Aladdin

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
76,135 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Eski zamanların unutulmaz nostaljik oyunu Aladdin yine piyasalarda, hem de ücretsiz.

Eski zamanların unutulmaz nostaljik oyunu Aladdin yine piyasalarda, hem de ücretsiz. İlk bakıldığında komik animasyon efektleriyle süslü bir oyun olduğunu görüyorsunuz. Örneğin düşmanlarınızın pantalonlarının düşmesi, üzerine bindiğiniz develerin tükürmesi, korların üzerinde yürürken sizin ve düşmanlarınızın acı çekiş yüz ve vücut hareketleri oldukça komik görünüyor. Oyundaki genel amaç kılıcınızla ve cininizin yardımıyla önünüze gelen düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek. Uçan halınızla seyahat etme gibi şanslarınızda bulunuyor. Elinizdeki elmaları bomba gibi kullanıyorsunuz. Grafik ve ses açısından mükemmeliğini koruyan nadir eski nostaljik oyunlardan olduğunu söyleyebilirim. Çevredeki nesneleri alarak bölüm sonuna ulaşıyorsunuz. Yeni başlayanlar için biraz zor bir oyun. Ama bir o kadar da zevk verici.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DISNEY ALADDIN

    DISNEY ALADDIN klasik bir platform oyunudur
  • F-PROT Antivirus for DOS

    DOS kullanıcılarının veya MS-DOS üzerinde oyun oynayan, program çalıştıran kullanıcıların başına dert olan virüsleri bilgisayardan temizleyen güçlü bir anti-virüs programı olan eskilerin en popüler antivirüs programı F-PROT meraklı
  • Active NTFS Reader for DOS

    MS-DOS ortamı altından NTFS bölümlerine sadece okuma amaçlı olarak erişim olanağı elde ediyor. IDE, ATA ve SCSI desteği var.
  • DOS 6.22 Açılış Disketi

    Şu andaki tüm Windows sürümlerinin alt yapısında kullanılan efsane Dos 6.22 işletim sisteminin Boot ...
  • DOSBox

    DOSBox programı Windows veya diğer işletim sistemleri üzerinde MS-DOS tabanlı ve IBM PC uyumlu programları DOS benzeri sanal bir ortam yaratarak çalıştırmanıza imkan sağlayan bir x86 emülatörüdür.
  • Big Red Racing

    Big Red Racing
  • Fiyat Listeleri Takip Programı

    Fiyat Listeleri Takip Programıdır. (Dos)
  • Scorched3D 40.1

    Scorched 3D klasik DOS oyunu olarak bildiğimiz Scorched Earthün günümüze uyarlanmış güzel bir versiyonu.