Allavsoft

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,268 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Allavsoft, dahili video oynatıcıya sahip video indirme ve dönüştürme programı.

Allavsoft, 100’den fazla video paylaşım sitesini destekleyen video indirme ve dönüştürme programı. Windows bilgisayarınıza ücretsiz indirip deneyebileceğiniz video indiricisiyle YouTube, Dailymotion, Facebook kısacası video barındıran tüm sitelerden beğendiğiniz videoları tek tıkla dilediğiniz formatta indirme şansına sahipsiniz.

4K, 2K, 1080p, 720p ve standart kalitede video indirme ve AVI, MP4, VMV, MOV, MPG dahil popüler birçok formatta indirilen videoyu hızlıca dönüştürmeye imkan tanıyan Allavsoft, hem kendi içerisinden hem de web tarayıcınızdan indirme yapmanıza izin veriyor.

Dahili video oynatıcısı da bulunan programın en güzel yanı reklam videolarını ayıklaması. Video indirme programları genellikle kısa süreli reklam videoları ayırt edemez ve indirilenler arasında çıkarır. Allavsoft’ta sadece indirmek istediğiniz videoyu indiriyorsunuz. Programın beğendiğim bir özelliği de videoları toplu şekilde indirebiliyor, indirmeyi duraklatabiliyor ve indirme tamamlandığında bilgisayarın otomatik olarak kapanması şeklinde ayar yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Allavsoft

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME

Allavsoft, Mac için video indirme programı, aynı zamanda video dönüştürücü.

Allavsoft, Mac bilgisayar kullanıcısı olarak ücretsiz deneyebileceğiniz video indirme programı. Popüler video paylaşım sitelerinden video indirmenin yanı sıra video dönüştürücü olarak kullanabileceğiniz programın indirdiğiniz videoları ön izleyebileceğiniz dahili oynatıcısı da bulunuyor.

Facebook, YouTube, Dailymotion, eHow kısaca video barındıran herhangi bir siteden beğendiğiniz videoyu hızlıca indirip mobil, masaüstü cihazlarınız için istediğiniz formata (MP3, M4A, WAV, AAC, DTS, FLAC, MOV, AVI, VOB, MKV, SWF…) dönüştürmek için kullanabileceğiniz basit, etkili programlardan biri Allavsoft.

4K, 1080p, 720p veya 360p kalitede 3 boyutlu videolar dahil reklamları ayıklayarak sadece istenen videoyu indiren Allavsoft, sistemde hem fazla yer kaplamıyor, hem de arka planda indirme yaparken işinizi yapmaya devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • MultiPlay

    MultiPlay, özellikle ses teknisyenlerine yardımcı olmak için tasarlanmış ücretsiz bir yardımcı ses programıdır.
  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • AirDroid

    AirDroid, bilgisayar üzerinden Android cihazınıza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Archiver

    Archiver ile arşiv dosyaları oluşturabilir ve açabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır