All Guns Blazing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
318 MB DOSYA BOYUTU

All Guns Blazing üçüncü şahıs bakış açısından oynanan bir aksiyon oyunudur

All Guns Blazing oyunculara güçlü bir suç imparatoru olabilme imkanı veren TPS türünde bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mafya oyunu olan All Guns Blazing'de suç hayatımıza sıfırdan başlıyoruz. Çıktığımız ilk işte düşmanlarımızla yüzleştikten sonra farklı karteller tarafından keşfediliyoruz ve kartele katılmamız isteniyor. Bu adımdan sonra kahramanımızı seçiyoruz ve suç kariyerimize başlıyoruz. Bize verilen görevleri tamamladıkça saygınlık kazanıyoruz ve mafya hiyerarşisinde yükseliyoruz. Yeterince yükseldikçe kendi mafyamızı kurabiliyoruz ve dğer mafya patronlarına savaş açabiliyoruz.

All Guns Blazing'de kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından yönetmekteyiz. Oyundaki görevlerin oldukça kısa sürdüğünü belirtmekte fayda var. Bu görevlerde yapamamız gereken şey karşımıza çıkan düşmanların üzerine dokunarak onlara ateş etmek ve bütün düşmanları temizleyerek bölümü geçmek. Görevler tammalandığında farklı kasaları açabiliyoruz. Bu kasaların içerisinden yeni silahlar, para ve altın çıkabiliyor. Bu kaynakları kahramanımızı, ekipmanlarını ve kullandığı silahları geliştirmek için kullanabiliyoruz.

All Guns Blazing'in hafiften tekdüze bir oynanışa sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Oyunda düşmanlar poligondaki karton hedefler gibi. Oyuncuların tek yapması gereken şey düşmanların üzerine dokunmak olduğu için oyuna pek dahil olduğunuzu hissedemeyebiliyorsunuz. Grafik kalitesinin genel olarak iyi olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

All Guns Blazing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
255 MB DOSYA BOYUTU

All Guns Blazing iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz hareketli bir shooter oyunudur.

All Guns Blazing taptaze bir shooter oyunu denemek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken bir seçenek. Tamamen ücretsiz indirilebilen bu oyunu tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabiliyoruz. Fakat bana kalırsa iPad üzerinde oynanması daha yerinde bir karar zira oyun muhteşem görsellere sahip. Bu görseller büyük ekranda daha fazla zevk veriyor.

Oyundaki amacımız para kazanma yolları pek de hayırlı işler üzerinden yürümeyen çetelerin arasına girmek ve bu kanlı dünyada hayatta kalabilmek. Oyunun en iyi yönleri arasında kendi silahlarımızı oluşturabiliyor oluşumuz var. Bu sayede hayal gücümüzde ne varsa aynen oyuna yansıtabiliyoruz ve bu sayede oyuna daha fazla dahil oluyoruz.

All Guns Blazing’de PvP modu da mevcut. Bu sayede gerçek oyunculara karşı mücadele edebiliyoruz. Gerçek kişilere karşı mücadele ettiğimiz zaman onların bölgelerindeki kaynaklara el koyabiliyoruz. Bu dünyada en önemli şey para ve güç! Bu yüzden kimseye merhamet göstermeden önümüze kim çıkarsa çıksın ortadan kaldırmalıyız. Genel olarak oyun başarılı dinamikler üzerine kurulmuş. Eğer shooter oyunlarından keyif alıyorsanız All Guns Blazing’i denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Ninja Blazing

    Ultimate Ninja Blazing, popüler animelerden sahneler sunan ninja oyunu.
  • Six Guns APK

    Six Guns APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı temalı bir açık dünya oyunudur.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Tons of Guns

    Tons of Guns, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • Alpha Guns

    Alpha Guns, Android platformunda ücretsiz oynanabilir iki boyutlu arcade - aksiyon oyunu olarak yerini alıyor.
  • Blood N Guns

    Blood N Guns, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve ateş etme oyunudur.
  • Hot Guns

    Hot Guns, doksanlı yıllarda popüler olsan bir aksiyon oyunu türünü kullanarak, Android platformuna gerçek aksiyonu taşımayı başarıyor.
  • Sacred Guns

    Sacred Guns mizahi öğelerle dolu eğlenceli bir Android oyunudur.