasına sahip olan iOS cihazlar üzerinden fotoğraflara kolayca ulaşılabilir.

Öncelikli olarak iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden bilgisayarınız üzerinde fotoğraflara kolayca erişim sağlanabilmesi için tasarlanan program, aynı zamanda bağımsız bir fotoğraf web sunucusu olarak da görev yapabilmektedir.

Fotoğraflar dışında, müzik klasörlerinizi ve diğer farklı amaçlarla kullanıyor olduğunuz klasörleri de program aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Sunucu olarak görev yapan programa erişebilmek için gereken şifreyi kendiniz belirleyebilirsiniz. Hatta farklı klasörler için farklı parolalar belirleme şansına bile sahipsiniz.

Sonuç olarak iPhone, iPad veya iPod Touch gibi iOS işletim sistemine sahip bir cihaz sahibiyseniz, AirPhotoServer özellikle çok işinize yarayacak ücretsiz bir yazılımdır.

Can Çevrim

AirPhotoServer

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

AirPhotoServer, iOS cihazlarınız aracılığıyla Mac'iniz üzerinde bulunan fotoğraflarınıza ulaşabileceğiniz kolay kullanımlı bir fotoğraf web sunucusudur.

Kullanıcıların iOS işletim sistemine sahip cihazları aracılığıyla Mac'leri üzerinde yer alan resimlere kolayca erişim sağlayabilmesi için geliştirilen AirPhotoServer, bilgisayarınızda yer alan fotoğrafları adeta bir web fotoğraf sunucusu gibi yayınlar ve böylelikle AirPhotoViewer uygulamasına sahip olan iOS cihazlar üzerinden Mac'inizde yer alan fotoğraflara kolayca ulaşılabilir.

Öncelikli olarak iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden Mac'iniz üzerinde yer alan fotoğraflara kolayca erişim sağlanabilmesi için tasarlanan program, aynı zamanda bağımsız bir fotoğraf web sunucusu olarak da görev yapabilmektedir.

Fotoğraflar dışında, müzik klasörlerinizi ve diğer farklı amaçlarla kullanıyor olduğunuz klasörleri de program aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Sunucu olarak görev yapan programa erişebilmek için gereken şifreyi kendiniz belirleyebilirsiniz. Hatta farklı klasörler için farklı parolalar belirleme şansına bile sahipsiniz.

Sonuç olarak iPhone, iPad veya iPod Touch gibi iOS işletim sistemine sahip bir cihaz sahibiyseniz, AirPhotoServer özellikle çok işinize yarayacak ücretsiz bir yazılımdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fragment

    Fragment, çapraz platform desteğine sahip, hızlı, benzersiz ve ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.
  • Fotobounce

    Fotobounce, fotoğraflarınızı arşivleyip düzenleyebileceğiniz kullanışlı bir program.
  • AirPhotoServer+

    AirPhotoServer+ resimleriniz ve fotoğraflarınız için kullanabileceğiniz bir web sunucusu programıdır.
  • PostcardViewer

    PostcardViewer ücretsiz ve özelleştirilebilir nitelikte bir Flash resim yükleyicisidir.
  • PhotoGrok

    PhotoGrok, bilgisayarınızda yer alan resim dosyalarını hızlı bir şekilde aramanıza ve kategorize etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Tintii

    Tintii resimlerinizin üzerindeki renklere canlılık katabileceğiniz başarılı bir resim filtresi uygulamasıdır.
  • JAlbum

    JAlbum, dijital fotoğraflarınızla beğeninize uygun web albümleri oluşturmanızı sağlar.
  • qScreenshot

    Açık kaynak kodlu, tüm platformlarda çalışabilen basit bir ekran yakalama ve düzenleme programıdır.