Alt-C

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.

Alt-C, Windows 7 ve üzeri bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır. Basit fakat çok kullanışlı bir uygulama olan Alt-C hepimizin aklına gelen bir düşünceden ortaya çıkmış diyebilirim.

Alt-C gerçekten akıllıca düşünülmüş bir uygulama. Hepimiz bazı durumlarda keşke bilgisayardan direk telefona kopyalama olsa ya da telefondan direk bilgisayar kopyalama olsa diye düşünmüşüzdür. Uygulama tam olarak bunu yapıyor.

Uygulama ile telefonunuzda gördüğünüz bir yazıyı ya da linki kopyalayıp direk olarak bilgisayarınıza yapıştırabiliyor ve bilgisayarınızda gördüğünüz bir yazıyı da kopyalayıp direk olarak telefonunuza yapıştırabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanabilmek için hem Android hem de Windows uygulamasına sahip olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten de kolayca Android uygulamasına ulaşıp indirme şansına da sahipsiniz.

Uygulamayı kullanmak için herhangi bir üyeliğe ya da başka bir şeye gerek yok. İndirir indirmez kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken telefonunuzu bilgisayara eşlemek için Android uygulamasını indirdikten sonra ekranda çıkan kodu bilgisayarınıza girmek.

Kullanması da gayet kolay olan uygulama çok sade tasarlanmış. Gerçekten her yönüyle başarılı olan Alt+C uygulamasını herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Alt-C

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.

Alt-C, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır. Zaman zaman telefonumdan kopyalasam direk bilgisayara gitse ya da tam tersini yapabilsem diye düşündüğünüz oluyordur. Bu uygulama işte bu düşünce üzerinden geliştirilmiş.

Örneğin bilgisayarınız üzerinde gördüğünüz bir linki telefonunuzdan açmak istiyorsunuz fakat kendinize mail atmak ya da bu tür uğraştırıcı şeylerle zaman kaybetmek istemiyorsunuz. Bu uygulama hemen imdadınıza yetişiyor.

Alt-C gerçekten akıllıca düşünülmüş sade, basit fakat çok kullanışlı bir uygulama diyebilirim. Kullanmak için aynı anda hem mobil uygulamasını hem de Windows uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki linkten Windows uygulamasına da ulaşabilirsiniz.

Alt-C'yi kullanmak için uygulamaların ikisini de indirdikten sonra telefonunuza gelen kodu bilgisayarınızda uygulamaya girmeniz gerekiyor. Ardından telefonunuzda herhangi bir yazıyı kopyaladıktan sonra bilgisayarınızdaki uygulamada Alt + V klavye tuşlarına basmanız gerekiyor.

Aynı şekilde bilgisayarınızdan telefonunuza kopyalamak istediğiniz bir yazı olduğunuda yapmanız gereken yazıyı seçtikten sonra Alt + C tuşlarına basmak. Kullanması da bu kadar kolay olan uygulama için üyelik bile gerekmiyor.

Gerçekten başarılı bir uygulama olan Alt-C'yi herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4Sync

    4Shared'in resmi senkronizasyon programıyla istediğiniz yerden dosyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Battery Meter

    Battery Meter ile Windows Kenar Çubuğu'na batarya görüntüleme aracı yerleştirebilirsiniz
  • Battery Optimizer

    Battery Optimizer'ın yapacağı optimizasyon ile dizüstü bilgisayarlarınızın batarya kullanma süresini arttırabilirsiniz.
  • Network Speed Test

    Network Speed Test uygulaması ile Windows 8 cihazlarınızda hız testi yapabilirsiniz.
  • Pushbullet

    Bilgisayarınız ile mobil cihazın etkileşimli çalışmalarını sağlayan Pushbullet ile bildirimleri görüntülemek veya dosya aktarmak saniyeler süren bir işlem haline geliyor.
  • CloudFuze

    CloudFuze birden fazla bulut tabanlı depolama hesaplarını doğrudan masaüstünden yönetmenizi sağlayan kullanımı kolay bir araçtır.
  • Time Adjuster

    DivX filmleriniz için indirdiğiniz alt yazılar uyuşmuyorsa bu program ile ayarlayabilirsiniz.
  • Disc Tray Toggler

    Windows masaüstünüzdeki sağ alt bölümde bulunan Bildirim Alanı bölümüne gelen bir ikon ile CD/DVD sürücülerinizi iki fare tıklamasıyla açıp kapayabileceksiniz.