All Programs

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
0.33 MB DOSYA BOYUTU

All Programs, Windows 8 kullanıcılarına alışılmış Windows Vista ve Windows 7 Başlat menüsünü getiren başarılı bir uygulama.

All Programs, Windows 8.0 ve 8.1 kullananlar için hazırlanan  başarılı ve etkili bir klasik başlat menüsü programdır. Alıştığımız Windows Vista ve Windows 7 masaüstü programlarına tek bir tıklama ile ulaşabilmemiz bu uygulama ile mümkün.

Yükleme işleminden sonra görev çubuğuna ikon olarak gelen programı sürükleyerek istediğiniz yere koyabilirsiniz. En sola yerleştirerek klasik başlat menüsü kullanımına en yakın posizyonda kullanmak büyük kolaylık sağlayabilir. Windows 7'de bulunan tüm başlat menüsü programlarına bu programı yükledikten sonra rahatça ulaşabilirsiniz.

Programı kullanarak listedeki uygulamalardan dilediğinizi masaüstüne kopyalabilir yada görev çubuğuna yerleştirebilirsiniz.

Windows 8 için benzer başlat menüsü programlarının aksine işletim sisteminizdeki başlat menüsünde değişiklik yapmayarak tek bir tuşla ulaşabileceğiniz bir başlat menüsü getiriyor.

Oldukça sade ve kullanışlı olan bu programı tüm Windows 8.0 ve 8.1 kullanıcılarına tavsiye ederim. Ayrıca bilgisayarınız üzerinde birden çok kullanıcı varsa sadece programı yüklediğiniz kullanıcıda etkin oluyor ve diğer kullanıcıları etkilemiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Programs Explorer

    Programs Explorer, sisteminizin açılışı sırasında otomatik olarak çalışmaya başlayan uygulamaları yönetebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Comodo Programs Manager

    Ücretsiz programlarıyla beğeni toplayan Comodo yeni yazılımı Programs Manager ile Windows işletim sistemini monitörlemek ve yönetmek dışında zararlı yazılımlara karşı koruma, yedekleme gibi ekstra özellikleriyle benzerleri arasında
  • All-in-One Search Engine Submission

    All-in-One Submission programi sitenizi otomatik olarak arama motolarına(google, bing) kaydediyor.
  • All-Stars Unlocker

    PES3/WE7:I (PC) oyunlarýndaki All Star takımlarını açar.
  • All Media Fixer

    All Media Fixer bir çoklu ortam dosya tamir aracıdır.Yani bozuk medyaların çözümünde yüksek başarı oranı göstermektedir.
  • All Sound Recorder XP

    All Sound Recorder programı ile bilgisayarınızda ki ses kartınızın mikrofon girişinden yapılan her türlü sesi MP3, WMA, OGG yada WAV formatında kaydedebilirsiniz.
  • All in One SEO Pack

    WordPress tabanlı web sitelerinizin SEO çalışmalarını, bu eklenti sayesinde kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Default Programs Editor

    Dosyalarınızın menü özelliklerini değiştirebileceğiniz, ekleyebileceğiniz ve silebileceğiniz; seçilen dosya uzantısını hangi program ile çalıştırabileceğinizi seçebileceğiniz bir dosya düzenleme programıdır.