ALO Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15,074 TOPLAM İNDİRME
20.78 MB DOSYA BOYUTU

ALO Video Converter ile videolarınızı hızlı bir şekilde farklı formatlara dönüştürebilirsiniz

ALO Video Converter video formatı değiştirme ve videoları farklı cihazlarla uyumlu hale getirme gibi konularda kullanıcılara yardımcı olan bir video dönüştürme programıdır.

Bilgisayarımızda yüklü olan videoları farklı cihazlarda izlemek istediğimizde belli formatları destekleyen bu cihazlar yeni bir format ile karşılaştıklarında elimizdeki videoları oynatmayabilirler. Bunun yanında oynatılması için gerekli codec dosyasının bilgisayarımızda yüklü olmadığı videoları da bilgisayarımızda izleyemeyiz. Bu gibi sebeplerden ötürü videoları farklı formatlara çevirecek özel bir program ihtiyacımızı giderebilir.

Bu tip bir video dönüştürme programı olan ALO Video Converter bize AVI, MPG, MPEG, WMV, MP4, M4V, ASF, MOV, QT, 3GP, DAT, OGM, RM, RMVB, FLV, MKV, DVR-MS, TS, VRO, AMV, F4V, MTS, MT2S formatlarına sahip videolarımızı AVI, MPEG, MOV, WMV, MP4, RM, iPod, iPad, HTC, PSP, iPhone, Zune, BlackBerry, Apple TV, PS3, Xbox360, Creative ZEN, Archos, iRiver, 3GP, FLV, SWF formatlarına dönüştürmemize imkan tanıyor. Programın içinde yer alan mobil cihaz ve oyun konsolları için hazırlanmış hazır profiller sayesinde ek ayar ve detay bilgisine ihtiyaç duymadan videolarımızı bu cihazlarla uyumlu hale getirebiliyoruz. Eğer altyazıya sahip bir videoyu dönüştürüyorsak ALO Video Converter bu altyazıları dönüştürme işlemi sonrasında koruyabilmektedir.

Sürükle-bırak desteğine ve geniş kişiselleştirme seçeneklerine sahip program arayüzü sayesinde dönüştürme işlemlerini zahmetsizce halledebilmekteyiz. ALO Video Converter işlemcinizi otomatik olarak algılar ve hızlı dönüştürme yapabilmek için tek video üzerinde çoklu çekirdek desteğini aktifleştirir. Bu sayede dönüştürme işlemleri en kısa sürede biter.

ALO Video Converter size toplu video dönüştürme seçeneği de sunar ve bu sayede zamandan kazanarak verimliliğinizi arttırmanıza yardımcı olur.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ALO RM to MP3 Converter 1.7

    Bu Program sayesinde RM, RA, RAM, RMVB gibi ses dosyalrınızı WAV, MP3, OGG, WMA gibi format bicimlerine kolay ve rahat bir şekilde cevirmenizi saglayacak ideal bir program
  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • Power Video Converter 1.5.43

    Power Video Converter, yüksek hız ve kalitede video dönüşümü yapabilen, kullanışlı bir video format dönüşüm programıdır.
  • Miro Video Converter

    Miro Video Converter video formatlarını istediğiniz formata dönüştürebilmek için tasarlanmış çok sade ve ücretsiz bir video format dönüştürücü.
  • Absolute Video Converter

    Absolute Video Converter, kolay kullanımlı, sade bir arayüze sahip video format dönüştürme uygulamasıdır.
  • AV Video Converter

    AV Video Converter bilinen tüm ses ve video dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürebilmeniz için tasarlanmış başarılı bir format dönüştürücüdür.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Total Video Converter

    Total Video Converter, video dönüştürücü ve ses dönüştürücü olarak kullanabileceğiniz başarılı bir format dönüştürme programıdır.