AKVIS ArtWork

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,090 TOPLAM İNDİRME
42.64 MB DOSYA BOYUTU

AKVIS ArtWork bilgisayarınızda bulunan dijital fotoğraflarınızı sadece birkaç sihirli dokunuş ile yağlı boya tablosu, çizgi film veya karakalem gibi sanatsal çalışmalara dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir resim editörüdür.

AKVIS ArtWork resimlerini yaratıcı bir şekilde ifade etmek isteyen bilgisayar kullanıcıları için ideal bir çözümdür. Sanatsal yaklaşımlarla teknolojiyi birleştiren AKVIS ArtWork yağlıboya tablosu, çizgi film ve karakalem gibi üç çeşit düzenleme stili sunmaktadır. Diğer birçok program ve Photoshop eklentilerinin aksine, sadece basit efektler vermekle kalmaz fotoğraflarınızın orjinal görünmesi için gerçekçi çalışmalar oluşturur.

Kendinizi ressam gibi hissetmenizi sağlayacak olan AKVIS ArtWork ile dijital fotoğraflarınızın ince detaylarında küçük oynamalar yapabilirsiniz. Bunun yanında oluşturduğunuz resimlere kendi kişisel imzanızı ekleyebileceğiniz AKVIS ArtWork bilgisayar kullanıcılarına sanal ressamlığın püf noktalarını sunmaktadır.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.