Alarm Clock Pro

x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,502 TOPLAM İNDİRME
11.2 MB DOSYA BOYUTU

Alarm Clock Pro, başta iPhone olmak üzere Apple iOS kullanan mobil ürünlerinzde kullanabileceğiniz kaliteli bir alarm uygulamasıdır.

Yatay ve dikey olarak konumlandırılabilen Alarm Clock Pro yedi farklı renk seçeneği ile mobil cihazınızın bir anda LCD ekranlı bir alarmlı saate dönüşmesini sağlıyor. Sadece görünürde değil, pratikte de son derece başarılı özelliklere sahip.

12 ya da 24'lü saat dilimleri seçeneği bulunan Alarm Clock Pro uygulamasında dilerseniz saniyeleri de görebilir veya gizleyebilirsiniz. Kendi bünyesinde bulunan on bir farklı sesin yanı sıra dilediğiniz şarkıyı ya da çalma listesini alarm sesi olarak atayabilirsiniz.

Bulunduğunuz yere göre hava durumunu da ekrana taşıyan Alarm Clock Pro uygulaması ile hem saati hem de hava durumunu aynı anda görebilir ve güne temel bilgilerden en önemli ikise sahip olarak başlayabilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sleep Cycle

    Sleep Cycle alarm clock, uykunuzu izleyerek hem uyku analizi yapabilen hem de en uygun zamanda uyandırabilen mobil uygulamadır.
  • Rise Alarm Clock

    Rise Alarm Clock, kullanımı çok kolay bir alarm uygulamasıdır.
  • Theme Clock Alarm

    Theme Clock Alarm iOS işletim sistemine sahip cihazlara yükleyebileceğiniz kapsamlı ve fonksiyonel bir alarm uygulamasıdır.
  • Good Morning Alarm Clock

    Good Morning Alarm Clock, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alarm uygulaması olarak tanımlanabilir.
  • Alarm Clock for Me

    Alarm Clock for Me uygulaması rahat uyuyup uyanabilmeniz için gelişmiş özellikler sunuyor.
  • SpinMe Alarm Clock

    SpinMe Alarm Clock uygulaması ile yataktan çıkmayan tüm iPhone ve iPad kullanıcıları bunu başarıyla gerçekleştirebilecekler.
  • Alarm Clock Free

    Alarm Clock Free kapsamlı özelliklere sahip olmasına rağmen ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çekiyor.
  • The Rock Clock

    The Rock Clock mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulamasıdır