Alternate FTP

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
683 TOPLAM İNDİRME
1.4 MB DOSYA BOYUTU

Alternate FTP, ücretsiz ve basit bir FTP programıdır.

Alternate FTP, bağlandığınız sunuculara dosya, klasör yükleme ve indirme imkanı veren basit bir FTP programı olarak karşımıza çıkıyor. Windows işletim sisteminde çalıştırabileceğiniz bu uygulama sayesinde, güvenli bir ortamda karşı sunuculara bağlanabilir ve dosya transferi işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Alternate FTP uygulamasıyla bir FTP programı üzerinde yapılabilecek temel işlemleri halletmek mümkün. Dosya indirme ve yükleme, yeniden adlandırma, dosyaları silme gibi standart işlemleri sunucu tarafından desteklendiği taktirde kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca, program içerisinde erişim kolaylığı da sağlanmış. Veriler düzenli bir biçimde karşınıza geliyor ve karmaşıklık bulunmuyor. 

Programda bütün bunlara ek olarak tekrar tekrar giriş yapmamanız için bilgileri tanımlama olanağı da verilmiş. Yani sunucuya bağlanmak için girmeniz gereken bilgileri program içerisine kaydederek otomatik olarak doldurmasını sağlayabilirsiniz. 

FTP programları arasında kendinize basit bir yardımcı arıyorsanız Alternate FTP beklentinizi karşılayacaktır diye düşünüyorum. Tüm standart işlemleri gerçekleştirmesi ve ücretsiz olması nedeniyle kullanmanızı tavsiye ederim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FileZilla

    FileZilla, Windows, Linux, macOS bilgisayarlarda kullanılabilen ücretsiz FTP istemcisi. En iyi FTP programları arasındadır.
  • Easy FTP

    Easy FTP, FTP sunucularına ulaşmak için kullanabileceğiniz basit bir FTP istemcisidir.
  • Simple FTP

    Piyasadaki birçok ücretli FTP yazılımına göre kullanışlı, küçük boyutlu ve kurulum gerektirmeyen bir yazılım olan Simple FTP ile dosyalarınızı rahatlıkla FTP sunucunuza atabileceksiniz.
  • 32bit FTP 9.82.01

    32bit FTP güvenli ve hızlı bir FTP aracı olarak tanımlanabilir.
  • Free FTP

    Free FTP programını kullanarak FTP işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Cerberus FTP Server

    Cerberus FTP Server güvenilir ve çok yönlü bir FTP sunucusudur.
  • Wise-FTP

    Oldukça kolay kullanım özelliklerine sahip ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip FTP programı olan Wise-FTP ile FTP siteleri üzerinden dosyaları artık çok daha rahat indirebilirsiniz. Ayrıca sunuculara dosya yükleme işleminizi de bu programla
  • FTP Voyager

    Gelişmiş bir dosya transfer (FTP) yazılımı olan FTP Voyager ile sunucunuza veya hesabınız olan herhangi bir ftp adresine rahatlıkla dosya transferi yapabilirsiniz. Gönderme ve indirme işlemlerinizi en hızlı ve güvenli bir şekilde Voyager kul