Amazon Cloud Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME
31.95 MB DOSYA BOYUTU

Amazon Cloud Player ile Amazon.com üzerinden satın aldığınız müzikleri bilgisayarınıza indirebilir ve kendinize çalma listeleri oluşturabilirsiniz.

Amazon Cloud Player bilgisayarınız üzerinde bulunan ses dosyalarını oynatabileceğiniz ve Amazon.com üzerinden satın aldığınız şarkıları bilgisayarınıza indirebileceğiniz veya çalma listeleri oluşturarak dinleyebileceğiniz başarılı bir masaüstü ses oynatıcıdır. Amazon.com hesabınızla giriş yapacağınız program anlık olarak daha önce satın almış olduğunuz tüm müzikleri çalma listenizle eşitler.

Amazon Cloud Player Özellikleri:

  • Basit bulut deneyimi ve yerel oynatma:
    Amazon.com üzerinden satın almış olduğunuz müzikleri anlık olarak Amazon Cloud Player üzerinde görüntüleyebilir ve dinleyebilirsiniz. Bunun dışında bilgisayarınızda bulunan müzik dosyalarını da yine Amazon Cloud Player aracılığıyla kolayca dinleyebilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız şarkıları bilgisayarınıza indirmek isterseniz, bu işlemi yine Amazon Cloud Player aracılığıyla kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Her ne kadar gelişmiş çalma seçenekleri bulunmasa da şık ve sade arayüzü sayesinde birçok kullanıcının severek kullanabileceği bir program olarak dikkat çekiyor.
  • Kolay kullanım:
    Programın en güzel yanlarından birisi de her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından kolayca kullanılabilecek olmasıdır. Varsayılan olarak gelen arayüz üzerinde daha önce satın almış olduğumuz tüm albümler listelenir. Tek yapmamız gereken istediğimiz sanatçıya ait olan albümü ve dinlemek istediğimiz şarkısını seçmektir. Arama kutusu sayesinde dinlemek istediğimiz parçaları kolayca bulma şansınada sahibiz.
  • Basit oynatma deneyimi:
    Tamamen basit bir müzik dinleme ve oynatma deneyimi için tasarlanmış olan program yardımıyla hesabınız üzerinden şarkı indirmek ve yerel klasörleri tanımlamak çok kolaydır. Herhangi bir ekolayzır veya gelişmiş ayarlar olmadığı için odaklanacağınız tek nokta müzik dinlemek olacaktır.
  • Amazon kullanıcıları için büyük kolaylık:
    Halihazırda Amazon.com üzerinden satın aldığınız müzik albümleri bulunuyorsa ve bu albümleri istediğiniz zaman kolayca dinlemek istiyorsanız Amazon Cloud Player tam size göre.
Can Çevrim

Amazon Cloud Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.

Amazon Cloud Player, Android cihazlarını üzerindeki müziklerini dilediğiniz zaman oynatmanızı kolaylaştıran ücretsiz müzik uygulamasıdır. Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek müziklerinizi dinleyebilir ve yeni müzikler satın alabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak cihazınızda bulunan tüm müzikleri oynatabileceğiniz gibi, 27 milyon şarkının bulunduğu mağazadan en çok satanlar, yükselişte olanlar ve yeni keşfedilenlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Amazon'un müzik servisini kullanarak Android cihazlarınızda bulunan müzikler dışında iTunes ve MP3 dosyalarınızda bulunan müzikleri de oynatıcıya aktarabilirsiniz.

Uygulama ile yapabilecekleriniz:

  • Bulut üzerinden müzik akışı sağlama
  • İstediğiniz şarkıları indirerek çevrımdışı dinleme
  • Çalma listeleri oluşturma ve düzenleme
  • Cihazınızın ana sayfası üzerinden müziklerinizi kontrol etme
  • Müzik akışını Bluetooth ile araba ve evinizde sağlama
  • Bulur oynatıcı kütüphanenizdeki şarkıları bilgisayar, iPhone, iPad, iPod Touch ve Samsung Smart TV üzerinde oynatma

Çok gelişmiş özellikleri olmamasına rağmen kullanıcılara pratik ve kullanımı kolay bir müzik oynatıcı sunan Amazon'un, Amazon Cloud Player uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Amazon Cloud Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

Amazon Cloud Player, tüm müziklerinizi dinleyebileceğiniz ve online olarak yeni müzikler satın alabileceğiniz Amazon'un resmi bulut müzik oynatıcı uygulamasıdır.

Amazon Cloud Player, Amazon tarafından iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde kullanabilmeniz için hazırlanmış resmi medya oynatıcıdır. Uygulamayı kullanarak kütüphanenizde bulunan tüm müziklerin bulut üzerinden yayın akışını sağlayabilir ve indirebilirsiniz. Ayrıca cihazınız üzerinde bulunan tüm müzikleri de uygulama ile dinleyebilirsiniz.

Uygulama sayesinde Amazon üzerinden daha önce satın almış olduğunuz yada yeni satın alacağınız şarkıları dinleyebilirsiniz. Ayrıca en çok satanlar, en çok dinlenenler ve ücretsizler gibi farklı kategorilerdeki milyonlarda şarkıya ulaşarak yeni ve birbirinden güzel şarkılar keşfedebilirsiniz.

Oldukça basit bir uygulama olmasına rağmen iTunes hesabınızdaki şarkıları ve iCloud ile indirilen şarkılarınızı oynatmanızı sağlayan uygulama müzik severlerin kesinlikle kullanması gereken uygulamalardan biridir.

Özellikler:

  • Bulut üzerinden müzik akışı sağlama
  • Çemrımdışı desteği
  • Çalma listeleri oluşturma ve düzenleme
  • Kilit ekranı üzerinde müziklerinize erişim

Basit fakat gerekli olan herşeyi kullanımı kolay ve pratik bir şekilde sunan resmi Amazon müzik dinleme uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Wondershare Player

    Wondershare Player kullanımı kolay ve güçlü bir evrensel video oynatıcıdır.
  • X2 Media Player

    X2 Media Player bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarını dinleyebilmeniz için geliştirilen bir müzik oynatıcıdır.
  • MP3 Player

    MP3 Player, bilgisayarınız üzerinde yer alan MP3 dosyalarını dinleyebileceğiniz bir Firefox eklentisidir.
  • Melotic Player

    Melotic Player ile bilgisayarınızda video seyrederek müzik dinleyebilirsiniz
  • Tejash Player

    Tejash Player, kendi müzik listelerinizi oluşturmanıza ve internet radyolarını dinlemenize izin veren başarılı bir ses dosyası oynatma aracıdır.
  • Urrofi Music Player

    Urrofi Music Player, müzik dinlemek amacıyla yapılmış sade bir oynatma programıdır.
  • Dalenryder Music Player

    Dalenryder Music Player, temel çalma fonksiyonlarına sahip olan ücretsiz ve basit bir müzik oynatıcıdır.