Amazon Chime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
10.6 MB DOSYA BOYUTU

Amazon Chime bir görüntülü görüşme, sesli sohbet ve anlık mesajlaşma yazılımıdır

Amazon Chime kullanıcılara sesli görüşme, görüntülü sohbet ve mesajlaşma konularında pratik bir çözüm sunan Skype benzeri bir video konferans programı olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir yazılım olan Amazon Chime hem günlük hayatınızda hem iş hayatınızda iletişim ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmış bir araç. Amazon Chime ile internet bağlantınızı kullanarak aramalar yapabiliyor, yakınlarınız ve tanıdıklarınızla sesli görüşmeler yapabiliyorsunuz. Bu görüşmelerde dilerseniz web kameranız aracılığıyla görüntünüze yer verebilir, video sohbet yapabilirsiniz. Ayrıca mesajlaşma bölümünden mesajlarınızı yazıp gönderebilir, buna ek olarak dosya ve resim paylaşabilirsiniz.

Amazon Chime iş hayatınızı kolaylaştıracak önemli özelliklere sahip. Amazon Chime, Google takviminiz ve Outlook takviminizle senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Takvimler üzerinde konferanslar ve toplantılar oluşturabiliyor, bu toplantılara katılacak insanları seçebiliyorsunuz. Görüşme zamanı geldiğinde ise Amazon Chime bütün üyelere otomatik olarak konferans çağrısı gönderiyor. Bu konsferanslara herkes görüntülü olarak katılabiliyor ve görüntülü görüşme yapılabiliyor.

Amazon Chime kullanışlı ek özelliklere de sahip. Ekran paylaşma özelliği sayesinde ekranınızın görüntüsünü görüşme yaptığınız kişiyle paylaşarak destek alabilirsiniz. Amazon Chime'ı kullanırken dilerseniz kendinize bir Amazon hesabı yaratıp giriş yapabilir ve toplantılar oluşturabilir, dilerseniz hesap yaratmadan yazılımı kullanabilirsiniz. Hesap yaratmadığınızda sadece davet edileceğiniz görüşmelere katılabiliyorsunuz ve toplantılar oluşturamıyor, yeni bir görüşme başlatamıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Amazon Chime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Amazon Chime mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma, sesli arama ve görüntülü sohbet uygulamasıdır

Amazon Chimekullanıcıalra pratik bir şekilde video konferans düzenleyebilme ve konferanslara katılabilme imkanı veren bir mobil mesajlaşma, sesli görüşme ve görüntülü sohbet uygulaması olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Amazon Chime, dünyaca ünlü e-ticaret devi Amazon tarafından kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Amazon Chime, temelde online toplantıları kolaylaştırma ve düzenli hale getirme amacını güdüyor. Amazon Chime ile kullanıcılar Outlook veya Google takvimleri üzerinde toplantılar oluşturabiliyor ve bu toplantıya katılacak kişileri belirleyebiliyor. Toplantı zamanı geldiğinde ise Amazon Chime toplantıya katılacak kullanıcıları otomatik olarak toplantıya çağırıyor.

Amazon Chime'da internet bağlantınız aracılığıyla sesli ve görüntülü görüşme yapmanın yanısıra sohbet odalarında mesajlaşabiliyor, resim ve dosya paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca ekran paylaşma aracı ile ekranınızdaki görüntüyü karşı tarafa aktarabiliyor, ekranınızdaki görüntüyü de karşı tarafa iletebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Amazon Chime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
46.3 MB DOSYA BOYUTU

Amazon Chime mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz biir video konferans, sesli arama ve mesajlaşma uygulamasıdır

Amazon Chime, dünya devi e-ticaret platformu Amazon tarafından kullanılıcıların hizmetine sunulan ve pratik bir şekilde video konferans yapmayı mümkün kılan bir sesli görüşme, video sohbet ve mesajlaşma uygulaması olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz Skype benzeri bir uygulama olan Amazon Chime temel olarak internet bağlantınızı kullanarak sesli arama yapmanıza, video konferanslar düzenlemenize ve sohbet odalarına katılarak mesajlaşmanıza ve dosya paylaşmanıza imkan tanıyor. Amazon Chime'ı benzerlerinden ayıran özellik ise online toplantılar hazırlama işini düzenli ve kolay hale getirmesi.

Amazon Chime, Outlook ve Google takvimleriyle senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Kullanıcılar bu takvimler üzerinde toplantılar oluşturabiliyor ve diledikleri kullanıcıları toplantılara davet edebiliyor. Toplantı zamanı geldiğinde Amazon Chime ütün kullanıcılara otomatik olarak toplantı çağrısı yapıyor.

Can Erdil Şentürk

Amazon Chime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
13.1 MB DOSYA BOYUTU

Amazon Chime Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir görüntülü sohbet yazılımıdır

Amazon Chime, dünyaca ünlü e-ticaret devi Amazon tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan, hem iş hayatı hem de günlük hayat için tasarlanmış bir mesajlaşma, görüntülü sohbet ve sesli sohbet yazılımı. 

Mac bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Skype benzeri bir video konferans yazılımı olan Amazon Chime, günlük iletişim ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde karşılamayı hedefliyor. Amazon Chime kullanarak internet bağlantınız üzerinden sesli aramalar yapabiliyor, bire bir veya toplu video görüşmeler düzenleyebiliyor, toplantılar organize ederek online görüşmeler yapabiliyorsunuz. Bunun yanısıra sadece mesajlaşabiliyor, dosya ve resim paylaşabiliyorsunuz.

Amazon Chime içinde kullanışlı ek özelliklere de yer veriliyor. Programın ekran paylaşma özelliği sayesinde arkadaşlarınız, yakınlarınız veya iş arkadaşlarınızdan ihtiyaç duyduğunuzda yardım talep edebiliyor, bilgisayarınızda olan bitenleri onlara gösterebiliyorsunuz.

Amazon Chime, Google takvimi ve Outlook takvimi ile senkronize çalışabiliyor. Bu takvimler üzerinde etkinlik oluşturabiliyorsunuz ve insanları davet edebiliyorsunuz. İnsanlar bu etkinliklere zamanı geldiğinde Amazon Chime üzerinden otomatik olarak çağrılıyorlar. Programı hesap açmadan kullanmanız da mümkün; fakat bu şekilde sadece davet edileceğiniz görüşmelere katılabiliyor, yeni görüşme başlatamıyor veya etkinlikler oluşturamıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.
  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Ripcord

    Kullanışlı ve hızlı bir sohbet istemcisi
  • Zello

    Zello, Windows bilgisayarınız üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bas konuş programıdır.
  • Hangouts Chat

    Ekipler için mesajlaşma platformu: Google Hangouts Chat
  • TeamSpeak Client

    TeamSpeak Client, kullanıcıların sohbet kanalları üzerinden sesli iletişim sağladıkları VoIP programıdır. Discord kadar popüler bir yazılım.
  • Mumble

    Online oyunları oynarken takımınızla gecikme olmaksızın sesli iletişim kurmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.